Οδηγοί

Έχουμε αρκετούς οδηγούς για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το κατάλληλο προϊόν, ανταλλακτικό ή αξεσουάρ για τις εργασίες σας. Κάντε κλικ σε έναν από τους οδηγούς για να διαβάσετε περισσότερα.

Οδηγός αγοράς χειροκίνητου παλετοφόρου

Τα BT Lifters από την Toyota αποτελούν μια αποδοτική, καινοτόμα και αξιόπιστη λύση για την διαχείριση εμπορευμάτων.

Διαβάστε περισσότερα >

12 λόγοι να αγοράσετε ένα BT Lifter

Τα χειροκίνητα παλετοφόρα BT θέτουν τα πρότυπα στην αντοχή και την απόδοση εδώ και 60 χρόνια. Τα σύγχρονα BT Lifter από την Toyota Material Handling Greece διατηρούν αυτές τις αξίες.

Διαβάστε περισσότερα >

Οδηγός αγοράς ηλεκτροκίνητου παλετοφόρου

Η επιλογή του σωστού παλετοφόρου δεν είναι πάντα εύκολη. Εδώ θα βρείτε βοήθεια με τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψιν. 

Διαβάστε περισσότερα >

Οδηγός για τροχούς

Το μηχάνημά σας χρειάζεται τον σωστό τύπο τροχών για να έχει βέλτιστη απόδοση. Η επιλογή των τροχών εξαρτάται από την εφαρμογή και το περιβάλλον στο οποίο θα χρησιμοποιηθεί το μηχάνημα.

Διαβάστε περισσότερα >

Οδηγός ηλεκτρικών ανυψωτικών

Ακολουθήστε αυτόν τον οδηγό βήμα προς βήμα για να βρείτε το καλύτερο μηχάνημα για την επιχείρησή σας. Σας παρέχει επίσης πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες.

Εκκινήστε τον οδηγό >>

Οδηγός υπολειμματικής ικανότητας

Για να βεβαιωθείτε ότι αγοράσατε το σωστό μηχάνημα για τις λειτουργίες σας, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να σας πούμε τι πρέπει να γνωρίζετε για την πραγματική ικανότητα ανύψωσης ενός μηχανήματος και συγκεκριμένα την υπολειπόμενη χωρητικότητα.

Μάθετε περισσότερα>>

Οδηγός ιστού

Ποια είναι τα κριτήρια για τον καθορισμό του σωστού τύπου ιστού; Αυτός ο οδηγός θα παρέχει την καθοδήγηση που χρειάζεστε.

Διαβάστε περισσότερα >>

Μηχάνημα πολύ στενού διαδρόμου σε αποθήκη

Οδηγός πλάτους διαδρόμου

Το πλάτος του διαδρόμου ενός ανυψωτικού είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την αγορά ενός μηχανήματος ή την κατασκευή μιας νέας αποθήκης.

Διαβάστε περισσότερα >>

χειριστής σέρνει παλετοφόρο με γεμάτη παλέτα

Οδηγός για παλέτες

Οι παλέτες εξακολουθούν να είναι ο πιο κοινός φορέας φορτίου για τη μεταφορά εμπορευμάτων με περονοφόρα ανυψωτικά. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα διαθέσιμα μεγέθη και το υλικό τους.

Μάθετε περισσότερα >>

8 συμβουλές για την αγορά ανυψωτικού

Όταν αγοράζετε περονοφόρο ανυψωτικό μηχάνημα για πρώτη φορά, τα σωστά κριτήρια αγοράς μπορεί να μην είναι άμεσα εμφανή. Αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε.

Διαβάστε περισσότερα >