Σύστημα Παραγωγής της Toyota

Το Toyota Production System είναι ένα σύστημα οικονομικής κατασκευής, το οποίο αναθέτει στα μέλη της ομάδας συγκεκριμένες υποχρεώσεις για βελτιστοποίηση της ποιότητας μέσω της διαρκούς βελτίωσης των διαδικασιών και της εξάλειψης της περιττής σπατάλης σε φυσικούς, ανθρώπινους και εταιρικούς πόρους. Το TPS επηρεάζει όλους τους τομείς της εταιρείας μας και περιλαμβάνει ένα κοινό σύνολο αξιών, γνώσεων και διαδικασιών. 

Ανακαλύψτε το Σύστημα Παραγωγής της Toyota

Τι σημαίνει το σύστημα TPS για την επιχείρησή σας;

Το TPS είναι ένα σημαντικό στοιχείο αυτού που κάνει την Toyota να διαφέρει από τις άλλες εταιρείες και καθιστά τα προϊόντα της Toyota μια κερδοφόρα επένδυση για τις επιχειρήσεις των πελατών της. Οι πελάτες της Toyota ξέρουν τι να περιμένουν όταν αγοράζουν από την Toyota - έναν επιχειρηματικό συνεργάτη με τη δύναμη και την ευελιξία να ικανοποιήσει τις ανάγκες μιας μεταβαλλόμενης αγοράς.

• Η Ποιότητα, εγγενής στα προϊόντα της Toyota, χάρη στη διαρκή προσπάθεια της εταιρείας για βελτίωση, έχει άμεσα οφέλη για τους πελάτες της

• Το κόστος διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα χάρη στην υψηλή απόδοση της επένδυσης που βασίζεται στην παραγωγικότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων της Toyota

• Η έγκαιρη παράδοση, σύμφωνα με τα αναμενόμενα πρότυπα, παρέχει στους πελάτες της Toyota τη δυνατότητα σχεδιασμού και διατήρησης των διαδικασιών τους με επιτυχία

•Ο σεβασμός προς το περιβάλλον είναι μια κοινή αξία για την Toyota και τους πελάτες της, από την κατασκευή έως την ανακύκλωση στο τέλος της διάρκειας ζωής των προϊόντων. Η επιλογή προϊόντων Toyota είναι η σωστή επιλογή για το περιβάλλον

•Η ασφάλεια είναι ένας διαρκής προβληματισμός για την Toyota – τόσο για τους εργαζομένους της όσο και για τους εργαζομένους των πελατών της. Οι διαδικασίες και τα προϊόντα της Toyota έχουν ενσωματωμένα συστήματα ασφαλείας, με σαφή οφέλη για την παραγωγικότητα και το κόστος

Just-in-Time – ομαλές, διαρκείς, βελτιστοποιημένες ροές εργασιών

Το Just-in-time βασίζεται σε καλά συντονισμένες διαδικασίες στην ακολουθία συναρμολόγησης, με τη χρήση μόνο της απαιτούμενης ποσότητας εξαρτημάτων και μόνο όταν είναι απαραίτητα.

Με τον τρόπο αυτό, δημιουργούμε μια ομαλή ροή εργασιών, με προσεκτικά προγραμματισμένους χρόνους κύκλων εργασίας και κατ' απαίτηση μεταφορά εμπορευμάτων. Η διαδικασία αυτή όχι μόνο μειώνει το κόστος της σπατάλης σε χρόνο, με αποτέλεσμα να διασφαλίζεται η έγκαιρη παράδοση, αλλά επιτρέπει επίσης στα μέλη της ομάδας να επικεντρωθούν στην εργασία τους, χωρίς διακοπή.

Jidoka – ενσωμάτωση της ποιότητας

Η αρχή jidoka του TPS ενσωματώνει ποιοτικούς ελέγχους σε κάθε βήμα της διαδικασίας παραγωγής. Με την αρχή Jidoka, όλες οι δυσλειτουργίες γίνονται εμφανείς και αντιμετωπίζονται αμέσως.

Το TPS παρέχει σε κάθε μέλος της ομάδας Toyota τη δυνατότητα να εκτελεί ποιοτικούς ελέγχους, να διορθώνει τυχόν ελαττώματα και να διακόπτει τη διαδικασία παραγωγής για επιστροφή του προϊόντος σε προηγούμενα στάδια, εάν απαιτείται. Με τον τρόπο αυτό, οι πελάτες όχι μόνο λαμβάνουν υψηλής ποιότητας προϊόντα κατά την παράδοση, αλλά απολαμβάνουν επίσης υψηλότερη απόδοση της επένδυσής τους.

Kaizen – η βελτίωση είναι μια διαρκής διαδικασία

Η φιλοσοφία του kaizen είναι μία από τις βασικές μας αξίες. Σημαίνει «διαρκής βελτίωση» και υποδηλώνει ότι καμία διαδικασία δεν μπορεί να είναι ποτέ άριστη, αλλά υπάρχει πάντα περιθώριο βελτίωσης. 

Βασιζόμενοι σε αυτήν την αρχή, προσφέρουμε στους πελάτες μας εξαιρετικά προϊόντα που χρησιμοποιούν προηγμένες και αξιόπιστες τεχνολογίες.  Από το 2006, έχουμε κατορθώσει να μειώσουμε τον αριθμό προβληματικών μηχανημάτων πριν από την παράδοση κατά 58% και το κόστος εγγύησης κατά 54%. 

Το TPS εστιάζει στην υγεία και την ασφάλεια

Η ασφάλεια είναι το επίκεντρο όλων των συμπληρωματικών φιλοσοφιών και πρακτικών που συνιστούν το TPS. Τα εργοστάσια κατασκευής μας είναι πιστοποιημένα κατά το πρότυπο OHSAS 18001, το διεθνές πρότυπο για τη διαχείριση της υγείας και της ασφάλειας στην εργασία.  

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ TPS

Γιατί να αγοράσετε Toyota;

Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Νο 1 στην παραγωγή υψηλής ποιότητας εξοπλισμού στη διαχείριση υλικών. Μάθετε περισσότερα για τα οφέλη που θα έχετε από την συνεργασία σας μαζί μας. 

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες ενοικίασης από την Toyota

Υπηρεσίες ενοικίασης από την Toyota

Προσφέρουμε ανυψωτικά μηχανήματα προς ενοικίαση για ευέλικτες περιόδους. Είτε πρόκειται για ημέρες, εβδομάδες ή μήνες, μπορείτε να υπολογίζετε σε εμάς.

Διαβάστε περισσότερα για τις υπηρεσίες ενοικίασης

Χρηματοοικονομικές υπηρεσίες

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να νοικιάσετε τα μηχανήματα μας αντί να τα αγοράσετε; Εξερευνήστε τις επιλογές χρηματοδότησης μας, που ταιριάζουν καλύτερα στην επιχείρησή σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα

Χρειάζεστε Service;

Το Service μας είναι εδώ να σας προσφέρει τις υπηρεσίες του 24/7!

Γιατί Toyota Service?