ΠΩΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ONLINE

Η αγορά ανυψωτικών μηχανημάτων στο διαδίκτυο είναι πιο εύκολη από ποτέ. Απλή περιήγηση σε διάφορες κατηγορίες, αναζήτηση για συγκεκριμένα ανυψωτικά μηχανήματα και επιλογή μεταξύ διαφορετικών τρόπων πληρωμής. Προσφέρουμε φθηνά μεταφορικά στα ανυψωτικά μας μηχανήματα, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για μια ομαλή παράδοση. Αν χρειάζεστε βοήθεια για να διαλέξετε ποιο ανυψωτικό μηχάνημα είναι το κατάλληλο για εσάς, μπορείτε να μας στείλετε στο chat - είναι χαρά μας να σας υποστηρίζουμε. 

 

Ξεκινήστε ακολουθώντας μερικά απλά βήματα:

Βήμα 1. Βρείτε ένα ανυψωτικό μηχάνημα

Δείτε μερικές συμβουλές αναζήτησης:

Ακολουθήστε τις συμβουλές αναζήτησης ώστε να βρείτε το ανυψωτικό μηχάνημα που ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή σας. Αν δεν βρείτε κάποιο ανυψωτικό μηχάνημα που ταιριάζει με τις ανάγκες σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω του chat με την εξυπηρέτηση πελατών μας και θα σας καθοδηγήσουμε στις πολλές επιλογές που προσφέρουμε. 

Αν θέλετε να συγκρίνετε διαφορετικά μοντέλα ανυψωτικών μηχανημάτων, πατήστε στο κουμπί "Σύγκριση" και αναθεωρήστε τις διάφορες επιλογές.

Πατήστε πάνω στο ανυψωτικό μηχάνημα για το οποίο θέλετε να μάθετε περισσότερα και ετοιμαστείτε να το αγοράσετε.

Βρείτε το ανυψωτικό σας μηχάνημα εδώ >>

Βήμα 2. Βρείτε το ανυψωτικό μηχάνημά σας και διαλέξτε επιλογές

Ελέγξτε τα στοιχεία του προϊόντος, τις εικόνες, τις προδιαγραφές, τα βίντεο και τις λειτουργίες του. Για να βεβαιωθείτε ότι το ανυψωτικό μηχάνημα ταιριάζει στη επιχείρησή σας, μπορείτε να το προσαρμόσετε διαλέγοντας από τις επιλογές και πρόσθετα χαρακτηριστικά (add-ons) που προσφέρουμε, όπως για παράδειγμα ρόδες, πιρούνια, τύποι ιστών κ.λπ.

Διαβάστε τους οδηγούς μας ώστε να μάθετε περισσότερα για τα διάφορα είδη τροχώνπαλετών ή χειροκίνητων παλετοφόρων.

Στην συνέχεια πατήστε "Προσθήκη στο καλάθι" για να συνεχίσετε.

Όταν αγοράζετε μεταχειρισμένα ανυψωτικά μηχανήματα, θα μπορείτε να επιλέξετε χρηματοδοτικές επιλογές και επιλογές επισκευής / συντήρησης. Επιλέξτε τις προτιμώμενες επιλογές και προχωρήστε στο checkout.

Διαβάστε σχετικά με τις Χρηματοδοτικές επιλογές >>

Διαβάστε σχετικά με το Service από την Toyota >>

Βήμα 3. Κάντε την παραγγελία σας

Προχωρήστε με την πληρωμή:

Εάν έχετε λάβει κάποιον κωδικό προσφοράς από εμάς - απλώς πληκτρολογήστε τον κωδικό σας και πατήστε "Εφαρμογή κώδικα". Η τιμή θα ενημερωθεί αυτόματα.

Ολοκληρώστε τη διαδικασία πληρωμής σε τέσσερα βήματα.

Βήμα 4. Παράδοση

Συγχαρητήρια!

Το ανυψωτικό σας μηχάνημα είναι στον δρόμο του κι έρχεται σε σας!

Αναρωτιέστε τι συνέβη με την παραγγελία σας; Θα φροντίσουμε να λαμβάνετε e-mail με όλα τα στοιχεία της παραγγελίας. Όταν η παραγγελία επιβεβαιωθεί από το προσωπικό μας, θα λάβετε μια επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τίτλο "Η επιβεβαίωση της παραγγελίας σας".

Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους συνεργάτες μεταφορών για να σας παραδώσουμε τα ανυψωτικά μηχανήματά μας στις ασφαλέστερες συνθήκες.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την Αποστολή & την Παράδοση >>