Καλώς ήλθατε στην υποστήριξη πελατών της Toyota

Όποτε χρειάζεστε βοήθεια είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Αποστολή & Παράδοση

Στην Toyota κατασκευάζουμε τα μηχανήματά μας έχοντας πάντα στο μυαλό μας το "Just In Time". Στην TMH Greece έχουμε απόθεμα μηχανημάτων και προσπαθούμε να σας εξυπηρετήσουμε πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα σας ενημερώνουμε για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης των προϊόντων που πωλούνται online, και το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για να επιβεβαιώσει την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης, εξασφαλίζοντας έτσι μια ομαλή διαδικασία.

Αν έχετε κάνει πολλαπλές αγορές ενδέχεται να λάβετε περισσότερα από ένα e-mail αποστολής, το καθένα με τις λεπτομέρειες των επιμέρους παραδόσεων. Οι παραγγελίες σας ενδέχεται να παραδοθούν διαφορετικές ημερομηνίες. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας αν οι παραγγελίες σας δεν έχουν παραληφθεί εντός του χρονικού πλαισίου που αναγράφεται στο email.

Τα προϊόντα μας παραδίδονται από συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Παραδόσεις γίνονται μόνο εντός Ελλάδος και Κύπρου. 

Πληρωμή

Για να σας παραδοθεί η παραγγελία σας, θα πρέπει πρώτα να εξοφλήσετε το συνολικό ποσό της. Στην συνέχεια, εκδίδουμε το αντίστοιχο τιμολόγιο, το οποίο αποστέλλεται την ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αγοράσετε κάποιο προϊόν μας με πίστωση, μπορείτε να στείλετε το αίτημά σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε και θα εξετάσουμε το αίτημά σας το συντομότερο δυνατό.

Ο λογαριασμός σας

Όταν κάνετε μια παραγγελία, στέλνετε αίτηση για ενοικίαση ή service, δημιουργείται ένας λογαριασμό για εσάς στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Μπορείτε να ελέγξετε το λογαριασμό σας και την κατάσταση των online παραγγελιών σας ανά πάσα στιγμή με μία επίσκεψη στην σελίδα "Ο λογαριασμός μου".

Για εμάς στην Toyota, είναι πολύ σημαντικό να μπορούν οι καταναλωτές να επισκέπτονται σελίδες και να συναλλάσονται online με ασφάλεια. Ως εκ τούτου, η ιστοσελίδα μας είναι ασφαλισμένη με πιστοποιητικά SSL για να εξασφαλίσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία εισάγετε. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην  Πολιτική μας για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.