Γίνετε μέλος της ομάδας μας

Εδώ στην Toyota τα πάντα έχουν να κάνουν με την ποιότητα και τον άνθρωπο. Μόνο τα άτομα με τις καλύτερες δεξιότητες για μια εργασία ή για έναν ρόλο εγγυώνται την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Και είμαστε πεπεισμένοι ότι η ομαδική εργασία αυξάνει επίσης την ποιότητα σε κάθε επίπεδο. Ο μεγάλος σεβασμός για κάθε άτομο και το πάθος για τον σχεδιασμό και την επικοινωνία δημιούργησαν μια πλατφόρμα στην οποία ο καθένας μπορεί να επιτύχει κορυφαία αποτελέσματα για τα οποία μπορεί να είναι υπερήφανος. Μαζί θα το κάνουμε πραγματικότητα.

Στην Toyota πιστεύουμε στους ανθρώπους με πάθος

Γίνετε μέλος της ομάδας

Συγκολητής σε εργοστάσιο

Η κουλτούρα μας είναι αυτό που μας κάνει μοναδικούς

  • Ως μέλος της Toyota Industries Corporation που ιδρύθηκε το 1926, μπορούμε να βασιζόμαστε στη μακρόχρονη ιστορία της ιαπωνικής κληρονομιάς μας, ενώ εξακολουθούμε να εφαρμόζουμε τις αξίες του Toyota Way
  • Ανήκουμε στην TICO, τον παγκόσμιο κατασκευαστή διαχείρισης υλικών, αλλά είμαστε επίσης κοντά σας, όπου και αν βρίσκεστε στην Ευρώπη
  • Έχουμε διαφάνεια, όχι μόνο μεταξύ μας αλλά και στις σχέσεις μας με εσάς, τους πελάτες μας και τους προμηθευτές μας

Ως ευρωπαϊκή εταιρεία, δραστηριοποιούμαστε σε περισσότερες από 30 ευρωπαϊκές χώρες. Το να γίνετε μέλος της τοπικής μας ομάδας σημαίνει ότι θα εργάζεστε κοντά στο σπίτι σας και ότι θα έχετε συναλλαγές με τοπικούς πελάτες. Εναλλακτικά, μπορείτε να συνεισφέρετε στην κεντρική μας ομάδα και να συνεργαστείτε με πολλές ομάδες, σε διεθνές επίπεδο.

Σχεδιαστής δοκιμάζει μηχαήνημα

Ο μοναδικός τρόπος για να υπερέχουμε στον τομέα logistics είναι μέσω της προσφοράς ποιοτικών προϊόντων και του ακριβούς προγραμματισμού

  • Για αυτόν τον λόγο, παράγουμε τα μηχανήματά μας σύμφωνα με το Toyota Production System (TPS
  • Και για αυτό είμαστε ειδικοί στον προγραμματισμό σε κάθε τμήμα της εταιρείας μας

Η Toyota Material Handling, μέλος της Toyota Industries Corporation, είναι μια εμπορική επωνυμία παγκοσμίου φήμης, γνωστή για την ποιότητά της που προσφέρεται από το Toyota Production System. Για αυτόν τον λόγο, επενδύουμε σε ταλέντα που μπορούν να μας βοηθήσουν να επιτύχουμε τον στόχο μας.

Γυναίκα χαμογελάει στην κάμερα

Λατρεύουμε την τεχνολογία

  • Είμαστε υπερήφανοι για την ιστορία μας, αλλά κοιτάζουμε πάντα μπροστά
  • Για τον λόγο αυτό, λατρεύουμε την τεχνολογία, καθώς μας επιτρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα στον τομέα logistics και να καταρτίζουμε μεγαλόπνοα σχέδια

Ως εταιρεία, πιστεύουμε στους εργαζομένους μας όσο πιστεύουμε και στις μελλοντικές τάσεις του τομέα logistics. Για αυτόν τον λόγο, τους ακούμε και τους προσφέρουμε την ευκαιρία να αναπτύξουν το ταλέντο τους και να αναθεωρήσουν το μέλλον. Εάν πιστεύετε ότι μπορείτε να κάνετε τη διαφορά, μη διστάσετε να γίνετε μέλος της ομάδας μας.

Δύο άντρες κάθονται σε γραφείο

Ευκαιρίες για σπουδαστές

Η Toyota Material Handling, μέλος της Toyota Industries Corporation, είναι μια εμπορική επωνυμία παγκοσμίου φήμης, γνωστή για την ποιότητά της που προσφέρεται από το Toyota Production System.

Για αυτόν τον λόγο, επενδύουμε σε ταλέντα που μπορούν να μας βοηθήσουν να επιτύχουμε τον στόχο μας. Επίσης, απολαμβάνουμε με συνεργαζόμαστε με πανεπιστήμια και θέλουμε να δίνουμε σε νέους, ταλαντούχους σπουδαστές μια πρώτη ευκαιρία.

Shadows of a Swarm truck

Η τεχνολογία του μέλλοντος

Οι έξυπνες διαδικασίες logistics και η φιλοσοφία Logiconomi σας παρέχουν λύσεις που είναι διαθέσιμες σήμερα και παρουσιάζουν το όραμά μας για το μέλλον. 

Διαβάστε περισσότερα >

άνθρωποι κοιτούν μηχανήματα

Η προσέγγισή μας για τη βιωσιμότητα

Μαζί μπορούμε να κάνουμε την διαφορά, μεγιστοποιώντας την ασφάλεια, μειώνοντας τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο και βελτιώνοντας τις λειτουργίες κάθε επιχείρησης.

Διαβάστε περισσότερα >

Φωτογραφία κειμένου σε πίνακα

The Toyota Way

Αποστολή μας είναι να σας παρέχουμε εξαιρετική απόδοση στις διαδικασίες διαχείρισης υλικών σας, και για τον λόγο αυτό, εφαρμόζουμε ένα σύνολο αξιών που ονομάζεται «the Toyota Way».

Διαβάστε περισσότερα >

Toyota Production System

Εφαρμόζουμε τη μέθοδο Lean παραγωγής στην παραγωγή μας και λειτουργούμε σύμφωνα με ένα σύστημα έλξης (pull), το οποίο σημαίνει ότι παράγουμε μόνο ό,τι παραγγέλνετε.

Διαβάστε περισσότερα >