Το καλύτερο χειροκίνητο μηχάνημα που είχατε ποτέ!

Τα μηχανήματα BT Lifter της Toyota αποτελούν μια οικονομικά αποδοτική, καινοτόμο και αξιόπιστη λύση διαχείρισης υλικών.
Κατάλληλη για τη διαχείριση φορτίων σε όλους τους τύπους εφαρμογών, καθώς και σε διαδικασίες με χαμηλά επίπεδα θορύβου και σε διαβρωτικά, ημι-υγρά περιβάλλοντα, η σειρά BT Lifter θέτει παγκόσμια πρότυπα στη χειροκίνητη διαχείριση παλετών.
Τα μηχανήματα της σειράς BT Lifter μπορούν να εκτελέσουν πάνω από 100.000 ανυψώσεις καθόλη τη διάρκεια ζωής τους, ένα αναμφισβήτητο επίτευγμα για περονοφόρα ανυψωτικά που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά πριν από 60 χρόνια περίπου.
Με εγγυήσεις εφ' όρου ζωής σε επιλεγμένα σασί και χαμηλό κόστος λειτουργίας χάρη στη μεγάλη διάρκεια ζωής και τον μέγιστο χρόνο λειτουργίας των μηχανημάτων, εύκολα καταλαβαίνει κανείς γιατί έχουν ήδη πουληθεί 3.340.000 BT Lifter παγκοσμίως.

Αγόρασε το BT Lifter

Οδηγός για τη σειρά χειροκίνητων μηχανημάτων

Τα μηχανήματά μας έχουν σχεδιαστεί για μακροχρόνια, ασφαλή και αξιόπιστη λειτουργία. Με προσεκτικά ελεγχόμενες και συνεχείς δοκιμές, μετρήσαμε πόσους κύκλους εργασίας μπορεί να εκτελέσει ένα BT Lifter. Συγκρίσιμες δοκιμές έχουν δείξει ότι τα περισσότερα χειροκίνητα μηχανήματα φθείρονται και πρέπει να αντικατασταθούν έως πέντε φορές για να εκτελέσουν τον ίδιο όγκο εργασίας: Τα μηχανήματα BT Lifter εξελίχθηκαν σε διάστημα δεκαετιών. Διαβάστε περισσότερα για τους διάφορους τύπους χειροκίνητων μηχανημάτων μας. Διαθέτουμε πολλά και διαφορετικά μοντέλα για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες σας στη διαχείριση υλικών.

Λιγότερη προσπάθεια κατά 67%!

Το μοναδικό BT Pro Lifter «εύκολης εκκίνησης», διευκολύνει τη μεταφορά βαριών φορτίων. Ενεργοποιώντας τον λεβιέ χειροκίνητου ελέγχου, το τιμόνι θέτει σε κίνηση του τροχούς για μεταφορά του φορτίου, μειώνοντας την προσπάθεια που απαιτείται κατά έως 67%.

Αγοράστε το BT Pro Lifter

Ζυγίστε το φορτίο εν κινήσει

Σας προσφέρουμε μια έκδοση χειροκίνητου μηχανήματος με «ένδειξη βάρους», που παρέχει ακρίβεια +/–20 kg, και ένα «ζυγιστικό» μηχάνημα που επιτρέπει την ακριβή μέτρηση των φορτίων κατά τη διαδικασία διαχείρισης.

Αγοράστε τα ζυγιστικά BT Lifter

Μηχανήματα High Lifter

Με ύψος ανύψωσης 800 mm, τα μοντέλα BT High Lifter μεταφέρουν τα φορτία γρήγορα και εύκολα, και μπορούν να τα ανυψώσουν σε άνετο ύψος, για εύκολη μεταφορά ή για χρήση ως ρυθμιζόμενου ύψους τραπέζι εργασίας. Διατίθενται επίσης μοντέλα ηλεκτροκίνητης ανύψωσης και ανοξείδωτα.  

Αγοράστε το High Lifter

Για υγρά και διαβρωτικά περιβάλλοντα

Το Ανοξείδωτο BT Lifter, κατασκευασμένο από μεγάλης αντοχής και υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, είναι ιδανικό για χρήση σε διαβρωτικά περιβάλλοντα και εφαρμογές όπου απαιτούνται υψηλά πρότυπα υγιεινής. Το Γαλβανιζέ BT Lifter μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ημι-υγρά περιβάλλοντα.

Αγοράστε το Γαλβανιζέ ή το Ανοξείδωτο BT Lifter

Μηχανοκίνητη μεταφορά φορτίων

Για μεταφορά εμπορευμάτων χωρίς σχεδόν καθόλου κόπο, το BT Pro Lifter Motorised διαθέτει ηλεκτρικό κινητήρα ενσωματωμένο στον κύριο τροχό. Αυτό σημαίνει ότι φορτία έως ενός τόνου μπορούν να μεταφερθούν με το πάτημα ενός κουμπιού.

Αγοράστε το BT Pro Lifter Motorised

ΣΣΣΣΣΣ!!! Αθόρυβη λειτουργία

Με επίπεδα θορύβου λειτουργίας κάτω από τα 60 dB, το BT Lifter Silent είναι ιδανικό για παράδοση εμπορευμάτων μετά τις εργάσιμες ώρες και σε κατοικημένες περιοχές. Το BT Lifter Silent είναι πιστοποιημένο με την ετικέτα Quiet Mark από το 2012.

Αγοράστε το BT Lifter Silent

Μικρότερο ύψος περονών

Το BT Low Lifter έχει μικρότερο ύψος περονών μόλις 75 mm, με αποτέλεσμα να είναι ιδανικό για εφαρμογές στις οποίες χρησιμοποιούνται παλέτες χαμηλού ελεύθερου ύψους και στηρίγματα φορτίου, για μεγιστοποίηση του χώρου, είτε με διπλές είτε με μονές περόνες.

Αγοράστε το BT Low Lifter

Μόλις 2 εμβολισμοί!

Τα μηχανήματα BT Lifter διατίθενται με προδιαγραφές «γρήγορης ανύψωσης», το οποίο σημαίνει ότι απαιτούνται μόλις δύο εμβολισμοί της αντλίας για την ανύψωση του φορτίου. Το BT Pro Lifter εύκολης εκκίνησης διατίθεται επίσης με γρήγορη ανύψωση. 

Αγοράστε τα μοντέλα BT Quick Lift

12 λόγοι για να αγοράσετε το BT LIfter

Με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας, έχουμε τα χειροκίνητα παλετοφόρα για όλες τις περιστάσεις και για να εξοικονομείτε χρήματα.

Ανακαλύψτε όλα τα Πλεονεκτήματα

Σειρά BT Lifter

To BT Lifter ''περνάει'' στη δοκιμασία του χρόνου

Τα BT Lifters από την Toyota αντιπροσωπεύουν μια οικονομικά αποδοτική και αξιόπιστη λύση στη διαχείριση υλικών. 

Δείτε τη σειρά BT Lifter

Σειρά BT Levio

Ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα

Το BT Levio πεζού χειριστή και με πλατφόρμα, με ανυψωτική ικανότητα από  1300 kg έως 2500 kg 

Δείτε όλα τα προϊόντα

Χρειάζεστε βοήθεια;

Είναι πολύ εύκολο να επικοινωνήσετε μαζί μας. Κάντε chat μαζί μας, στείλτε μας email ή αν προτιμάτε τηλεφωνική υποστήριξη, είμαστε διαθέσιμοι Δευτέρα - Παρασκευή 8:30 - 16:30. 

Επικοινωνήστε μαζί μας