ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΛΙΚΩΝ

Η Toyota Material Handling ξεκίνησε την λειτουργία της το 2006 με στόχο να αποτελέσει τον πιο σεβαστό και έμπιστο συνεργάτη διαχείρισης υλικών στην Ευρώπη. Η TMHGr αποτελεί την πρώτη επιλογή για όλους τους πελάτες που αναζητούν ολοκληρωμένες λύσεις και αναγνωρίζεται  ευρέως για τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Toyota Material Handling Factory

Toyota Material Handling Greece

Η Toyota Material Handling Greece, θυγατρική εταιρία της Toyota Material Handling Europe, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον χώρο του εξοπλισμού και υπηρεσιών material handling στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.
Παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις βασισμένες στις ανάγκες κάθε πελάτη, η TMHGr εμπορεύεται περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα Toyota και BT, συστήματα αποθήκευσης μεταλλικών ραφιών, βιομηχανικές πόρτες, ράμπες, φυσούνες και μεταχειρισμένα ανυψωτικά μηχανήματα, αυθεντικά ανταλλακτικά Toyota BT και παρέχει μια ευρύτατη γκάμα υπηρεσιών, όπως: υπηρεσίες After Sales Service, υπηρεσίες μακροπρόθεσμης και βραχυπρόθεσμης ενοικίασης εξοπλισμού, υπηρεσίες εκπαίδευσης χειριστών ανυψωτικών μηχανημάτων, υπηρεσίες μελέτης, σχεδιασμού, μελέτης και εγκατάστασης συστημάτων αποθήκευσης και εξοπλισμού χώρων φορτοεκφόρτωσης, υπηρεσίες διαχείρισης στόλου (I – Site), συμβουλευτικές υπηρεσίες διαχείρισης υλικών, παραγωγικών διαδικασιών και διαγνωστικές μελέτες

Με κεντρικό άξονα την φιλοσοφία και τις αρχές της Toyota, την ευθύνη απέναντι στον άνθρωπο και το περιβάλλον το TPS (Toyota Production System), την πρόληψη σε θέματα ασφάλειας και υγιεινής (επίσημος συνεργάτης της Ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας για την καμπάνια για υγιεινούς χώρους εργασίας, EU-OSHA) οικοδομεί σχέσεις εχεμύθειας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες, παρέχοντάς τους προϊόντα εξέχουσας ποιότητας, καθώς και υπηρεσίες που προσθέτουν αξία στις επιχειρήσεις τους. Δέσμευσή της TMHGr οι αξιόπιστες επιχειρηματικές συνεργασίες και η ευθύνη απέναντι στο κοινωνικό σύνολο.

Σύστημα Παραγωγής της Toyota

To Σύστημα Παραγωγής της Toyota επηρεάζει κάθε πτυχή του οργανισμού της Toyota και περιλαμβάνει ένα κοινό σύνολο αξιών, γνώσεων και διαδικασιών.

Μάθετε περισσότερα για το TPS

Toyota Service Concept
Toyota Service Concept

Το Toyota Service Concept περιγράφει την προσέγγισή μας στον προγραμματισμό, τη διαχείριση και την παροχή εξαιρετικών προτύπων service καθ' όλη τη διάρκεια ζωής των μηχανημάτων και της σχέσης μας με τους πελάτες. 

Μάθετε περισσότερα για το TSC

Οικονομικές καταστάσεις

2018

2019

2020

2021

2022

2023