Ευέλικτες λύσεις αποθήκευσης και ραφιών

Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιστοποιήσουμε τις διαδικασίες της αποθήκης σας, συνδυάζοντας το κατάλληλο σχεδιασμό και τύπο συστήματος αποθήκευσης ραφιών με τον πιο κατάλληλο εξοπλισμό διαχείρισης υλικών. Συνδυάζοντας την μεγάλη γκάμα ανυψωτικών μηχανημάτων μας και τις ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων ραφιών που παρέχουμε, προσαρμόζουμε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε στις ανάγκες τις επιχείρησής σας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις ανάγκες για χωρητικότητα και διακίνηση παλετών. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να σας προσφέρουμε μέγιστη αξιοποίηση του χώρου σας, υψηλότερη παραγωγικότητα, μειωμένα κόστη – και να αυξήσουμε την συνολική αποδοτικότητά σας.

Αποθήκευση παλετών

Οι παλέτες εξακολουθούν να είναι ο πιο κοινός φορέας φορτίου για εμπορεύματα. Είναι διαθέσιμες σε διαφορετικά μεγέθη και υλικά, και επιτρέπουν την αποτελεσματική αποθήκευση των προϊόντων σας. Με τον κατάλληλο τύπο ραφιών, μπορείτε να μεγιστοποιήσετε τη χρήση του χώρου της αποθήκης σας. Με βάση τα προϊόντα και τη διάταξη της αποθήκης σας, οι ειδικοί μας στα ράφια θα σας δώσουν συμβουλές και θα σχεδιάσουν για να σας προσφέρουν την πιο αποτελεσματική λύση αποθήκευσης παλετών για τη λειτουργία σας.

 

 

Η LCW Groningen επεκτείνει την αποθήκη με shuttles και φορητών ραφιών

”Έχουμε προσεγγίσει αρκετούς προμηθευτές, με αποτέλεσμα πολύ παρόμοιες προσφορές, αλλά η λύση της Toyota ήταν η πιο ολοκληρωμένη.”

Martijn Heidema, Logistics manager στην LCW

- Κινητό σύστημα αποθήκευσης
- 2 Radioshuttles and shuttle racking
- 2 Reach trucks

Διαβάστε όλη την ιστορία >

Ελαφριά αποθήκευση

Σε επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου ή άλλες εταιρείες όπου ο χειρισμός και η επιλογή αντικειμένων είναι το κλειδί, χρειάζονται έξυπνες και ευέλικτες λύσεις αποθήκευσης. Προσφέρουμε διάφορα συστήματα για μικρά εξαρτήματα και επιλεγμένα προϊόντα που σας εξοικονομούν χρόνο, βελτιστοποιούν τον κύκλο εργασιών και την ικανότητα αποθήκευσης των προϊόντων, βελτιώνοντας την εργονομία.

Η Toyota προμηθεύει το Natures Menu με πατάρι και σύστημα αποθήκευσης drive-in

«Η Toyota μπόρεσε να αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση με το κλειδί στο χέρι για κάθε πτυχή του εξοπλισμού διαχείρισης υλικών και του έργου αποθήκευσης».

Craig Taylor, Managing Director στην Natures Menu

- Τυπικό σύστημα αποθήκευσης
- Σύστημα αποθήκευσης drive-in 
- Τοποθέτηση παταριού
- 2 reach trucks και παλετοφόρα για ψυκτική αποθήκη

Διαβάστε όλη την ιστορία >

Προσέγγιση ολοκληρωμένων λύσεων

 

Ο ακρογωνιαίος λίθος της αποθήκης είναι ένα καλά σχεδιασμένο σύστημα ραφιών βελτιστοποιημένο για τον τύπο των εμπορευμάτων σας, τη συχνότητα ανανέωσης καθώς και τις διαδρομές και τη διάταξη των χώρων σας, προκειμένου να έχετε την πιο αποτελεσματική ροή υλικών. Μαζί με το σωστό μηχάνημα για τη δουλειά προσφέρουμε μια ποικιλία προσαρμοσμένων λύσεων από τυπικά συστήματα στατικής αποθήκευσης έως λύσεις δυναμικών ραφιών υψηλής πυκνότητας όπως το Toyota Radioshuttle ή το κινητά ράφια παλετών μας. Όλα ανάλογα με την κατάσταση και τις ανάγκες σας.

Αυτό σε συνδυασμό με ένα ευρύ φάσμα άλλων υπηρεσιών και λύσεων όπως σύστημα διαχείρισης στόλου, ενοικίαση, λύση μεταχειρισμένων, αυτοματοποίηση και λύσεις ενέργειας, μπορούμε να σας υποστηρίξουμε από την αρχή μέχρι το τέλος.

;

Λύση αποθήκευσης Adveo και Toyota

 

Η ευελιξία και η υψηλή απόδοση είναι τα κέρδη που της Adveo από τη λύση αποθήκευσης της Toyota

Η Adveo είναι ένας από τους κύριους ευρωπαίους παίκτες στη χονδρική διανομή ειδών γραφείου, υπηρεσιών και λύσεων. Ήθελαν έναν συνεργάτη που θα μπορούσε να υποστηρίξει το έργο τους από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο Romain Thénard, Διευθυντής Εφοδιαστικής Αλυσίδας στην Adveo, παραδέχεται: «Η δουλειά μας είναι να προετοιμάζουμε παραγγελίες και όχι να ορίζουμε όλα τα τεχνικά στοιχεία στην κατασκευή του εργοταξίου. Μας λείπουν οι μηχανικές δυνατότητες για να το κάνουμε».

Η Toyota μπόρεσε να βοηθήσει στον σχεδιασμό, τον ορισμό, την υλοποίηση, την εκτέλεση και ακόμη και στη χρηματοδότηση.

 

Διαβάστε ολόκληρη την ιστορία >

Sounds interesting? Contact us!

We will reply within 24 h. All inquiries are treated confidentially in accordance with our Privacy Policy.