Ημιαυτόματη λύση αποθήκευσης υψηλής πυκνότητας

Η Toyota προσφέρει λύσεις shuttle, συμπεριλαμβανομένων συστημάτων ραφιών shuttle:

Αυτόματα shuttle Toyota Radioshuttle

  • ικανότητα φορτίου έως 1800 kg
  • ποικιλία μεταφορέων φορτίου

Συστήματα ραφιών shuttle Toyota

  • Σύστημα ραφιών για παλέτες χωρίς διαδρόμους
  • Έξυπνη χρήση του χώρου

Το Radioshuttle σε δράση

Αυτή η λύση βαθιάς αποθήκευσης υψηλής πυκνότητας χρησιμοποιεί ημιαυτόματα shuttle για την αποθήκευση και την ανάκτηση παλετοποιημένων εμπορευμάτων από το σύστημα ραφιών. Τα shuttle τοποθετούνται στο σύστημα ραφιών με περονοφόρα ανυψωτικά. Οι οδηγοί εξοικονομούν πολύ χρόνο καθώς χρειάζεται απλώς να μεταφέρουν τις παλέτες στην είσοδο των καναλιών του συστήματος ραφιών. Ενώ το shuttle μεταφέρει την παλέτα στον τελικό προορισμό της, ο οδηγός του περονοφόρου ανυψωτικού μπορεί να προχωρήσει στην επόμενη παλέτα. Με αυτόν τον τρόπο, οι οδηγοί μπορούν να χειριστούν περισσότερες παλέτες ταχύτερα, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και μειώνοντας το λειτουργικό κόστος.

Ασφάλεια

Κάθε Radioshuttle διαθέτει λειτουργίες, όπως προειδοποιητικές λυχνίες, ηχητικά σήματα, συστήματα φωτεινή και ευκρινούς οθόνης και σύστημα ασφαλείας σαρωτή λέιζερ. Είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με το πρότυπο EN 13849-1:2008.

Συνδεσιμότητα

Το Toyota Radioshuttle έχει προετοιμαστεί για την τεχνολογία Βιομηχανία 4.0 με WiFi, RFID και WMS. Υπάρχει επικοινωνία μέσω τηλεχειριστηρίου μεταξύ του μηχανήματος και του shuttle που λειτουργεί «με ένα πάτημα» για απεριόριστο αριθμό shuttle.

Παραγωγικότητα

Ράγες και οδηγοί εισόδου βοηθούν τους οδηγούς των περονοφόρων ανυψωτικών να τοποθετήσουν τα shuttle γρήγορα και εύκολα. Το Radioshuttle λειτουργεί με διάφορους μεταφορείς φορτίου για διάστημα > 8 ωρών με τυπικές μπαταρίες και διάστημα > 16 ωρών με μπαταρίες ιόντων λιθίου.

Μάθετε περισσότερα για τις λύσεις συστημάτων ραφιών μας >>

Φόρτιση

Ο σταθμός φόρτισης Toyota Radioshuttle παρέχει τη δυνατότητα γρήγορης και εύκολης φόρτισης των μπαταριών. Κάθε σταθμός μπορεί να χειριστεί 2 σετ μπαταριών (4 κασέτες μπαταριών). Αυτές οι κασέτες τοποθετούνται στα συρτάρια. Όταν κλείσει το συρτάρι, ξεκινά η φόρτιση. Στην οθόνη εμφανίζεται η κατάσταση φόρτισης.

Ψυκτικός θάλαμος

Τα shuttle μπορούν να λειτουργούν σε χαμηλές θερμοκρασίες έως-30°C. Η αποθήκευση υψηλής πυκνότητας είναι ιδανική για εφαρμογές ψυκτικής αποθήκης, καθώς οι θέσεις παλετών σε ψυκτικές αποθήκες έχουν υψηλό κόστος.

6 συμβολές για λιτή παραγωγή σε ψυκτικές αποθήκες >>

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχετε διαβάσει μέχρι εδώ;

Πώς το Toyota Radioshuttle βελτιστοποίησε την αξιοποίηση του χώρου στη Zgonc

Η Toyota προσέφερε στη Zgonc ημιαυτόματες λύσεις shuttle που επέτρεψαν στη Zgonc να αυξήσει την παραγωγικότητα και την ασφάλεια και να μειώσει τις βλάβες αποθηκεύοντας παράλληλα περισσότερες από 4000 παλέτες.

Μελέτη περίπτωσης Zgonc >

Τα σύστημα ραφιών Shuttle προσφέρουν αποθήκευση υψηλής πυκνότητας

Η κορυφαία στον κόσμο εταιρεία παραγωγής τροφίμων Döhler χρειαζόταν λύσεις για την αποθήκευση χιλιάδων παλετών με τρόφιμα σε ψυκτικές αποθήκες. Η Toyota Material Handling παρείχε λύσεις συστημάτων ραφιών και shuttle που ταίριαζαν απόλυτα στις ψυκτικές αποθήκες της χάρη στην αποτελεσματική χρήση του χώρου.

Μελέτη περίπτωσης Döhler >