Ψυκτική αποθήκη και κρύα περιβάλλοντα

Οι ψυκτικές αποθήκες είναι ένα από τα πιο δύσκολα περιβάλλοντα εργασίας. Όχι μόνο οι θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν επηρεάζουν τη χωρητικότητα της μπαταρίας, τα ηλεκτρονικά, τη λίπανση και την ικανότητα των χειριστών των μηχανημάτων σας να χειρίζονται τα περονοφόρα ανυψωτικά, αλλά πρέπει επίσης να σκεφτείτε την αποτελεσματική χρήση του χώρου.

Οι προκλήσεις σε κρύους χώρους

Οι τάσεις είναι σαφείς, οι σημερινοί καταναλωτές εκτιμούν την ευκολία, το υγιεινό φαγητό και την έγκαιρη παράδοση. Περισσότερα φρέσκα και διατηρημένα με απλή ψύξη προϊόντα παραγγέλνονται σε μικρότερες ποσότητες. Όχι άλλες απλές λειτουργίες εισόδου/εξόδου παλετών: η κρύα εφοδιαστική αλυσίδα πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν πιο ευέλικτη. Είναι σημαντικό να αντιμετωπίσετε αυτές τις προκλήσεις για να διατηρήσετε το κόστος υπό έλεγχο:

πρόκληση

Χρόνος

Ελαχιστοποίηση του χρόνου διακοπής της λειτουργίας και πρόσβαση στη σωστή τεχνολογία.

πρόκληση

Χώρος

Μεγιστοποίηση του χώρου διατηρώντας παράλληλα την ευελιξία.

πρόκληση

Πόροι

Διατήρηση των εργαζομένων και του εξοπλισμού αρκετά ζεστά για να διατηρηθεί η αποδοτικότητα υψηλά.

Δροσερές λύσεις για την ελαχιστοποίηση της σπατάλης χρόνου, χώρου και πόρων

Οι λειτουργίες με απλή ψύξη (θερμοκρασία περιβάλλοντος έως 0°C) ή ψυκτικές (κάτω από 0°) απαιτούν λιτές, αποτελεσματικές λύσεις που ελαχιστοποιούν τη σπατάλη χώρου, πόρων και χρόνου, ενώ παράλληλα διασφαλίζουν την αξιοπιστία σε αυτά τα απαιτητικά περιβάλλοντα. Διαθέτουμε μακρά ιστορία και εμπειρία σε εργασίες σε χαμηλές θερμοκρασίες, προσφέροντας μια πλήρη γκάμα μηχανημάτων και λύσεων για κρύα περιβάλλοντα, καθώς και αποκλειστικές λύσεις ψυκτικών αποθηκών.

Ειδικά μηχανήματα για ψυκτικές αποθήκες για μέγιστο χρόνο λειτουργίας

Για θερμοκρασίες έως και -30°C

Η πλήρης σειρά μηχανημάτων της Toyota έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί αποτελεσματικά μέχρι τους 0°C χωρίς καμία τροποποίηση. Ωστόσο, για θερμοκρασίες μέχρι και τους -30°C τα μηχανήματα χρειάζονται προσαρμογή. Στα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται μετατροπές όπως ανοξείδωτο ατσάλι, λάδι για χαμηλές θερμοκρασίες, αντιολισθητικές πλατφόρμες, θερμαινόμενες μπαταρίες ή με εφαρμογή ειδικών καμπίνών ψυκτικών αποθηκών για περισσότερη άνεση και παραγωγικότητα όπως στα reach truck μας.

Ειδικές προδιαγραφές για ψυκτική αποθήκη & προσαρτήματα για κάθε μοντέλο

Η Toyota προσφέρει προσφέρει χειροκίνητα παλετοφόρα, μηχανήματα συλλογής παραγγελιών, reach truck, μηχανήματα πολύ στενών διαδρόμων (VNA) και μηχανήματα αντίβαρου προσαρμοσμένα για λειτουργία σε χαμηλές θερμοκρασίες. Κάποια μηχανήματα χρειάζονται πολύ μικρές μετατροπές, όπως για παράδειγμα τα Toyota BT Levio και BT Staxio που χρειάζονται μόνο αλλαγή του τύπου του λαδιού. Όλα τα cold store μηχανήματα ξεχωρίζουν από το σύμβολο νιφάδας χιονιού. Αυτό το χαρακτηριστικό συμβάλει στην μείωση του κόστους μειώνοντας τον κίνδυνο λανθασμένης χρήσης των μηχανημάτων. Το συμβόλαιο συντήρησης προσαρμόζεται στις ανάγκες σας.

Ανακαλύψτε την γκάμα μας

Περισσότερες λύσεις για κρύα περιβάλλοντα εργασίας

Όλα όσα χρειάζεστε για την εφοδιαστική σε περιβάλλοντα με έλεγχο θερμοκρασίας

Περιπτώσεις πελατών

Τα σύστημα ραφιών Shuttle προσφέρουν αποθήκευση υψηλής πυκνότητας

Η κορυφαία στον κόσμο εταιρεία παραγωγής τροφίμων Döhler χρειαζόταν λύσεις για την αποθήκευση χιλιάδων παλετών με τρόφιμα σε ψυκτικές αποθήκες. Η Toyota Material Handling παρείχε λύσεις συστημάτων ραφιών και shuttle που ταίριαζαν απόλυτα στις ψυκτικές αποθήκες της χάρη στην αποτελεσματική χρήση του χώρου.

Μελέτη περίπτωσης Döhler >

Η Foster Fast Food αναζητούσε μια λύση εξοικονόμησης χώρου για να χειρίζεται και να αποθηκεύει αποτελεσματικά τα κατεψυγμένα και παγωμένα αγαθά τους. Έχοντας ήδη μηχανήματα Toyota σε λειτουργία, επέστρεψαν στην Toyota Material Handling για ένα μηχάνημα VNA ψυκτικών αποθηκών και ράφια παλετών στενού διαδρόμου.

Διαβάστε περισσότερα >

Η Toyota παρέχει τη Natures Menu με λύση αποθήκευσης drive-in για ψυκτικές αποθήκες

Η Natures Menu πήρε μια ολοκληρωμένη λύση αποθήκευσης από την Toyota για να αποθηκεύσει τις κατεψυγμένες τροφές για κατοικίδια ζώα. Το σύστημα αποθήκευσης drive-in μέσα στην ψυκτική αποθήκη μπορεί να αποθηκεύσει περίπου 1000 παλέτες.

Natures Menu case study >