Μπαταρίες Ιόντων Λιθίου Toyota

Μπαταρίες Ιόντων Λιθίου

Πλήρως ενσωματωμένες και συναρμολογημένες από την Toyota

Λύσεις Ιόντων Λιθίου από την Toyota

Προσφέρουμε πλήρως ενσωματωμένες μπαταρίες ιόντων λιθίου σε όλη την γκάμα μας, συναρμολογημένες σύμφωνα με τα πρότυπα υψηλής ποιότητας της Toyota και του TPS.

Ως μέρος των τελευταίων καινοτομιών μας, προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση ενέργειας με τις μπαταρίες ιόντων λιθίου συναρμολογημένες από την Toyota. Πλήρως ενσωματωμένες στα μηχανήματα, προσφέρουν περαιτέρω προνόμια και εξοικονόμηση ενέργειας σε όλη την γκάμα ηλεκτροκίνητων μηχανημάτων. Με χιλιάδες μηχανήματα να λειτουργούν με μπαταρίες Ιόντων Λιθίου σε όλη την Ευρώπη μπορούμε να σας διασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα και ασφάλεια κατά την διαχείριση των υλικών σας.

Φορτιστής Ιόντων Λιθίου

Οι λύσεις ενέργειας ιόντων λιθίου έρχονται με πολλά οφέλη:

  • Πάνω από τριπλάσια διάρκεια ζωής από τις μπαταρίες μολύβδου-οξέως
  • 30% πιο ενεργειακά αποδοτικές
  • Χωρίς ανάγκη συντήρησης
  • Χωρίς αναθυμιάσεις, που σημαίνει φόρτιση οπουδήποτε και οποτεδήποτε
  • Εγγύηση 7 ετών
  • Βελτιωμένη ασφάλεια λόγω ειδικού βύσματος φόρτισης από την Toyota
  • Χωρίς ανάγκη δωματίου φόρτισης ή αλλαγής μπαταριών, που σημαίνει μειωμένα κόστη και αυξημένη ασφάλεια
  • Αποδοτική λειτουργία σε ψυχρούς χώρους
  • Με δυνατότητα θέρμανσης για φόρτιση σε ψυχρούς χώρους και συνεχή απόδοση σε ολόκληρη την βάρδια

Οι πελάτες μας χρησιμοποιούν αυτή την δοκιμασμένη τεχνολογία σε πληθώρα εφαρμογών από το 2014, με αποτέλεσμα την μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας και της παραγωγικότητας τους.

Βάζοντας στην πράξη τις ικανότητες της Toyota, οι λύσεις μπαταρίων ιόντων λιθίου δημιουργήθηκαν με βάσει έναν αρθρωτό σχεδιασμό. Αυτό σημαίνει πως οι πελάτες μας μπορούν να προμηθευτούν το σωστό μέγεθος μπαταρίας βάσει των αναγκών τους. Ο αρθρωτός σχεδιασμός βοηθάει στην υποστήριξη λόγω του μικρού αριθμού εξαρτημάτων, που σας εγγυάται την μεγιστοποίηση του χρόνο λειτουργίας. Ανεξαρτήτως του μεγέθους της επιχείρησης σας, οι λύσεις μας σας προσφέρουν γρήγορη απόσβεση σε όλες τις συνθήκες εργασίας. Οι πελάτες μας μπορούν να είναι ήσυχοι με την εγγύηση 7 ετών χωρίς περιορισμούς.

Driver using BT Optio for order picking

Η προσφορά μας

Εξερευνήστε την πλήρη γκάμα των περονοφόρων μηχανημάτων μας, συμπεριλαμβανομένων των reach trucks, παλετοφόρων & μηχανημάτων συλλογής παραγγελιών.

Διαβάστε περισσότερα >

Smart Trucks από την Toyota

Διαβάστε περισσότερα για τα συνδεδεμένα και έξυπνα μηχανήματα αποθηκών μας.

Διαβάστε περισσότερα >

Toyota Production System

Εφαρμόζουμε τη μέθοδο Lean παραγωγής στην παραγωγή μας και λειτουργούμε σύμφωνα με ένα σύστημα έλξης (pull), το οποίο σημαίνει ότι παράγουμε μόνο ό,τι παραγγέλνετε.

Διαβάστε περισσότερα >

Σκιές αυτόματων μηχανημάτων

Η τεχνολογία του μέλλοντος

Οι έξυπνες διαδικασίες logistics και η φιλοσοφία Logiconomi σας παρέχουν λύσεις που είναι διαθέσιμες σήμερα και παρουσιάζουν το όραμά μας για το μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα >