Βελτιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιδόσεων των συνδεδεμένων smart truck σας

Στην επιχείρηση σας, η βιωσιμότητα συχνά περιλαμβάνει τη βελτιστοποίηση της απόδοσης των μηχανημάτων και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για την εξοικονόμηση πόρων και την μείωση των εκπομπών CO2. Αυτό ακριβώς σας βοηθάει να επιτύχετε η συνδεσιμότητα και η εφαρμογή του I_Site.

Κάντε της μπαταρίες σας να διαρκούν περισσότερο

Συνδέοντας τα smart trucks σας, μπορείτε αυτόματα να παρακολουθείτε τους κύκλους φόρτισης της μπαταρίας μέσω της εφαρμογής I_Site για την βελτιστοποίηση της χρήσης και την ελαχιστοποίηση των αναγκών συντήρησης.

Διατήρηση υψηλού επιπέδου συνεχούς λειτουργίας

Οι έξυπνες ευκαιρίες παρακολούθησης της εφαρμογής I_Site σας επιτρέπουν να μειώσετε τις σπατάλες στις λειτουργίες σας, να βελτιώσετε τη συνολική αποδοτικότητα του εξοπλισμού διαχείρισης υλικών και να επεκτείνετε την διάρκεια ζωής ολόκληρου του στόλου σας.

Το πακέτο που σας ταιριάζει καλύτερα: I_Site Explorer

Περισσότερες πληροφορίες για τις μπαταρίες ιόντων λιθίου από την Toyota >>

Περισσότερες πληροφορίες στην κεντρική αποθήκη της VELUX

Ως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής παραθύρων οροφής στον κόσμο, η VELUX δημιουργεί ένα καλύτερο περιβάλλον διαβίωσης και ποιότητα ζωής.  Το σύστημα διαχείρισης στόλου I_Site παρέχει υποστήριξη σε αυτό.

Velux case study >

H Danske Fragtmaend βελτιώνει την παραγωγικότητα και την ασφάλεια με το I_Site

H Danske Fragtmaend στο Taulov χρησιμοποιεί το σύστημα διαχείρισης στόλου I_Site, το οποίο παρέχει μία πλήρη επισκόπηση των 42 μηχανημάτων του τερματικού.

Danske Fragtmaend case study >

Η Toyota παρέχει τη Natures Menu με λύση αποθήκευσης drive-in για ψυκτικές αποθήκες

Η Natures Menu πήρε μια ολοκληρωμένη λύση αποθήκευσης από την Toyota για να αποθηκεύσει τις κατεψυγμένες τροφές για κατοικίδια ζώα. Το σύστημα αποθήκευσης drive-in μέσα στην ψυκτική αποθήκη μπορεί να αποθηκεύσει περίπου 1000 παλέτες.

Natures Menu case study >

H Ecochem προτίμησε σύστημα αποθήκευσης με shuttle

Η Ecochem International παράγει πυρίμαχα πρόσθετα με βάση χημικά φιλικά προς το περιβάλλον στο νέο της εργοστάσιο στο Willebroek. Η Ecochem επέλεξε όχι μόνο ανυψωτικά Toyota, αλλά και σύστημα αποθήκευσης με shuttle.

Ecochem case study >