Συνδεδεμένες λύσεις που θέτουν το κόστος υπό έλεγχο

Πρόληψη της υπερβολικής χρήσης

Χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα αξιοποίησης συμβάσεων στην εφαρμογή I_Site για να δείτε μια επισκόπηση των ωρών που καλύπτονται από την σύμβαση σε σύγκριση με τις ώρες λειτουργίας. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να αποτρέψετε την υπερβολική χρήση των μηχανημάτων σας που οδηγεί σε περιττά πρόσθετα έξοδα.

Μειώστε τα λειτουργικά σας έξοδα

Όταν παρακολουθείτε την αξιοποίηση του συνδεδεμένου στόλου από smart trucks που διαθέτετε, μπορείτε εύκολα να καθορίσετε το ιδανικό μέγεθος στόλου, καθώς και να ομαλοποιήσετε τις διαδικασίες, τον εξοπλισμό και τις απαιτήσεις συντήρησης. Με αυτό τον τρόπο, το I_Site σας βοηθά να αναλαμβάνετε δράση όταν χρειάζεται, μειώνοντας τόσο το λειτουργικό κόστος όσο και το κόστος συντήρησης.

Η εφαρμογή I_Site έρχεται από μία σειρά χαρακτηριστικών ασφαλείας που σας δίνουν την δυνατότητα να ελαχιστοποιήσετε το κόστος λόγω ατυχημάτων και ζημιών. Επιπλέον, θα μπορείτε να διατηρήσετε χαμηλά τα έξοδα ασφάλισης.

Λιγότερες τεχνικές παρεμβάσεις

Παρακολουθώντας συνεχώς τα συνδεδεμένα μηχανήματα σας, θα μπορείτε να καταλάβετε πότε χρειάζεται προληπτική δράση. Εάν ένα ανυψωτικό έχει πρόβλημα και απαιτεί συντήρηση, αυτό μπορεί να αναφερθεί άμεσα μέσω της εφαρμογής I_Site και να επιδιορθωθεί από τεχνικό της Toyota το συντομότερο δυνατό. Γενικά, θα επωφεληθείτε από λιγότερες επισκέψεις συντήρησης, ελαχιστοποίηση των διακοπών λειτουργίας και κατά συνέπεια, μειωμένο κόστος.

Το πακέτο που σας ταιριάζει καλύτερα: I_Site My Fleet

Επιστροφή στη σελίδα I_Site >>

Περισσότερες πληροφορίες στην κεντρική αποθήκη της VELUX

Ως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής παραθύρων οροφής στον κόσμο, η VELUX δημιουργεί ένα καλύτερο περιβάλλον διαβίωσης και ποιότητα ζωής.  Το σύστημα διαχείρισης στόλου I_Site παρέχει υποστήριξη σε αυτό.

Velux case study >

H Danske Fragtmaend βελτιώνει την παραγωγικότητα και την ασφάλεια με το I_Site

H Danske Fragtmaend στο Taulov χρησιμοποιεί το σύστημα διαχείρισης στόλου I_Site, το οποίο παρέχει μία πλήρη επισκόπηση των 42 μηχανημάτων του τερματικού.

Danske Fragtmaend case study >

Η Toyota παρέχει τη Natures Menu με λύση αποθήκευσης drive-in για ψυκτικές αποθήκες

Η Natures Menu πήρε μια ολοκληρωμένη λύση αποθήκευσης από την Toyota για να αποθηκεύσει τις κατεψυγμένες τροφές για κατοικίδια ζώα. Το σύστημα αποθήκευσης drive-in μέσα στην ψυκτική αποθήκη μπορεί να αποθηκεύσει περίπου 1000 παλέτες.

Natures Menu case study >

H Ecochem προτίμησε σύστημα αποθήκευσης με shuttle

Η Ecochem International παράγει πυρίμαχα πρόσθετα με βάση χημικά φιλικά προς το περιβάλλον στο νέο της εργοστάσιο στο Willebroek. Η Ecochem επέλεξε όχι μόνο ανυψωτικά Toyota, αλλά και σύστημα αποθήκευσης με shuttle.

Ecochem case study >