Καταστήματα λιανικής και αποθήκες

Τα μηχανήματα και οι λύσεις μας χρησιμοποιούνται σε όλους σχεδόν τους τομείς και χώρους. Τα καταστήματα λιανικής και οι αποθήκες είναι τομείς στους οποίους η ταχύτητα και η απόδοση είναι βασικά στοιχεία. Αποστολή μας είναι να σας παρέχουμε υποστήριξη για την ελαχιστοποίηση του αριθμού μεταφορών και τη μεγιστοποίηση της ταχύτητας από την παραλαβή εμπορευμάτων έως το τελικό σημείο παράδοσης.

Διαθέσιμες λύσεις

Δυο άντρες οδηγούν BT Reflex

Μηχανήματα reach truck κατασκευασμένα για απόδοση σε ύψος

  • Κορυφαία στην κατηγορία μηχανήματα reach truck
  • Η καλύτερη ορατότητα και ο καλύτερος εργονομικός σχεδιασμός στην αγορά
  • Ύψος ανύψωσης έως 13m

Η σειρά BT Reflex παρέχει την καλύτερη απόδοση στην αγορά με γρήγορη και ομαλή ανύψωση φορτίων έως 13 μέτρα. Ο καινοτόμος σχεδιασμός ιστού και η διάφανη οροφή προσφέρουν άριστη ορατότητα και παραγωγικότητα σε ύψος. Η υπολειπόμενη ανυψωτική ικανότητα είναι επίσης κορυφαία στην κατηγορία, το οποίο σημαίνει μέγιστη ευελιξία στις διαδικασίες σας. 

Δείτε την πλήρη σειρά >

Οδηγός σε BT Optio μαζεύει πακέτα

Τα καλύτερα στην κατηγορία χειροκίνητα και ημιαυτόματα μηχανήματα συλλογής παραγγελιών

  • Περόνες έως 3,5m
  • Μηχανήματα συλλογής παραγγελιών χαμηλού και υψηλού επιπέδου
  • Διατίθενται με τηλεχειριστήριο

Η σειρά συλλογής παραγγελιών BT Optio έχει σχεδιαστεί για παραγωγικές διαδικασίες συλλογής σε όλα τα ύψη: από το πρώτο επίπεδο έως υψηλότερα επίπεδα 12 μέτρων. Έχει σχεδιαστεί για εύκολο ανέβασμα και κατέβασμα και μεγαλύτερη άνεση του οδηγού, ακόμη και σε περιορισμένους χώρους.  Επίσης, διατίθενται τηλεχειριζόμενα μηχανήματα συλλογής παραγγελιών χαμηλού επιπέδου για μέγιστη απόδοση.

Μάθετε περισσότερα για τα μηχανήματα συλλογής παραγγελιών >

Προϊστάμενος χρησιμοποιεί I_Site σε αποθήκη

Διαχείριση στόλου I_Site για έλεγχο των διαδικασιών σας

  • Μεγιστοποίηση της χρήσης του στόλου σας
  • Υποστήριξη της κουλτούρας για την ασφάλεια
  • Πάνω από 40.000 μονάδες σε λειτουργία

Η πρόκληση που αντιμετωπίζετε είναι ότι πρέπει να διασφαλίζετε την ομαλή εκτέλεση των διαδικασιών σας και να επιβλέπετε τα πάντα. Οι χειριστές σας μπορούν να περνούν από έλεγχο πριν από τη λειτουργία προτού ξεκινήσει το όχημα ή μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποίηση μόλις συμβεί κάτι. Ανακαλύψτε τα πολλά πλεονεκτήματα της βραβευμένης λύσης I_Site.

Έτσι λειτουργεί το I_Site >

Τεχνικός της Toyota κάνει service σε μηχάνημα

Πλήρες πακέτο service για μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας

Ελαχιστοποιήστε τις διακοπές λειτουργίας, τους κινδύνους και το κόστος και μεγιστοποιήστε την ασφάλεια, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στην επιχείρησή σας. Επειδή η ικανοποίηση πελατών είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, μπορούμε να προσαρμόσουμε το service σας, ώστε να ανταποκρίνεται απόλυτα στις προσδοκίες σας, και να είμαστε δίπλα σας όποτε μας χρειάζεστε.

Μάθετε περισσότερα για το service από την Toyota >

Γυναίκα σε γραφείο με λάπτοπ

Χρηματοδότηση

Η ολοκληρωμένη σειρά λύσεων χρηματοδότησης σας προσφέρει ηρεμία, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στις βασικές επιχειρηματικές σας δραστηριότητες.

Διαβάστε περισσότερα >>

Driver using BT Optio for order picking

Η προσφορά μας

Εξερευνήστε την πλήρη γκάμα των περονοφόρων ανυψωτικών μας, συμπεριλαμβανομένων των reach trucks, παλετοφόρων & μηχανημάτων συλλογής παραγγελιών.

Διαβάστε περισσότερα >

Toyota Tonero

Ενοικίαση μηχανήματος

Χρειάζεστε ένα μηχάνημα αμέσως, για σύντομη περίοδο ή για μεγαλύτερη, και αναζητάτε μια οικονομικά αποδοτική λύση;  Έχουμε διάφορες λύσεις ενοικίασης ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Διαβάστε περισσότερα >

Toyota Production System

Εφαρμόζουμε τη μέθοδο Lean παραγωγής στην παραγωγή μας και λειτουργούμε σύμφωνα με ένα σύστημα έλξης (pull), το οποίο σημαίνει ότι παράγουμε μόνο ό,τι παραγγέλνετε.

Διαβάστε περισσότερα >