Χρηματοδότηση

Η Toyota Material Handling Commercial Finance σας προσφέρει ένα μεγάλο εύρος λύσεων χρηματοδότησης εξοπλισμού της Toyota Material Handling, προσφέροντας σας ηρεμία ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες.
Δύο άντρες σε συνάντηση

Χρηματοδότηση Λιανικής

  • Λειτουργική και χρηματοδοτική μίσθωση
  • Αγορά μίσθωσης και λύσεις δανείων
  • Διατίθεται με την αρχική συντήρηση, επισκευή και ασφάλιση της Toyota

Σύμφωνα με τη σύμβαση μίσθωσης, ο εξοπλισμός που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε αγοράζεται από το Toyota Material Handing Commercial Finance, τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέσω μηνιαίου μισθώματος. Στο μηνιαίο μίσθωμα μπορεί επίσης να συμπεριληφθεί η συντήρηση, επισκευή και ασφάλιση του εξοπλισμού. Στο τέλος της συμφωνηθείσας περιόδου χρήσης θα έχετε τις επιλογές της αγοράς του εξοπλισμού, παράτασης της σύμβασης ή επιστροφής του εξοπλισμού.

Παράδοση κλειδιών μεταξύ δύο χεριών

Οι συμβάσεις μίσθωσης προσφέρονται απευθείας σε εσάς σε διαφορετικές παραλλαγές ανάλογα με την τοπική σας αγορά από άποψη λειτουργικής και χρηματοδοτικής μίσθωσης: πλήρης και μερική απόσβεση, πώληση, εκμίσθωση και πλήρης μίσθωση υπηρεσιών. Η σειρά προϊόντων και οι προσφορές υπηρεσιών ενδέχεται να ποικίλουν ανά χώρα και δεν είναι διαθέσιμες όλες οι παραλλαγές σε όλες τις χώρες λόγω ειδικών ρυθμίσεων της χώρας και του τοπικού δικαίου.

Αν σκοπεύετε να αποκτήσετε ιδιοκτησία του εξοπλισμού από την αρχή, υποστηρίζεστε με λύσεις αγορών και δανείων.

Σύμφωνα με μια συμφωνία αγοράς μίσθωσης, η Toyota Commercial Finance αγοράζει τον εξοπλισμό που επιθυμείτε να αγοράσετε, τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντάλλαγμα ένα μηνιαίο μίσθωμα. Σε αντίθεση με τη μίσθωση, ο τίτλος ιδιοκτησίας μεταφέρεται αυτόματα σε εσάς στο τέλος της συμφωνίας.

Φυσικά οι λύσεις αγοράς μισθώσεων και δανείων μπορούν να συνδυαστούν με την συντήρηση, επισκευές και ασφάλιση του εξοπλισμού της Toyota.

Δύο άντρες συζητούν για χρηματοδότηση

Χρηματοδότηση Χονδρικής

  • Λύσεις χρηματοδότησης για Stock και Demo
  • Χρηματοδοτικές μισθώσεις και δάνεια για την ενοικίαση στόλων βάσει συμφωνιών πλαισίου

Επιθυμείτε σύντομα χρόνους παράδοσης, να νοικιάσετε εξοπλισμό της Toyota Material Handling για μεταβλητές διάρκειες ή θέλετε να δοκιμάσετε τον εξοπλισμό στις εγκαταστάσεις σας προτού πραγματοποιήσετε οριστική παραγγελία; Η Toyota Material Handling Commercial Finance παρέχει λύσεις χρηματοδότησης στις τοπικές αγορές μέσω ανεξάρτητων διανομέων για την κάλυψη των αναγκών σας.

Οι λύσεις χρηματοδότησης των αποθεμάτων μας παρέχουν μια ανακυκλούμενη πιστωτική γραμμή που σας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε εξοπλισμό από τους αντιπροσώπους μας για αποθέματα και demo σκοπούς για να εξασφαλίσετε το κεφάλαιο κίνησης σας. Η Toyota Material Handling Commercial Finance προσφέρει χρηματοδοτικές λύσεις για μισθώσεις και δάνεια βάσει συμφωνίας πλαισίου για τη χρηματοδότηση του εξοπλισμού προς ενοικίαση της Toyota με την ευελιξία που χρειάζεστε.

Οδηγός σε BT Optio για συλλογή παραγγελιών

Η σειρά προϊόντων μας

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά περονοφόρων ανυψωτικών, στην οποία περιλαμβάνονται μηχανήματα reach truck, παλετοφόρα και μηχανήματα συλλογής παραγγελιών.

Διαβάστε περισσότερα >

Toyota Tonero

Ενοικίαση μηχανήματος

Χρειάζεστε ένα μηχάνημα αμέσως, για σύντομη περίοδο ή για μεγαλύτερη, και αναζητάτε μια οικονομικά αποδοτική λύση;  Έχουμε διάφορες λύσεις ενοικίασης ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Διαβάστε περισσότερα >

Μεταχειρισμένα μηχανήματα σε αποθήκη

Αγορά μεταχειρισμένων μηχανημάτων

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε το ιδανικό μηχάνημα, είτε καινούριο είτε μεταχειρισμένο. Ενισχύστε την επιχείρησή σας με ποιοτικά μεταχειρισμένα μηχανήματα!

Διαβάστε περισσότερα >>

Toyota Production System

Εφαρμόζουμε τη μέθοδο Lean παραγωγής στην παραγωγή μας και λειτουργούμε σύμφωνα με ένα σύστημα έλξης (pull), το οποίο σημαίνει ότι παράγουμε μόνο ό,τι παραγγέλνετε.

Διαβάστε περισσότερα >