Αποθηκεύστε περισσότερο και κερδίστε περισσότερο με τα shuttles της Toyota Material Handling

Η Toyota Material Handling Europe λανσάρει νέες λύσεις άμεσης ανταπόκρισης στην ευρωπαϊκή αγορά. Οι αυτοματοποιημένοι μεταφορείς Toyota Radioshuttle και Toyota Autoshuttle λειτουργούν μέσα σε εξειδικευμένα συστήματα αποθήκευσης της Toyota σε υψηλή ταχύτητα, με ασφάλεια και χωρίς να βλάπτουν τα εμπορεύματα. Αυτά τα συστήματα αποθήκευσης υψηλής πυκνότητας μπορούν να χρησιμοποιήσουν έως και το 80% κάθε όγκου αποθήκης, αυξάνοντας το χώρο αποθήκευσης και βελτιώνοντας την απόδοση.

Με το Autoshuttle να εισάγεται στην οικογένεια μηχανημάτων, η προσφορά αποθήκευσης χωρίς διάδρομο από την Toyota επεκτείνεται. Ο μεταφορέας αποθηκεύει και ανακτά αγαθά βάρους έως 1.500 kg με γρήγορο, ασφαλή και αποδοτικό τρόπο. Το πρόσφατα βελτιωμένο Toyota Radioshuttle μπορεί να μετακινήσει έως 1.800 κιλά και διατίθεται με το σύστημα διαχείρισης στόλου της Toyota και τις μπαταρίες ιόντων λιθίου που διαρκούν περισσότερο από 16 ώρες. Και οι δύο μεταφορείς θα ενισχύσουν την παραγωγικότητα και την οικονομική αποδοτικότητα, ειδικά σε ακριβά περιβάλλοντα όπως τα κρύα περιβάλλοντα.

Οι μεταφορείς θα εξοικονομήσουν χρόνο και κόστος, καθώς οι χειριστές θα δαπανούν λιγότερο χρόνο για το χειρισμό παλετών και τα φορτηγά θα μπορούν να χρησιμοποιούνται πιο αποδοτικά. Είναι επίσης ένα ευέλικτο σύστημα συμβατό με τη ροή εργασιών FIFO και LIFO, ιδανικό για την πλήρωση αχρησιμοποίητου χώρου.

Σκιές αυτόματων μηχανημάτων

Η τεχνολογία του μέλλοντος

Οι έξυπνες διαδικασίες logistics και η φιλοσοφία Logiconomi σας παρέχουν λύσεις που είναι διαθέσιμες σήμερα και παρουσιάζουν το όραμά μας για το μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα >

An autopilot doing horizontal transportation

Αυτοματοποιημένες Λύσεις

Η γκάμα αυτοματοποιημένων μηχανημάτων μας προσφέρει προηγμένες και ευέλικτες λύσεις για πιο αποδοτική και οικονομική διαχείριση υλικών.

Διαβάστε περισσότερα >

Ελαφριά λύση ραφιών

Λύσεις συστημάτων αποθήκης

Σας βοηθάμε να βελτιστοποιήσετε τη ροή της επιχείρησής σας, να μειώσετε το κόστος και να αυξήσετε την παραγωγικότητα με τη βέλτιστη λύση ραφιών.

Διαβάστε περισσότερα >

Toyota Radioshuttle

Toyota Radioshuttle

Ενδιαφέρεστε για τους ημιαυτόματους μεταφορείς φορτίου μας; Ημιαυτόματος μεταφορέας φορτίου υψηλής ταχύτητας που λειτουργεί σε ειδικά συστήματα ραφιών και μπορεί να ελεγχθεί με τηλεχειριστήριο.

Διαβάστε περισσότερα >