Έξυπνη διαχείριση με λιτά μηχανήματα από την Toyota

Η Toyota Material Handling εισάγει μια νέα και διευρυμένη αυτοματοποιημένη σειρά μηχανημάτων αποθηκών στην ευρωπαϊκή αγορά. Αυτή η αυτοματοποιημένη σειρά μηχανημάτων βασίζεται στην λιτή προσέγγιση της Toyota και είναι σχεδιασμένη για την αυτοματοποίηση της επαναλαμβανόμενης διαχείρισης παλετών. Προσφέρει μια νέα διάσταση παραγωγικότητας παρέχοντας λύσεις με μια προσέγγιση βήμα προς βήμα ή με πλήρη μετατροπή του υπάρχοντος συστήματος. Η νέα σειρά Autopilot περιλαμβάνει παλετοφόρα (LAE250), μηχανήματα στοίβαξης (SAE160), reach truck (RAE160-250), μηχανήματα συλλογής παραγγελιών (OAE120CB) και ισχυρούς ελκυστήρες (TAE500) που καλύπτει όλες τις ανάγκες

Η αυτοματοποίηση βελτιστοποιεί την ροή αγαθών ενώ μειώνει τις ζημίες, τον χρόνο και τα κόστη. Οι άνθρωποι εντός των αποθηκών μπορούν να απασχολούνται με πιο πολύπλοκες εργασίες αντί των επαναλαμβανόμενων. Η αυτόματη διαχείριση παλετών χρειάζεται λιγότερη συντήρηση και ενέργεια, ενώ παράλληλα αυξάνεται η παραγωγικότητα και η ασφάλεια. Η απόσβεση της αυτοματοποίησης ολοκληρώνεται μετά από 2 έτη.

 

RAE reach truck autopilot Toyota

Διαχείριση παλετών με ακρίβεια και ασφάλεια

Τα Autopilots έχουν προγραμματιστεί να ολοκληρώνουν όλες τις εργασίες με ασφάλεια και να εργάζονται παράλληλα με τους χειριστές. Οι ενσωματωμένοι ανιχνευτές ασφάλειας και οι μονάδες ανίχνευσης εμποδίων αποτρέπουν τις συγκρούσεις αντιδρώντας αναλόγως σε εμπόδια που στο μονοπάτι των μηχανημάτων. Οι αισθητήρες φορτίου και οι οπτικές κάμερες εξασφαλίζουν περαιτέρω ακριβή και ασφαλή χειρισμό φορτίου.

Ευφυής επικοινωνία

Όλα τα Autopilot ελέγχονται από τον Διαχειριστή Παραγγελιών που έχει σχεδιαστεί εσωτερικά από την Toyota. Αυτό το λογισμικό λειτουργεί ως ανεξάρτητο ή ως επίπεδο επικοινωνίας με συστήματα διαχείρισης αποθήκης και παραγωγής. Ο διαχειριστής παραγγελιών παρακολουθεί την αποθήκευση, τις παραγγελίες, την κυκλοφορία και τη ροή των εμπορευμάτων χάρη στον ευφυή έλεγχο του στόλου του και την ενσωμάτωση στο ERP/WMS.

Toyota automated Staxio

Έξυπνη φόρτιση

Τα Autopilots μπορούν να εξοπλιστούν με μπαταρίες ιόντων λιθίου που καταναλώνουν μέχρι και 30% λιγότερη ενέργεια, μειώνοντας παράλληλα τις εκπομπές CO2. Με την ικανότητα αυτόματης φόρτισης, τα μηχανήματα μπορούν να φορτίζουν γρήγορα μεταξύ των εργασιών χωρίς να χρειάζονται προσωπικό ή αίθουσες φόρτισης, καθιστώντας την φόρτιση πλήρως αυτοματοποιημένη.

Το γκάμα των Autopilots βασίζεται στα δοκιμασμένα από τον κλάδο μηχανήματα αποθήκης της Toyota και υποστηρίζεται πλήρως από το δίκτυο service Toyota Material Handling Europe. Για να εξασφαλιστεί η μέγιστη απόδοση των επενδύσεων, περιλαμβάνονται οι επαγγελματικές υπηρεσίες, οι οποίες κυμαίνονται από την υποστήριξη του συστήματος, τη διεκπεραίωση των αιτήσεων, έως την προληπτική συντήρηση του συστήματος.

Ακριβής πλοήγηση

Τα αυτόματα μηχανήματα από την Toyota υποστηρίζουν δύο τεχνολογίες πλοήγησης υψηλής ακρίβειας και προσαρμοστικότητας: ανακλαστήρων ή φυσική πλοήγηση, ή συνδυασμένος ως διπλή πλοήγηση. Το τελευταίο επιτρέπει στα φορτηγά να αλλάζουν μεταξύ της χρήσης ανακλαστήρων για μια περιοχή και της χρήσης του περιβάλλοντος αποθήκης ως αναφοράς για μια άλλη περιοχή.

An autopilot doing horizontal transportation

Αυτοματοποιημένες Λύσεις

Η γκάμα αυτοματοποιημένων μηχανημάτων μας προσφέρει προηγμένες και ευέλικτες λύσεις για πιο αποδοτική και οικονομική διαχείριση υλικών.

Διαβάστε περισσότερα >

Σκιές αυτόματων μηχανημάτων

Η τεχνολογία του μέλλοντος

Οι έξυπνες διαδικασίες logistics και η φιλοσοφία Logiconomi σας παρέχουν λύσεις που είναι διαθέσιμες σήμερα και παρουσιάζουν το όραμά μας για το μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα >

Toyota Production System

Εφαρμόζουμε τη μέθοδο Lean παραγωγής στην παραγωγή μας και λειτουργούμε σύμφωνα με ένα σύστημα έλξης (pull), το οποίο σημαίνει ότι παράγουμε μόνο ό,τι παραγγέλνετε.

Διαβάστε περισσότερα >

Driver using BT Optio for order picking

Η προσφορά μας

Εξερευνήστε την πλήρη γκάμα των περονοφόρων ανυψωτικών μας, συμπεριλαμβανομένων των reach trucks, παλετοφόρων & μηχανημάτων συλλογής παραγγελιών.

Διαβάστε περισσότερα >