Έξυπνες λύσεις εφοδιαστικής αλυσίδας

Η λιτή εφοδιαστική αλυσίδα και η συνεχής ροή αντιπροσωπεύουν μια σημαντική πρόκληση. Η λύση μας; Συνεργασία μεταξύ των έξυπνων μηχανημάτων: το σωστό ανυψωτικό μηχάνημα τη σωστή στιγμή. Για μέγιστη λειτουργικότητα με εξαιρετική βελτιστοποίηση, χωρίς σπατάλη ενέργειας, χρόνου και χώρου.

Smart Trucks από την Toyota

Συνδέστε τα μηχανήματα σας για καλύτερο έλεγχο των λειτουργιών σας

  • Όλα τα μηχανήματα αποθηκών από τον Οκτώβριο του 2018 είναι smart
  • Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται το σύστημα της τηλεματικής
  • Εύκολη αναβάθμιση σε I_Site

Τα έξυπνα μηχανήματα είναι εξοπλισμένα με σύστημα τηλεματικής για εύκολη σύνδεση στο I_Site, την εφαρμογή που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη χρήση των φορτηγών και τη συμπεριφορά του οδηγού. Με ένα απλό κλικ, η τεχνολογία μπορεί να ενεργοποιηθεί, γεγονός που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις λειτουργίες σας και να χρησιμοποιείτε αυτά τα δεδομένα για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας.

Η λιτή εφοδιαστική και η συνεχής ροή αποτελούν πρόκληση τώρα, και ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Η λύση μας; Ομαδική εργασία μεταξύ μηχανημάτων χάρη στην τεχνητή νοημοσύνη, στέλνοντας τα σωστά μηχανήματα στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή. Για λειτουργία μέγιστης προστιθέμενης αξίας με εξαιρετική βελτιστοποίηση και μηδενική σπατάλη ενέργειας, χρόνου και χώρου ως αποτέλεσμα.

Η Logiconomi προσέγγιση μας

Εφαρμογή της φιλοσοφίας λιτής παραγωγής στον τομέα logistics

  • Συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους φορείς για νέες τάσεις
  • Εύρεση λύσεων
  • Έμπνευση για το μέλλον

«Logiconomi» είναι η λέξη που χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε το τρόπο σκέψης μας – έχοντας σαν στόχο να γίνουν lean οι διαδικασίες, να εξαλείψουμε τη σπατάλη, να μεγιστοποιήσουμε την αποδοτικότητα και να μειώσουμε τα κόστη των πελατών μας. Κι όλα αυτά, χάρη στις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες και σε συνεργάτες με τον ίδιο τρόπο σκέψης.

Διαβάστε όλη την ιστορία: Πως ο lean τρόπος σκέψης και τα έξυπνα μηχανήματα λύνουν τις προκλήσεις των logistics >

Συνεργασίες για το μέλλον

Λύσεις στα logistics του σήμερα και του αύριο

Ακολουθώντας τις παγκόσμιες τάσεις, όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο και τη ψηφιοποίηση (digitalisation), ο κλάδος διαχείρισης υλικών αλλάζει και προσαρμόζεται αρκετά γρήγορα. Γι’ αυτό το λόγο, συνεργαζόμαστε με εταιρίες όπως η Vanderlande και η Microsoft, αναπτύσσοντας λύσεις στα logistics του σήμερα και του αύριο.

Νεανικός και καινοτόμος τρόπος σκέψης για τη διαχείριση υλικών

Μέρος της προσέγγισης μας είναι και τα φοιτητικά βραβεία Logiconomi, που έχουν σχεδιαστεί για να ενθαρρύνουν ένα νέο, φρέσκο και καινοτόμο τρόπο σκέψης στη διαχείριση υλικών. Ο Διαγωνισμός Toyota Logistic Design δημιουργήθηκε για να ξεκινήσει έναν ανοιχτό διάλογο με νέους σχεδιαστές και να ενθαρρύνει νέες ιδέες. Μετά την επιτυχία του, δημιουργήσαμε και το Toyota Logistics Engineering Challenge που απευθύνεται σε φοιτητές μηχανικών σπουδών και τους «προκαλεί» να δημιουργήσουν καινοτόμες (και φυσικά εφικτές) μηχανικές λύσεις.

Συνέδρια LOGICONOMI

Όσον αφορά τις τάσεις του μέλλοντος στη τεχνολογία των logistics, ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε ανοιχτόμυαλοι και ευέλικτοι και για να το πετύχουμε συνεργαζόμαστε με πελάτες και προμηθευτές που μοιράζονται τον ίδιο τρόπο σκέψης με μας. Στόχος μας είναι να συνεργαστούμε με τους πελάτες μας, να μοιραστούμε μαζί τους τον τρόπο σκέψης μας και να βελτιώσουμε την αποδοτικότητά τους σε κάθε στάδιο των διαδικασιών τους. Είναι μια συνεχόμενη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη – το ονομάζουμε Logiconomi. Τα Συνέδρια Logiconomi μας έχουν βοηθήσει να μοιραστούμε τις ιδέες μας, να λάβουμε πολύτιμα σχόλια και κριτικές, και να μοιραστούμε τον lean τρόπο σκέψης μας με πελάτες.

An autopilot doing horizontal transportation

Αυτοματοποιημένες Λύσεις

Η γκάμα αυτοματοποιημένων μηχανημάτων μας προσφέρει προηγμένες και ευέλικτες λύσεις για πιο αποδοτική και οικονομική διαχείριση υλικών.

Διαβάστε περισσότερα >

Κοντινό στο λογότυπο SAS σε παλετοφόρο

System of Active Stability

Καινοτομία που υποστηρίζει την ασφάλεια και βοηθάει στην μείωση του κόστους των οδηγών και των ατυχημάτων μέσω παρακολούθησης των λειτουργιών του περονοφόρου.

Διαβάστε περισσότερα >

Ιόντα λιθίου: Ο δρόμος μπροστά

Μπαταρίες χωρίς συντήρηση που επιτρέπουν στα μηχανήματα σας να λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο. Μάθετε περισσότερα για τις μπαταρίες ιόντων λιθίου ως πηγή ενέργειας για το επόμενο ανυψωτικό σας.

Διαβάστε περισσότερα >

Logistics με έξυπνα μηχανήματα

Ανακαλύψτε τον ρόλο της συνδεσιμότητας στο μέλλον της διαχείρισης υλικών.

Διαβάστε περισσότερα >