Συνδεδεμένα & smart trucks from Toyota

Ανακαλύψτε τα Smart Trucks από την Toyota

Τα έξυπνα μηχανήματα αποθηκών από την Toyota

Ξέρετε πόση ώρα ακριβώς κινούνται τα μηχανήματα μες την αποθήκη σας; Πόση ώρα μένουν ακινητοποιημένα; Υπάρχει κάποια λύση που θα βελτίωνε το χρόνο επισκευής ή συντήρησης στο κάθε μηχάνημα και θα μείωνε τα συνολικά σας κόστη; Υπάρχει, πλέον, ένας εύκολος τρόπος να παρακολουθείτε τις διαδικασίες σας και να έχετε τον πλήρη έλεγχο, δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να βελτιώσετε την αποδοτικότητα, την παραγωγικότητα και την ασφάλεια στην αποθήκη σας.

Από τον Οκτώβριο του 2018, όλα τα μηχανήματα αποθήκης της Toyota Material Handling φέρουν ενσωματωμένο εξοπλισμό τηλεματικής. Η Toyota χαράζει το δρόμο για όλο τον κλάδο με τα Smart Trucks γιατί θέλουμε να σας προσφέρουμε τα μηχανήματα και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να αποκτήσετε lean διαδικασίες logistics. 

Ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά ενός smart truck

Ως μέρος του βασικού εξοπλισμού, τα Smart Trucks της Toyota σας δίνουν μια επισκόπηση των ωρών λειτουργίας, χρήσης και service τους, ενώ έχετε και τη δυνατότητα να στείλετε άμεσα αίτημα επισκευής ή συντήρησης από το κινητό σας. Για να μπορείτε να έχετε πλήρη έλεγχο των διαδικασιών σας, μπορείτε να βλέπετε μια επισκόπηση όλων των smart trucks στο στόλο σας. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τη χρήση του μηχανήματός σας όσον αφορά τις ώρες λειτουργίας του και να προγραμματίζετε τη συντήρησή του την κατάλληλη στιγμή, αποφεύγοντας σπατάλες σε χρόνο και χρήμα. Για να μπορεί το μηχάνημά σας να είναι πιο πολλές ώρες λειτουργικό, μπορείτε να επικοινωνήσετε εύκολα και γρήγορα με την ομάδα τη Τεχνικής Υποστήριξης απευθείας από την εφαρμογή.

Επισκόπηση στόλου

Θα έχετε πρόσβαση σε διαδικτυακή πλατφόρμα και θα μπορείτε να κάνετε επισκόπηση όλα τα smart truck σας. Μπορείτε να δείτε τις αποστάσεις που καλύπτουν, τον αριθμό του στόλου και πότε έχουν κάνει συντήρηση ή επισκευή.

Χρήση στόλου

Παρακολουθείστε τις ώρες λειτουργίας των μηχανημάτων σας και προσαρμόστε τις επισκέψεις service ώστε να είναι σε πλήρη λειτουργία για περισσότερες ώρες.

Αίτημα Service

Επικοινωνήστε άμεσα με την ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ή της εφαρμογής για κινητά, στέλνοντας απλά μια φωτογραφία και/ή ένα μήνυμα.

Διαχείριση στόλου I_Site

Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να ενεργοποιήσετε άμεσα και εύκολα το I_Site και να παρακολουθείτε τα μηχανήματα και τους χειριστές σας, βελτιώνοντας όπου χρειαστεί.

Πως η αναβάθμιση σε I_Site θα ωφελήσει τις διαδικασίες σας

Τα Smart Trucks μπορούν εύκολα να συνδεθούν στο I_Site, το σύστημα διαχείρισης στόλου της Toyota. Με το πάτημα ενός κουμπιού, η τεχνολογία ενεργοποιείται άμεσα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να παρακολουθείτε πλήρως τις διαδικασίες σας και να χρησιμοποιείτε τα δεδομένα που λαμβάνετε για να εντοπίσετε και να λύσετε οποιοδήποτε θέμα προκύψει. Το I_Site σας προσφέρει αναλυτικές αναφορές για να μπορέσετε να λάβετε τις σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις, να βελτιώσετε τη χρήση των μηχανημάτων σας, να παρακολουθείτε ποιοι χειριστές έχουν τα κατάλληλα διπλώματα και άδειες για τη χρήση συγκεκριμένων μηχανημάτων, να βελτιώσετε τους χρόνους για επισκευή ή συντήρηση και άλλα πολλά.

Τα Smart Trucks συνδέουν την επιχείρησή σας

Πως βοηθάνε τα Smart Trucks το μέλλον της επιχείρησής μου;

Από σήμερα, τα smart trucks θα σας βοηθήσουν να διασφαλίσετε το μέλλον των logistics σας. Συλλέγοντας και αναλύοντας τα δεδομένα από τα smart trucks σας, θα μπορείτε συνεχώς να βελτιστοποιείτε διάφορους τομείς της επιχείρησής σας. Θα μπορείτε να αυξήσετε τον κύκλο ζωής του εξοπλισμού σας και να βελτιστοποιήσετε τον αριθμό των μηχανημάτων σας για συγκεκριμένες περιόδους του χρόνου. Μπορείτε επίσης να εκμεταλλευτείτε προσφορές που ταιριάζουν στις ανάγκες της επιχείρησής σας, όπως η ενοικίαση μηχανημάτων με την ώρα. Ταυτόχρονα, θα μπορείτε να προγραμματίσετε έγκαιρα οποιαδήποτε επισκευή ή συντήρηση των μηχανημάτων σας, ώστε να γίνεται σε «νεκρούς» χρόνους και να μη χρειάζεται να ακινητοποιηθεί το όχημα.

Πως συμβάλλουν τα smart trucks στις lean διαδικασίες;

Σε έναν κόσμο όπου τα πάντα είναι συνδεδεμένα, τα smart trucks σάς παρέχουν τις κατάλληλες πληροφορίες για να διασφαλίσετε ότι έχετε τον απόλυτο έλεγχο και μπορείτε να βελτιώσετε την αποδοτικότητα στις διαδικασίες σας. Θα μπορείτε να μετρήσετε και να βελτιωθείτε, ακόμα και εξ’ αποστάσεως. Είτε έχετε ένα μηχάνημα είτε ολόκληρο στόλο από μηχανήματα σε πολλές διαφορετικές αποθήκες, θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα μοναδικά χαρακτηριστικά των smart trucks. Το αποτέλεσμα; Lean διαδικασίες, απολύτως βελτιστοποιημένες και με μηδενικές σπατάλες σε ενέργεια, χρόνο και χώρο.

Το όραμα μας για τα Smart Logistics

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα Smart Trucks της Toyota

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Manager που κοιτάει το I_Site σε iPad

Διαχείριση στόλου I_Site

Το I_Site συνδέει τον στόλο σας, συλλέγει δεδομένα και σας δίνει μία επισκόπηση του τι συμβαίνει και πως μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τις λειτουργίες σας.

Διαβάστε περισσότερα >

An autopilot doing horizontal transportation

Αυτοματοποιημένες Λύσεις

Η γκάμα αυτοματοποιημένων μηχανημάτων μας προσφέρει προηγμένες και ευέλικτες λύσεις για πιο αποδοτική και οικονομική διαχείριση υλικών.

Διαβάστε περισσότερα >

Σκιές αυτόματων μηχανημάτων

Η τεχνολογία του μέλλοντος

Οι έξυπνες διαδικασίες logistics και η φιλοσοφία Logiconomi σας παρέχουν λύσεις που είναι διαθέσιμες σήμερα και παρουσιάζουν το όραμά μας για το μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα >

Ιόντα λιθίου: Ο δρόμος μπροστά

Μπαταρίες χωρίς συντήρηση που επιτρέπουν στα μηχανήματα σας να λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο. Μάθετε περισσότερα για τις μπαταρίες ιόντων λιθίου ως πηγή ενέργειας για το επόμενο ανυψωτικό σας.

Διαβάστε περισσότερα >