Πώς μπορούν τα αυτοματοποιημένα μηχανήματα να βελτιστοποιήσουν την αποθήκη σας;

Είτε είστε προμηθευτής εφοδιαστικής είτε εργάζεστε στην παραγωγή, η αυτοματοποίηση ορισμένων διαδικασιών μπορεί να προσθέσει μια νέα διάσταση παραγωγικότητας. Αυτό μπορεί να γίνει με την αυτοματοποίηση διαδικασιών καθημερινής διαχείρισης φορτίων ή μια ολοκληρωμένη μετατροπή συστήματος πολλών λειτουργιών.

Δείτε τα 5 βασικά προνόμια τις αυτοματοποίησης των αποθηκών σας.

Βελτιστοποίηση της ροής αγαθών

Ο αυτοματισμός συμβάλλει σε μια συνεπή ροή εργασιών με αποτελεσματική συμπεριφορά οδήγησης. Το λογισμικό έξυπνης παραγγελίας και στόλου ελαχιστοποιεί την απόσταση μεταφοράς και αποφεύγει τη δημιουργία συμπλεγμάτων, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα στις λειτουργίες σας, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Αύξηση της ασφάλειας

Τα αυτοματοποιημένα μηχανήματα είναι εξοπλισμένα με σαρωτές λέιζερ ασφαλείας αιχμής που ανιχνεύουν οποιοδήποτε εμπόδιο και σταματούν όταν χρειάζεται. Αυτό διασφαλίζει ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας, ακόμη και όταν εργάζεστε στενά με τους ανθρώπους.

Μείωση ζημιών

Τα συστήματα πλοήγησης και ανίχνευσης υψηλής ακρίβειας των αυτοματοποιημένων μηχανημάτων αποθήκης θα αποτρέψουν την πρόκληση ζημιάς στα αγαθά, την υποδομή και τα μηχανήματα σας. Μειώνοντας τις ζημιές μειώνεται και το κόστος επισκευών και service σας.

Βελτιστοποίηση αξιοποίησης προσωπικού

Χάρη στην ύπαρξη αυτοματοποιημένων μηχανημάτων που εκτελούν επαναλαμβανόμενες εργασίες, οι εργαζόμενοί σας είναι διαθέσιμοι για την αντιμετώπιση πιο σύνθετων εργασιών μεγαλύτερης αξίας.

Αύξηση της ενεργειακής απόδοσης

Η φόρτιση αυτών των μηχανημάτων μπορεί να γίνει αυτόματα με μπαταρίες ιόντων λιθίου, οι οποίες δεν απαιτούν καμία συντήρηση ή ανθρώπινη ανάμειξη.

Θέλετε να εφαρμόσετε αυτήν την ευέλικτη προσέγγιση στον οργανισμό σας; Μάθετε περισσότερα για την αυτοματοποίηση σήμερα και ανακαλύψτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από την ευρεία γκάμα αυτοματοποιημένων λύσεων της Toyota.

Αυτοματοποίηση σε διαφορετικούς τομείς

Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον τύπο της επιχείρησής σας, η αυτοματοποίηση μπορεί να προσφέρει προστιθέμενη αξία. Σκεφτείτε όλο τον επαναλαμβανόμενο χειρισμό φορτίου που συμβαίνει στην αποθήκη σας. Η αυτοματοποίηση μπορεί να υλοποιηθεί στους ακόλουθους διαφορετικούς τομείς.

Στοίβαξη

Στοίβαξη για συμπαγή αποθήκευση

Αποθήκευση σε ύψος

Αποθήκευση και διαχείριση αγαθών σε μεγάλο ύψος

Διαχείριση ελαφρών αντικείμενων

Για ορίζόντια μεταφορά μέχρι 0,5t

Αποθήκευση υψηλής πυκνότητας

Μεταφορά παλετών σε συστήματα αποθήκευσης