7 λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να εξετάσετε την ενοικίαση μηχανήματος

Ακόμη και αν η λειτουργία της αποθήκης σας λειτουργεί ομαλά και είστε ικανοποιημένοι με το στόλο των μηχανημάτων σας, μπορεί να υπάρχουν ακόμη φορές που χρειάζεστε κάποια επιπλέον βοήθεια για να καλύψετε τις ανάγκες σας.
Το βραχυχρόνιο μίσθωμα χρησιμοποιείται συχνά από την εφοδιαστική για την εξομάλυνση αυτών των πιεστικών περιόδων, αλλά υπάρχουν πολλοί άλλοι καλοί λόγοι για την ενοικίαση φορτηγών για σύντομες περιόδους, ακόμη και σε πιο ήσυχες εποχές του έτους.

Ανεξάρτητα από το μέγεθος του χειρισμού των υλικών σας, αυτή η επιλογή μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα οφέλη.

1. Δεν δεσμεύεις κεφάλαιο

Όταν αγοράζετε μηχανήματα για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας, δεσμεύετε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για άλλους σκοπούς. Γιατί δεν δοκιμάζετε τη βραχυχρόνια μίσθωση την επόμενη φορά; Εάν η ζήτηση συνεχίσει να είναι υψηλή στο μέλλον, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αγοράσετε το μηχάνημα σας, εάν όχι, το βραχυπρόθεσμο ενοίκιο μακροπρόθεσμα σας εξοικονομεί χρήματα.

2. Μπορείτε να δοκιμάσετε νέα μηχανήματα πριν δεσμευτείτε για την αγορά

Το να πάρετε το σωστό μηχάνημα είναι σημαντικό, και όχι κάτι για το οποίο θέλετε να αποφασίσετε βιαστικά. Για να διευκολυνθεί αυτό, μπορείτε να νοικιάσετε ορισμένα μηχανήματα για σύντομο χρονικό διάστημα για να τα δοκιμάσετε πριν αποφασίσετε.

3. Γνωρίζετε όλα σας τα έξοδα από την αρχή

Οι ζωές των λογιστών σας μπορούν να γίνουν πολύ ευκολότερες με βραχυχρόνιο ενοίκιο. Πολλοί προμηθευτές καθορίζουν το κόστος της επιθυμητής περιόδου ενοικίασης από την αρχή. Αυτό σημαίνει ότι το κόστος είναι προβλέψιμο, και δεν υπάρχουν εκπλήξεις όταν έρθει η ώρα για την πληρωμή του λογαριασμού.

4. Μικρή προειδοποίηση; Κανένα πρόβλημα

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της βραχυχρόνιας μίσθωσης είναι ότι ο χρόνος από την παραγγελία μέχρι την παράδοση είναι συχνά πολύ σύντομος. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε για πολύ καιρό την παραγωγή του μηχανήματος, πράγμα που σημαίνει ότι μπορούμε γρήγορα να ξεκινήσουμε άμεσα.

5. Μπορείτε να το ξεφορτωθείτε όποτε θέλετε.

Το ενοικιαζόμενο μηχάνημα σας μπορεί να σας βοήθησε να έχετε μια εποχή χωρίς άγχος, αλλά τι θα συμβεί μετά από αυτό; Αντί ένα μηχάνημα να στέκεται ακίνητο στον αποθηκευτικό χώρο, όταν ο φόρτος εργασίας επανέλθει σε κανονικά επίπεδα, την οποία μπορείτε να διαχειριστείτε με τον στόλο των δικών σας μηχανημάτων, μπορείτε να επιστρέψετε το νοικιασμένο μηχάνημα.

6. Το service συνήθως περιλαμβάνεται

Οι αποθήκες αποτελούν προκλητικό περιβάλλον με ατυχήματα, αν και μπορούν να ελαχιστοποιηθούν, τα ατυχήματα δεν μπορούν ποτέ να εξαλειφθούν πλήρως. Ευτυχώς, ο προμηθευτής σας μπορεί να σας παράσχει service για να σας δώσει το μέγιστο χρόνο λειτουργίας του μηχανήματος σας.

7. Υπάρχει μεγάλη διαθέσιμη επιλογή

Όταν ενοικιάζετε ένα μηχάνημα για σύντομο χρονικό διάστημα, συνήθως δεν περιορίζονται σε φορτηγά που βρίσκονται σε παραγωγή σε δεδομένη χρονική στιγμή. Ο στόλο των ενοικιαζόμενων πολλών προμηθευτών περιλαμβάνει μηχανήματα όλων των ηλικιών και επιπέδων χρήση - ενώ, ανεξάρτητα από την εργασία για την οποία τα χρειάζεστε ή από το ποσό που θέλετε να ξοδέψετε, συνήθως υπάρχει ένα κατάλληλο μηχάνημα για τις ανάγκες σας.

Το βραχυχρόνιο μίσθωμα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να συμπληρώσετε το στόλο μηχανημάτων σας σε περιόδους υψηλού φόρτου - αλλά δεν είναι απαραίτητα η μόνη φορά που χρειάζεστε φορτηγά μικρής διάρκειας.

Βρείτε το μηχάνημα σας