Βιομηχανικός εξοπλισμός

Προσφέρουμε βιομηχανικό εξοπλισμό που εγκαθίσταται σε σημεία φορτοεκφόρτωσης επαγγελματικών χώρων ή στα εσωτερικά και εξωτερικά ανοίγματα κτιρίων (βιομηχανικές πόρτες) ώστε να παρέχεται στην κάθε επιχείρηση άμεση βελτιστοποίηση διαδικασιών διαχείρισης φορτίου επιταχύνοντας διαδικασίες μεταφοράς με εξοικονόμηση ενέργειας και τελικό όφελος την συνολική ασφάλεια και μείωση κόστους. Τα βασικά είδη των σημείων φορτοεκφόρτωσης είναι οι ράμπες γεφύρωσης, οι βιομηχανικές σπαστές πόρτες από ενισχυμένα πάνελ και οι εξωτερικές φυσούνες φραγής. Επίσης διαθέτουμε ταχυκίνητες εύκαμπτες πόρτες που προσαρμόζονται σε εσωτερικά και εξωτερικά ανοίγματα του κτιρίου και ειδικές πυράντοχες πόρτες.
άνθρωποι κοιτούν μηχανήματα

Η προσέγγισή μας για τη βιωσιμότητα

Μαζί μπορούμε να κάνουμε την διαφορά, μεγιστοποιώντας την ασφάλεια, μειώνοντας τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο και βελτιώνοντας τις λειτουργίες κάθε επιχείρησης.

Διαβάστε περισσότερα >

EU-OSHA illustration

Υγιείς χώροι εργασίας

Με τη συνεχή συνεργασία μας με τον EU OSHA και τη νέα εκστρατεία 2020-2022 «Οι Υγιείς Χώροι Εργασίας Ελαφρώνουν το Φορτίο», θέλουμε να αγωνιστούμε για ένα εργασιακό περιβάλλον που να είναι ασφαλές, υγιές και παραγωγικό για τους εργαζόμενους και τους πελάτες.

Διαβάστε περισσότερα >

BT Staxio in warehouse

Λιανική και αποθήκη

Ζητήστε βοήθεια για να ελαχιστοποιήσετε τις μετακινήσεις εμπορευμάτων και να μεγιστοποιήσετε την ταχύτητα από την παραλαβή μέχρι το τελικό σημείο παράδοσης.

Διαβάστε περισσότερα >

Toyota Production System

Εφαρμόζουμε τη μέθοδο Lean παραγωγής στην παραγωγή μας και λειτουργούμε σύμφωνα με ένα σύστημα έλξης (pull), το οποίο σημαίνει ότι παράγουμε μόνο ό,τι παραγγέλνετε.

Διαβάστε περισσότερα >