Ασύρματο χειριστήριο T-Mote για μηχανήματα Toyota

Οδηγήστε ενώ περπατάτε 

Ένα χειριστήριο μικρό, κομψό, εργονομικό και φιλικό προς το χρήστη.
Το T-mote από την Toyota βελτιώνει τη παραγωγικότητά σας – μέχρι και 15% για αποθήκες με συχνή συλλογή παραγγελιών.

Διαβάστε περισσότερα >>

Η απλή αλλά εξαιρετική λύση απομακρυσμένης οδήγησης από την Toyota

Το T-mote, ένα μικρό, κομψό, εργονομικό και φιλικό προς το χρήστη χειριστήριο, βελτιώνει την παραγωγικότητά σας στη διαχείριση υλικών. Είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για όσους κάνουν συλλογή παραγγελιών σε μικρές αποστάσεις, και μπορεί να αυξήσει την παραγωγικότητά σας μέχρι και 15% σε αποθήκες με έντονη δραστηριότητα συλλογής παραγγελιών.

Πριν το T-mote, οι χειριστές θα κάλυπταν μικρές αποστάσεις – ακόμα και λιγότερο του μέτρου – ανάμεσα στις διάφορες στάσεις που θα έπρεπε να κάνουν, θα κατέβαιναν, θα συνέλλεγαν το τεμάχιο που έπρεπε και θα το τοποθετήσουν πάνω στο μηχάνημα. Με αυτόν το τρόπο, σπαταλούσαν πολύ χρόνο και ενέργεια αναποτελεσματικά, ενώ η βαριά δουλειά είχε και αρνητικές επιδράσεις στο σώμα του χειριστή. Το T-mote έρχεται να τα αλλάξει όλα αυτά – βελτιστοποιώντας τη διαδικασία συλλογής παραγγελιών και μεγιστοποιώντας τη παραγωγικότητά σας.

Πώς δουλεύει

Για να χρησιμοποιήσει το T-mote, ο χειριστής συνδέεται στο μηχάνημα και το συνδέει με το μικρό και εργονομικό χειριστήριο. Χρειάζονται μόνο μερικά δευτερόλεπτα και μετά ο χειριστής είναι έτοιμος να ξεκινήσει. Η αλλαγή της λειτουργίας από οδήγηση εντός του μηχανήματος σε απομακρυσμένη οδήγηση δεν γίνεται αντιληπτή – ο χειριστής απλά συνεχίζει τη δουλειά του κανονικά. Η ένδειξη πάνω στο μηχάνημα δείχνει ξεκάθαρα σε ποια λειτουργία βρίσκεται: απομακρυσμένη λειτουργία, χειροκίνητη λειτουργία, ευθυγράμμιση δεξιά/αριστερά, ανίχνευση εμποδίου και κατάσταση φόρτισης. Όταν το μηχάνημα κινείται στην πλευρά που γίνεται η συλλογή παραγγελιών, η απόσταση παραμένει σταθερή, μειώνοντας έτσι τις φορές που ο χειριστής θα χρειαστεί να ανεβοκατέβει από το μηχάνημα. Το σύστημα περιλαμβάνει και έξυπνο σύστημα σάρωσης για βελτιωμένη ασφάλεια. Το σύστημα σάρωσης ακινητοποιεί αυτόματα το μηχάνημα όταν ανιχνεύσει κάποιο εμπόδιο για να μειώσει τα ατυχήματα. Η καλύτερη διαχείριση του μηχανήματος ελαχιστοποιεί τα κόστη επισκευής και συντήρησης και μεγιστοποιεί το χρόνο ζωής βασικών εξαρτημάτων.

Ταιριάζει με τα μηχανήματα συλλογής παραγγελιών Toyota Optio

Το T-mote είναι συμβατό με δύο διαφορετικά μοντέλα μηχανημάτων, το OSE 250 και το OSE 250P, ενώ σύντομα θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε ακόμα περισσότερα μοντέλα. Στο κατάστημα Ανταλλακτικών της Toyota, μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον χειριστήρια και σταθμούς φόρτισης ξεχωριστά, διαλέγοντας πόσα χρειάζεστε ανάλογα με το μέγεθος του στόλου μηχανημάτων σας, τον αριθμό των χρηστών και τις ανάγκες φόρτισης. Απλό αλλά εξαιρετικό. 

Διαθέσιμο στο κατάστημα Ανταλλακτικών

Αγοράστε εξαρτήματα T-mote  >>