Έξι ερωτήσεις για να ελέγξετε αν ένα μηχάνημα έλξης ταιριάζει στις λειτουργίες σας

Οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν διαρκώς προκλήσεις όσον αφορά την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια, ειδικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο και τις ηλεκτρονικές παραγγελίες να αποτελούν φυσικό μέρος της αγοραστικής συμπεριφοράς των πελατών. Αν χρειαστεί να μετακινήσετε περισσότερα προϊόντα και υλικά, μπορεί να χρειαστεί να επανεξετάσετε τη λειτουργία χειρισμού υλικών προκειμένου να φτάσετε σε αυτήν την αυξημένη απόδοση, διατηρώντας ταυτόχρονα την ασφάλεια. Μια λύση που θα μπορούσε να σας βοηθήσει είναι η μετακίνηση υλικών μέσω φορέων φορτίου με τροχούς που τραβιέται από μηχάνημα έλξης αντί για παλετοφόρο. Κάνοντας αυτές τις 6 ερωτήσεις στον εαυτό σας, μπορείτε να μάθετε εάν ένα μηχάνημα έλξης θα μπορούσε να βελτιώσει την απόδοση στη λειτουργία σας.

Χειρίζεστε αντικείμενα αντί για παλέτες;

 

Διαχείριση αντικειμένων

Στη μεταποίηση, όπου η λιτή και έγκαιρη σκέψη απαιτεί τη συναρμολόγηση ακριβώς των σωστών εξαρτημάτων σε ένα δεδομένο σημείο της παραγωγικής διαδικασίας για να ταιριάζει με την απόδοση της παραγγελίας, ο χειρισμός των αντικειμένων είναι απαραίτητος για την αποφυγή υπερβολικού υλικού σε όλη τη διαδικασία. Στο ηλεκτρονικό εμπόριο, όπου επιλέγονται μεμονωμένα είδη για τελικούς πελάτες και ταξινομούνται κατά τη διάρκεια του κύκλου συλλογής, απαιτούνται αποτελεσματικές λύσεις για τη μετακίνηση προϊόντων. Ο χειρισμός αντικειμένων με κλουβιά είναι συνηθισμένος.

Εδώ τα μηχανήματα έλξης πεζού χειριστή, όπως το Toyota Tracto W-series είναι μια καλή λύση για τη βελτίωση της εργονομίας και είναι ασφαλέστερο από τη μεταφορά των κλουβιών με το χέρι. Συνολικά, οι λύσεις μηχανημάτων έλξης είναι μια καλή εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα όταν χειρίζεστε μεμονωμένα αντικείμενα. Είναι ασφαλή, εύκολα στους ελιγμούς και ιδανικά για τη μεταφορά παλετών και τη συλλογή μεμονωμένων αντικειμένων.

Χρειάζεται να μετακινήσετε πολλά φορτία ταυτόχρονα;

 

Αποτελεσματικά τρένα

Ένα μηχάνημα έλξης με τρένο φορέων φορτίου θα σας δώσει μεγάλη ευελιξία στο είδος των εμπορευμάτων που μπορείτε να μεταφέρετε. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία φορέων μεταφοράς φορτίου από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε για να συναρμολογήσετε ένα τρένο. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να χειρίζεστε διαφορετικά μεγέθη φορτίου, να φορτώνετε από τη μία ή και τις δύο πλευρές, και να μετακινείτε αγαθά μέσω παλετών, κιβωτίων ή άλλων φορέων φορτίου. Οι λύσεις ρυμούλκησης επιτρέπουν την αποτελεσματική χρήση του ανθρώπινου δυναμικού και μεγιστοποιούν την προστιθέμενη αξία για την επιχείρησή σας.

 

Ανακαλύψτε όλα τα μηχανήματα έλξης

Επιδιώκετε την λιτή παραγωγή;

 

Έγκαιρη παράδοση

Η ιδέα πίσω από τον χειρισμό χωρίς πιρούνια είναι η αναπλήρωση του υλικού καθώς χρησιμοποιείται, αντί να διατηρείται η περίσσεια υλικού στο χώρο παραγωγής. Μηχανήματα έλξης όπως το Toyota Tracto TSE μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τα λεγόμενα «milk runs», τα οποία είναι μια συνεχής διαδρομή που ακολουθούν τα μηχανήματα γύρω από το εργοστάσιο με στάσεις σε καθορισμένα σημεία, είτε αφήνοντας είτε συλλέγοντας καρότσια ή εμπορεύματα.
Τα μηχανήματα έλξης είναι πολύ χρήσιμα εάν οι λειτουργίες σας εφαρμόζουν διαδικασίες JIT (Just In Time) και Kanban. Αυτό σας ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο για συμφόρηση, με μεγαλύτερη ευελιξία και πιο λιτό τρόπο εργασίας.
Τα μηχανήματα έλξης υποστηρίζουν αποτελεσματική ροή, χρειάζονται λιγότερα άτομα για τη μετακίνηση της ίδιας ποσότητας αγαθών, και λιγότερος εξοπλισμός στο πάτωμα οδηγεί σε ασφαλέστερο εργασιακό περιβάλλον και λιγότερα περιστατικά.

Toyota Lean Academy

Περιμένουν οι πελάτες σας υψηλή ευελιξία στο αναπτυσσόμενο ηλεκτρονικό εμπόριο;

 

Βελτιστοποιημένη συλλογή

Με τις αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, οι πελάτες αναμένουν πολύ γρήγορους χρόνους παράδοσης. Επομένως, η συλλογή ενός τεμαχίου ή πολλαπλών παραγγελιών θα πρέπει να είναι γρήγορη και εύκολη.
Οι αποκλειστικές λύσεις μηχανημάτων έλξης με προσαρμοσμένα ράφια μπορούν να βελτιστοποιήσουν τη διαδικασία συλλογής των παραγγελιών σας για ηλεκτρονικό εμπόριο. Τα μηχανήματα έλξης μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την αναπλήρωση αποθεμάτων, καθώς παρέχουν την ευελιξία να μεταφέρετε ποσότητες μεγάλων και/ή μικροαντικειμένων σε διάφορες τοποθεσίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχετε την ασφάλεια και την άνεση του χειριστή ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων σας;

Ασφαλής λειτουργία 

Σε λειτουργίες χωρίς πιρούνια, οι χειριστές έχουν καθαρή ορατότητα από τη θέση οδήγησης του μηχανήματος έλξης. Τα μηχανήματα ρυμουλκούν τους φορείς μεταφοράς φορτίου πίσω τους και προχωρούν μόνο προς τα εμπρός, κάτι που αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα όσον αφορά την ορατότητα και τη δυνατότητα επικοινωνίας με άλλους χειριστές.

Ειδικά σε πολυσύχναστες περιοχές όπως τα αεροδρόμια, η ορατότητα και η ασφάλεια έχουν μεγάλη σημασία. Επιπλέον, τα μηχανήματα καθήμενου χειριστή, όπως η σειρά Simai με πλήρως κλειστές καμπίνες, προσφέρουν στους χειριστές έναν άνετο χώρο εργασίας κατά την οδήγηση μεγάλων αποστάσεων υπό όλες τις καιρικές συνθήκες.

Η μετάβαση από τα ανυψωτικά μηχανήματα σε μια εγκατάσταση χωρίς πιρούνια είναι μια μεγάλη αλλαγή. Γι' αυτό είναι σημαντικό να εκπαιδεύσετε τους υπαλλήλους σας για να κατανοήσουν πώς θα μετακινούν υλικά και θα αλληλοεπιδρούν με τα μηχανήματα έλξης.

Ανακαλύψτε όλα τα μηχανήματα έλξης

Σκέφτεστε να αυτοματοποιήσετε την αποθήκη σας;

 

Επαναλαμβανόμενη διαχείριση φορτίων

Ο αυτοματισμός βελτιστοποιεί τη ροή των αγαθών ελαχιστοποιώντας τις ζημιές, τον χρόνο και το κόστος. Οι εργαζόμενοι γίνονται διαθέσιμοι για να χειρίζονται πιο σύνθετες εργασίες αντί για επαναλαμβανόμενες διαδικασίες. Με την αυτοματοποίηση του χειρισμού των υλικών σας, μπορείτε πιο εύκολα να εργάζεστε έγκαιρα και να έχετε μια λιτή προσέγγιση στην διαχείριση υλικών.

Τα αυτοματοποιημένα μηχανήματα έλξης μπορούν να αναλάβουν επαναλαμβανόμενες μεταφορές και να παραδώσουν τα εμπορεύματα με ακρίβεια και ασφάλεια στον καθορισμένο σταθμό. Ένας καλός τρόπος είναι να ξεκινήσετε με τυπικά μηχανήματα και όταν η λειτουργία βελτιστοποιηθεί, μπορείτε να μεταβείτε σε μια μερικώς ή πλήρως αυτοματοποιημένη λύση.

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει

Driver on BT Movit tow train in car factory

Βιομηχανικές Εταιρίες

Είμαστε περήφανοι για την παροχή των καλύτερων λύσεων για να σας βοηθήσουμε να εφαρμόσετε μία Lean ροή παραγωγής.

Διαβάστε περισσότερα >

An autopilot doing horizontal transportation

Αυτοματοποιημένες Λύσεις

Η γκάμα αυτοματοποιημένων μηχανημάτων μας προσφέρει προηγμένες και ευέλικτες λύσεις για πιο αποδοτική και οικονομική διαχείριση υλικών.

Διαβάστε περισσότερα >

Ιόντα λιθίου: Ο δρόμος μπροστά

Μπαταρίες χωρίς συντήρηση που επιτρέπουν στα μηχανήματα σας να λειτουργούν όλο το εικοσιτετράωρο. Μάθετε περισσότερα για τις μπαταρίες ιόντων λιθίου ως πηγή ενέργειας για το επόμενο ανυψωτικό σας.

Διαβάστε περισσότερα >