Proven Innovation
Το νέο BT Reflex 

Ώθηση προτύπων σε νέα ύψη

Από την ανακλινόμενη καμπίνα στη διεύθυνση 360°, από την χρήση εναλλασσόμενου ρεύματος στην πέδηση με ανάκτηση, από το σύστημα ελέγχου μεταβατικής ανύψωσης έως τον ενσωματωμένο εξοπλισμό τηλεματικής: Η Toyota είναι ο πρωτοπόρος στην βιομηχανία με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά όλα αυτά τα χρόνια. Με τη νέα σειρά BT Reflex, θέτουμε νέα σημεία αναφοράς για την ασφάλεια, την εργονομία και την ενεργειακή απόδοση.
;

Proven innovation

INTUITIVE

Οι χειριστές reach truck είναι συχνά οι καλύτεροι χειριστές της ομάδας σας. Βοηθάμε κάνοντας τη ζωή τους ευκολότερη, ασφαλέστερη και πιο άνετη με μία νέα, εργονομική και λειτουργική καμπίνα.

INTERACTIVE

Η νέα και μοναδική διαδραστική οθόνη αφής έχει διάφορες λειτουργίες, όπως έλεγχο ταχύτητας, ύψος ανύψωσης και προειδοποιήσεις για υπερφόρτωση.

INTELLIGENT

Οι αναλύσεις των 10.000 συνδεδεμένων μηχανημάτων μας έδειξαν ότι οι μπαταρίες ιόντων λιθίου ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των εφαρμογών με reach truck. Σας προσφέρουμε λοιπόν την επιλογή ανάμεσα σε 3 ενεργειακά πακέτα για να βρείτε αυτό που ταιριάζει στις λειτουργίες σας. Μια υπεύθυνη απόφαση για το κόστος, την παραγωγικότητα και το περιβάλλον.

INSIGHT

Μπορείτε να φτάσετε σε νέα επίπεδα ασφάλειας, παραγωγικότητας και αποδοτικότητας με τα BT Reflex smart trucks. Επιτρέποντας μόνο σε εξουσιοδοτημένους οδηγούς να θέσουν σε λειτουργία το μηχάνημα με ασφαλή τρόπο και διευκολύνοντας τη σύνδεση με το σύστημα διαχείρισης στόλου I_Site από την Toyota.

Γείρετε πίσω, κοιτάξτε ψηλά

Κάθε χειριστής είναι μοναδικός, οπότε ξεκινήσαμε να σχεδιάσουμε μια λύση που θα ήταν ακριβώς στο σωστό ύψος και γωνία, ανεξάρτητα από το ποιος οδηγεί.

Για μέγιστη ορατότητα, υπάρχει μια προαιρετική πανοραμική γυάλινη οροφή. Η μοναδική ανακλινόμενη καμπίνα στα μοντέλα E-series είναι μια αποδεδειγμένη καινοτομία που μειώνει την κόπωση. Ένας ευτυχισμένος χειριστής είναι παραγωγικός χειριστής.

Νέο επίπεδο άνεσης

Το νέο προαιρετικό κάθισμα με ανάρτηση αέρα διασφαλίζει ότι οι χειριστές μπορούν να κάνουν άνετα τις βαριές εργασίες. Το ύψος του δαπέδου της καμπίνας μπορεί επίσης να ρυθμιστεί εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού βελτιώνοντας περαιτέρω την εργονομία του χειριστή.

Στις άκρες των δαχτύλων σας

Το νέο Reflex διαθέτει μια νέα μονάδα ελέγχου στα δεξιά που επιτρέπει στους χειριστές να επιλέγουν είτε ένα χειριστήριο mini-joystick είτε ένα χειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών, ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

Τα βασικά

Πρόσθετος χώρος αποθήκευσης, σημείο φόρτισης κινητού τηλεφώνου και ένα προαιρετικό ενσωματωμένο ηχείο Bluetooth στην οροφή ώστε να μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική καθ 'όλη τη διάρκεια της βάρδιας.

Έλεγχος πρόσβασης

Η νέα οθόνη αφής παρέχει εύκολη αλληλεπίδραση μεταξύ μηχανήματος και χειριστή. Δηλαδή υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και παραγωγικότητας. Με έναν κωδικό PIN ή κάρτα πρόσβασης, διασφαλίζετε ότι μόνο οι εξουσιοδοτημένοι χειριστές μπορούν να λειτουργούν το μηχάνημα.

Έλεγχος χειρισμού

Επιπλέον του απαραίτητου προλειτουργικού ελέγχου που περιλαμβάνεται στη νέα οθόνης αφής, περιλαμβάνονται και άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως αυτόματος έλεγχος ταχύτητας και ευθυγράμμιση πιρουνιών. Προτεραιότητα στην ασφάλεια!

Λειτουργία ανύψωσης

Κατά την ανύψωση του φορτίου, οι χειριστές θα λαμβάνουν συνεχείς ενημερώσεις σχετικά με το ύψος ανύψωσης, το βάρος του φορτίου, την ευθυγράμμιση των πιρουνιών, καθώς και πιο κρίσιμες ειδοποιήσεις όπως προειδοποιήσεις υπερφόρτωσης.

Προσαρμογή ρυθμίσεων

Η οθόνη αφής σας επιτρέπει να ελέγχετε ρυθμίσεις όπως όρια ύψους ανύψωσης, προεπιλογή ύψους και άλλες παραμέτρους απόδοσης που είναι σημαντικές για τις λειτουργίες σας.

Li-ion: Ο δρόμος του μέλλοντος

Το BT Reflex είναι εξοπλισμένο με μπαταρίες ιόντων λιθίου της Toyota ως προτιμώμενη ενεργειακή λύση. Η γρήγορη και εύκολη ευκαιριακή φόρτισης αποτρέπει την ανάγκη για αλλαγή της μπαταρίας, οπότε δεν χρειάζεται χώρος φόρτισης.

Άριστη συμβατότητα

Η ανάλυση 10.000 συνδεδεμένων μηχανημάτων αποδεικνύει ότι τα ιόντα λιθίου είναι η προτιμώμενη ενεργειακή λύση που ταιριάζει στις πιο έντονες εφαρμογές μηχανημάτων. Μια άριστη συμβατότητα τόσο για εσάς όσο και για το περιβάλλον.

Διπλάσια διάρκεια ζωής

Όπως συμβαίνει με όλα τα ενεργειακά συστήματα με βάση τα ιόντα λιθίου, είναι χωρίς συντήρηση και ελάχιστη καθημερινή φροντίδα. Αυτό δίνει διάρκεια ζωής στην μπαταρία όση και ο κύκλος ζωής του μηχανήματος. Το εύρος λειτουργίας εξαρτάται από το επίπεδο φόρτισης που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων εργασίας.

3 διαφορετικά μεγέθη

Οι σωστές συνήθειες φόρτισης μπορούν να επιτρέψουν στα μηχανήματα με ακόμη και το μικρότερο πακέτο ενέργειας να λειτουργούν όλο το 24ωρο. Αλλά για μέγιστη ευελιξία, προσφέρουμε 3 διαφορετικές επιλογές

 • Standard Pack
 • Intensive Pack 
 • Max Pack

Πληροφορίες μέσω του I_Site

Μόνο εξουσιοδοτημένοι χειριστές

Η δημιουργία μοναδικών προφίλ χειριστών με κωδικό PIN στο I_Site διασφαλίζει ότι μόνο εκπαιδευμένοι και εξουσιοδοτημένοι χειριστές έχουν πρόσβαση και μπορούν να χειρίζονται τα μηχανήματά σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάρτες Smart Access, διακριτικά ενσωματωμένες στον χώρο του χειριστή.

Αύξηση ασφάλειας

Ο προλειτουργικός έλεγχος είναι μια έξυπνη λειτουργία του I_Site που περιλαμβάνεται στα συστήματα χειρισμού του BT Reflex για να βεβαιωθείτε ότι ένας αυτοματοποιημένος έλεγχος πραγματοποιείται από τους χειριστές σας πριν από κάθε αλλαγή, βελτιώνοντας έτσι την αξιοπιστία και την ασφάλεια.

Μηνύματα μέσω του μηχανήματος

Αυτή η δυνατότητα του I_Site επιτρέπει την εύκολη αποστολή μηνυμάτων από και προς το μηχάνημα μέσω του νέου συστήματος χειρισμού. Για παράδειγμα, ο χειριστής μπορεί να στείλει μια ειδοποίηση σε περίπτωση προβλήματος και ένας τεχνικός συντήρησης μπορεί να στείλει ένα μήνυμα στον χειριστή για να ζητήσει επιστροφή στη βάση.

Διαχείριση κραδασμών

Οι αισθητήρες κραδασμών στο BT Reflex παρέχουν πληροφορίες για συγκρούσεις. Οι πληροφορίες μέσω του συστήματος διαχείρισης στόλου I-Site σχετικά με το περιστατικό και ο χειριστής μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη και την αποφυγή ζημιών στα συνδεδεμένα smart trucks και την υποδομή σας, για μια ασφαλέστερη και οικονομικότερη λειτουργία.

Γνωρίστε την νέα οικογένεια Reflex

BT Reflex R-series

Υψηλής απόδοσης

 • Ανύψωση: Έως 13m
 • Ανυψωτική ικανότητα: Έως 2,5 t
 • Εξαιρετική σταθερότητα και μεταβατικός έλεγχος ανύψωσης

Δείτε τα προϊόντα

BT Reflex E-series

Με ανακλινόμενη καμπίνα

 • Ανύψωση: Έως 13m 
 • Ανυψωτική ικανότητα: Έως 2,5 t
 • Μειώνει το ρίσκο κόπωση του χειριστή

Δείτε τα προϊόντα

BT Reflex O-series

Εσωτερικό & Εξωτερικό χώρο

 • Ανύψωση: Έως 7,5m
 • Ανυψωτική ικανότητα: Έως 1,6t
 • Ανθεκτικοί τροχοί και μεγάλη απόσταση από το έδαφος

Δείτε τα προϊόντα

Δείτε τα υπόλοιπα προϊόντα μας!

Απλά αποτελεσματικά>> 

Για στενούς χώρους>>

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

FAQ