Αύξηση της παραγωγικότητας

Σε κανέναν δεν αρέσει η στασιμότητα. Όταν τα συνδεδεμένα μηχανήματα σας λειτουργούν, λειτουργεί και η επιχείρηση σας. Παρακολουθώντας τις επιδόσεις του στόλου σας, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τις διακοπές λειτουργίας και να μεγιστοποιήσετε τη συνολική παραγωγικότητα στην αποθήκη σας και σε πολλαπλές τοποθεσίες.

Η συνδεσιμότητα βελτιώνει την αξιοποίηση των smart trucks

Το να αποκτήσετε μία εικόνα για τη λειτουργία κάθε μηχανήματος σε κάθε στάδιο των διαδικασιών σας μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο. Αλλά δεδομένου ότι το μέσο επίπεδο αξιοποίησης ενός στόλου ανυψωτικών είναι μόνο περίπου 35 τοις εκατό, είναι σημαντικό να επισημανθούν τομείς βελτίωσης.

Αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τα δεδομένα I_Site από το συνδεδεμένο smart truck της Toyota, μπορείτε να παρακολουθείτε με ακρίβεια και να βελτιστοποιείτε την απόδοση, εξαλείφοντας παράλληλα σημαντική σπατάλη χρόνου, χρημάτων και πόρων. Το επίπεδο παραγωγικότητας συνδέεται άμεσα με την εξοικονόμηση χρημάτων και μπορεί ακόμη να αντιληφθείτε ότι ο στόλος μηχανημάτων που έχετε στην διάθεση σας δεν χρειάζεται να είναι μεγαλύτερος, απλά να χρησιμοποιείται πιο αποδοτικά.

Διασφάλιση ισχύος αδειών

Μόλις μάθετε ότι τα συνδεδεμένα μηχανήματα σας είναι σε άριστη κατάσταση, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι και οι χειριστές είναι έτοιμοι. Παρουσιάζοντας μία σαφή και λεπτομερή επισκόπηση, η εφαρμογή I_Site σας βοηθάει να εξασφαλίσετε ότι οι χειριστές είναι σωστά και τακτικά εκπαιδευμένοι και ότι οι άδειες τους είναι ενημερωμένες και έγκυρες.

Μέτρηση και σύγκριση για έξυπνη συγκριτική αξιολόγηση

Όταν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή I_Site σε μία επιχείρηση με πολλές τοποθεσίες, μπορείτε να επωφεληθείτε από την έξυπνη συγκριτική αξιολόγηση. Συγκρίνοντας και μετρώντας το στόλο των μηχανημάτων σας σε διαφορετικές τοποθεσίες για να εντοπίσετε κενά επιδόσεων, θα γνωρίζετε που και πως να λάβετε μέτρα.

Επεκτείνετε την διάρκεια ζωής των συνδεδεμένων smart trucks

Και πάλι, ο χρόνος συνεχούς λειτουργίας είναι το κλειδί για την παραγωγικότητα - και κατά συνέπεια, για την κερδοφορία. Τα μηχανήματα σας πρέπει να είναι έτοιμα και λειτουργικά όταν χρειαστεί. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή I_Site για να αναλύσετε τα δεδομένα απόδοσης, να βελτιστοποιήσετε την συντήρηση και να βελτιώσετε την λειτουργική αποδοτικότητα. Στην συνέχεια, μπορείτε να χαλαρώσετε γνωρίζοντας ότι έχετε κάνει μια έξυπνη επένδυση που σας επιτρέπει να παρατείνετε την διάρκεια ζωής των μηχανημάτων σας και βελτιστοποιήσετε το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.

Το πακέτο που σας ταιριάζει καλύτερα: I_Site Explorer

Επιστροφή στη σελίδα I_Site >>

Περισσότερες πληροφορίες στην κεντρική αποθήκη της VELUX

Ως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής παραθύρων οροφής στον κόσμο, η VELUX δημιουργεί ένα καλύτερο περιβάλλον διαβίωσης και ποιότητα ζωής.  Το σύστημα διαχείρισης στόλου I_Site παρέχει υποστήριξη σε αυτό.

Velux case study >

H Danske Fragtmaend βελτιώνει την παραγωγικότητα και την ασφάλεια με το I_Site

H Danske Fragtmaend στο Taulov χρησιμοποιεί το σύστημα διαχείρισης στόλου I_Site, το οποίο παρέχει μία πλήρη επισκόπηση των 42 μηχανημάτων του τερματικού.

Danske Fragtmaend case study >

Η Toyota παρέχει τη Natures Menu με λύση αποθήκευσης drive-in για ψυκτικές αποθήκες

Η Natures Menu πήρε μια ολοκληρωμένη λύση αποθήκευσης από την Toyota για να αποθηκεύσει τις κατεψυγμένες τροφές για κατοικίδια ζώα. Το σύστημα αποθήκευσης drive-in μέσα στην ψυκτική αποθήκη μπορεί να αποθηκεύσει περίπου 1000 παλέτες.

Natures Menu case study >

H Ecochem προτίμησε σύστημα αποθήκευσης με shuttle

Η Ecochem International παράγει πυρίμαχα πρόσθετα με βάση χημικά φιλικά προς το περιβάλλον στο νέο της εργοστάσιο στο Willebroek. Η Ecochem επέλεξε όχι μόνο ανυψωτικά Toyota, αλλά και σύστημα αποθήκευσης με shuttle.

Ecochem case study >