Παρακολουθήστε και διαχειριστείτε τους κινδύνους και την ασφάλεια

Χρησιμοποιήστε τα έξυπνα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας στην εφαρμογή I_Site για να ελέγξετε την πρόσβαση στον εξοπλισμό σας, να αποφύγετε δαπανηρές ζημιές και να βελτιώσετε την προληπτική διαχείριση κινδύνου.

Διαχείριση ταχύτητας μηχανημάτων

Όταν συμβαίνουν συγκρούσεις, η ταχύτητα αποτελεί συχνά βασικό παράγοντα. Μπορείτε να αποτρέψετε τους κινδύνους και τις επικίνδυνες καταστάσεις στην αποθήκη σας, χρησιμοποιώντας το I_Site για τον έλεγχο της ταχύτητας των μηχανημάτων σας.

Η παρακολούθηση κραδασμών μειώνει το κόστος

Μία σύγκρουση μπορεί όχι μόνο να βλάψει του χειριστές και άλλους που εργάζονται στην αποθήκη, αλλά επίσης να προκαλέσει ζημιά στα έξυπνα ανυψωτικά σας μηχανήματα, τον εξοπλισμό, το σύστημα αποθήκευσης και τα αγαθά. Παρέχοντας στα συνδεδεμένα μηχανήματα σας αισθητήρες κραδασμών έχετε πλήρη εικόνα του αριθμού των συγκρούσεων που καταγράφηκαν, πότε συνέβησαν, σε ποια ταχύτητα και τελικά γιατί. Με το τρόπο αυτό μπορείτε να ορίσετε την βασική αιτία του προβλήματος και να αποτρέψετε παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον. Αμέσως μετά από μία σύγκρουση μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι ένα μηχάνημα επιβραδύνεται και δεν θα λειτουργήσει σε πλήρη χωρητικότητα μέχρι να ελεγχθεί και να επανέλθει από εξουσιοδοτημένο άτομο. Αν το περιστατικό είναι πιο σοβαρό, μπορείτε να κλειδώσετε τελείως το μηχάνημα.

Ένα βήμα μπροστά με την διαδικασία προ-λειτουργικού ελέγχου και ασφαλείας

Το I_Site σας διευκολύνει να παρακολουθείτε ποιοι οδηγοί επιτρέπεται να οδηγούν ορισμένους τύπους μηχανημάτων. Για την περαιτέρω πρόληψη ατυχημάτων και για να βεβαιωθείτε ότι τα συνδεδεμένα smart trucks είναι σε άριστη κατάσταση, η εφαρμογή I_Site μπορεί επίσης να ζητήσει από εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους να πραγματοποιήσουν έλεγχο πριν από την εκκίνηση του μηχανήματος.

Απομακρυσμένος έλεγχος - αποτελεσματική παρακολούθηση από οπουδήποτε

Η παρακολούθηση πολλαπλών τοποθεσιών, ειδικά από απόσταση, δεν είναι πάντα τόσο εύκολη. Όπου και αν βρίσκεστε, πρέπει να διατηρήσετε τον έλεγχο και να διασφαλίσετε ότι θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε όλα τα ζητήματα το συντομότερο δυνατόν. Χάρη στην εφαρμογή I_Site για κινητές συσκευές, μπορείτε να γνωρίζετε αμέσως ανά πάσα στιγμή τι συμβαίνει, με την δυνατότητα να αναλάβετε δράση εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Το πακέτο που σας ταιριάζει καλύτερα: I_Site Explorer

Επιστροφή στην σελίδα του I_Site >>

Συμμετάσχετε στο Team Challenge από το I_Site!

Γιατί να μην επιτρέψετε την συμμετοχή του προσωπικού σας στον αγώνα για αυξημένη ασφάλεια και ομαδικό πνεύμα; Ας ξεκινήσουμε.

Συνδυασμός του Toyota I_Site και του Gamification

Αναπτύξαμε ένα παιχνίδι με βάση την τηλεματική που δημιουργήθηκε από τα δεδομένα ασφαλείας σας στο I_Site. Κατά την εκκίνηση του Team Challenge στην εφαρμογή I_Site, οι χειριστές ανυψωτικών μηχανημάτων και άλλα μέλη της ομάδας μπορούν να διαγωνιστούν για να δημιουργήσουν ένα ασφαλέστερο περιβάλλον εργασίας. Η πρόκληση αφορά του χειριστές και τους ενθαρρύνει να τα πάνε καλύτερα - μαζί.

Το Team Challenge συστήνεται με 2-10 ομάδες 5-25 συμμετεχόντων και ένα αρχηγό σε κάθε ομάδα. Ο διαγωνισμός διαρκεί 1-9 εβδομάδες και ξεκινά με έναρξη της συνεδρίασης με όλους του συμμετέχοντες στο Team Challenge να είναι παρόντες. Στην συνέχεια, οι ομάδες προκαλούν η μία την άλλη ενώ εργάζονται ως συνήθως. Βαθμολογίες, σχόλια και αναφορές παρέχονται συνεχώς σε εβδομαδιαία βάση, ενημερώνοντας τους πάντες για την πρόοδο της ομάδας τους.

Μαζί οι ομάδες και όλο το προσωπικό θα ωφεληθούν από τον μειωμένο κίνδυνο τραυματισμών, κραδασμών και ζημιών, καθώς επίσης από ασφαλέστερη οδηγική συμπεριφορά και βελτιωμένο ομαδικό πνεύμα. Γι' αυτό, για να διατηρήσετε την καλή δουλειά, μην ξεχάσετε να ανταμείψετε τους νικητές.

Διαβάστε περισσότερα για το Team Challenge από το I_Site

Περισσότερες πληροφορίες στην κεντρική αποθήκη της VELUX

Ως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής παραθύρων οροφής στον κόσμο, η VELUX δημιουργεί ένα καλύτερο περιβάλλον διαβίωσης και ποιότητα ζωής.  Το σύστημα διαχείρισης στόλου I_Site παρέχει υποστήριξη σε αυτό.

Velux case study >

H Danske Fragtmaend βελτιώνει την παραγωγικότητα και την ασφάλεια με το I_Site

H Danske Fragtmaend στο Taulov χρησιμοποιεί το σύστημα διαχείρισης στόλου I_Site, το οποίο παρέχει μία πλήρη επισκόπηση των 42 μηχανημάτων του τερματικού.

Danske Fragtmaend case study >

Η Toyota παρέχει τη Natures Menu με λύση αποθήκευσης drive-in για ψυκτικές αποθήκες

Η Natures Menu πήρε μια ολοκληρωμένη λύση αποθήκευσης από την Toyota για να αποθηκεύσει τις κατεψυγμένες τροφές για κατοικίδια ζώα. Το σύστημα αποθήκευσης drive-in μέσα στην ψυκτική αποθήκη μπορεί να αποθηκεύσει περίπου 1000 παλέτες.

Natures Menu case study >

H Ecochem προτίμησε σύστημα αποθήκευσης με shuttle

Η Ecochem International παράγει πυρίμαχα πρόσθετα με βάση χημικά φιλικά προς το περιβάλλον στο νέο της εργοστάσιο στο Willebroek. Η Ecochem επέλεξε όχι μόνο ανυψωτικά Toyota, αλλά και σύστημα αποθήκευσης με shuttle.

Ecochem case study >