Η δέσμευσή μας να υποστηρίξουμε την εφοδιαστική των ζωτικών προμηθειών

Στην τρέχουσα πανδημία Covid-19, η Toyota Material Handling θα προσαρμοστεί στην εξελισσόμενη κρίση υγείας. Ως εκ τούτου, η Toyota Material Handling Greece παρακολουθεί την ανάπτυξη του κορωνοϊού με την μεγαλύτερη δυνατή προσοχή. Οι προτεραιότητες μας είναι σαφείς: η υγεία και η ασφάλεια των υπαλλήλων μας, των πελατών μας και των προμηθευτών μας προηγούνται. Το δεύτερο είναι να κάνουμε ότι μπορούμε για να υποστηρίξουμε τις υπηρεσίες μας στους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Έτσι, η πολιτική μας δεν είναι μόνο να προστατεύσουμε το προσωπικό μας και το προσωπικό των πελατών μας, αλλά και να διατηρήσουμε το ρόλο μας ως μέρος της εφοδιαστικής αλυσίδας για τις βασικές προμήθειες (ιδίως στην λιανική πώληση τροφίμων και την υγειονομική περίθαλψη) τηρώντας πάντα τους τοπικούς κανονισμούς.

Service

Στόχος μας είναι η πλήρης επιχειρηματική δραστήριοτητα και υποστήριξη για τους πελάτες μας. Τα απαραίτητα εξαρτήματα μπορούν ακόμα να παραγγελθούν. Ωστόσο, αναγνωρίζουμε ότι ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε προκλήσεις ή καθυστερήσεις ανάλογα με την κάθε τοπική κατάσταση. 

Πωλήσεις και Ενοικιάσεις

 Σε αυτόν τον τομέα στοχεύουμε στην πλήρη επιχειρηματική δραστηριότητα για τους πελάτες μας αλλά ορισμένοι πελάτες μας ενδέχεται να μην μπορούν να λάβουν επισκέψεις. Η ομάδα των πωλήσεων μας θα μεταβεί σε online συναντήσεις ή κλήσεις διάσκεψης σύμφωνα με τις προτιμήσεις των πελατών. Το διαδικτυακό κατάστημα μας παραμένει ανοικτό για online παραγγελίες και παροχή υποστήριξης πελατών.

Προμήθειες

Μέχρι στιγμής αναμένουμε την διατήρηση της προμήθειας του εξοπλισμού μας σταθερή (και σε νέα μηχανήματα αλλά και μισθώσεις). Στην περίπτωση διακοπής των παραδόσεων, θα εξετάσουμε προσεκτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε εκείνη τη στιγμή. Είμαστε προετοιμασμένοι με διαδικασίες για να σας ενημερώνουμε συνεχώς σε περίπτωση αλλαγής της κατάστασης που επηρεάζει την ικανότητα μας να διατηρούμε τις συνήθεις επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Υπάλληλοι

Ακολουθούμε τι κατευθυντήριες γραμμές της κυβέρνησης και ενθαρρύνουμε το προσωπικό, όπου είναι δυνατόν, να εργάζεται από το σπίτι, παρέχοντας την τεχνική υποδομή για να το κάνει. Οι υπάλληλοι που παραμένουν να εργάζονται επί τόπου στα εργοστάσια, τις αποθήκες και τα εργαστήρια καλούνται να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα υγείας και ασφάλειας (κοινωνική αποστασιοποίηση, αυστηρές διαδικασίες υγιεινής). Όλα τα διεθνή επαγγελματικά ταξίδια ακυρώνονται ή αναβάλλονται, χρησιμοποιώντας online συναντήσεις όπου είναι δυνατόν.

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, επικοινωνήστε με την Toyota Material Handling.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους οδηγούς και χειριστές περονοφόρων μηχανημάτων και φορτηγών που διατηρούν την κυκλοφορία όλων των βασικών αγαθών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους επαγγελματίες στον τομέα της υγείας για όλη την σκληρή και θαρραλέα δουλειά τους.

Toyota Material Handling Greece Management Team