Η δέσμευσή μας να υποστηρίξουμε την εφοδιαστική των ζωτικών προμηθειών

Στην τρέχουσα πανδημία Covid-19, η Toyota Material Handling θα προσαρμοστεί στην εξελισσόμενη κρίση υγείας. Ως εκ τούτου, η Toyota Material Handling Greece παρακολουθεί την ανάπτυξη του κορωνοϊού με την μεγαλύτερη δυνατή προσοχή. Οι προτεραιότητες μας είναι σαφείς: η υγεία και η ασφάλεια των υπαλλήλων μας, των πελατών μας και των προμηθευτών μας προηγούνται. Το δεύτερο είναι να κάνουμε ότι μπορούμε για να υποστηρίξουμε τις υπηρεσίες μας στους πελάτες και τους συνεργάτες μας. Έτσι, η πολιτική μας δεν είναι μόνο να προστατεύσουμε το προσωπικό μας και το προσωπικό των πελατών μας, αλλά και να διατηρήσουμε το ρόλο μας ως μέρος της εφοδιαστικής αλυσίδας για τις βασικές προμήθειες (ιδίως στην λιανική πώληση τροφίμων και την υγειονομική περίθαλψη) τηρώντας πάντα τους τοπικούς κανονισμούς.

Ενημέρωση 3 Σεπτεμβρίου

Η Ευρώπη ανοίγει και οι επιχειρηματικές μας δρστηριότητες ακολουθούν. Βασική μας προτεραιότητα παραμένει η υγεία και η ασφάλεια των πελατών και των συναδέλφων μας. Θα θέλαμε, συνεπώς, να υπενθυμίσουμε σε όλους να ακολουθούν προσεκτικά τις προφυλάξεις για την υγεία.

  • Διατήρηση απόστασης ανά πάσα στιγμή
  • Μείνετε σπίτι ακόμα και με ήπια μόνο συμπτώματα
  • Συνεχής εφαρμογή τακτικών κανόνων υγιεινής

Service

Στοχεύουμε σε πλήρη επιχειρηματική δραστηριότητα και υποστήριξη των πελατών μας. Έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε, ωστόσο, σεβόμενοι τις επιχειρηματικές σας κατευθυντήριες γραμμές και τους τοπικούς κανονισμούς, μπορούμε να επαναπρογραμματίσουμε επισκέψεις εξυπηρέτησης όπου χρειάζεται. Όλοι οι τεχνικοί εργάζονται σύμφωνα με αυστηρές οδηγίες υγιεινής και κοινωνικής απόστασης, ενώ φορούν προστατευτικό εξοπλισμό.

Για να σας υποστηρίξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, παρέχουμε δωρεάν οδηγούς για ασφαλείς λειτουργίες εξυπηρέτησης κατά την διάρκεια του COVID-19:

Guidelines for Service visit

Guidelines for cleaning your equipment

Guidelines for storing unused equipment for an extended period

Πωλήσεις

Εδώ στοχεύουμε επίσης στην πλήρη επιχειρηματική δραστηριότητα και την υποστήριξη των πελατών μας, αλλά σεβόμαστε το γεγονός ότι ορισμένοι από τους πελάτες μας μπορεί να μην είναι σε θέση να δέχονται επισκέψεις. Εδώ η ομάδα πωλήσεων μας θα μεταβεί σε ηλεκτρονικές επισκέψεις ή κλήσης διάσκεψης σύμφωνα με την προτίμηση του πελάτη. Όλα τα καταστήματα web παραμένουν ανοιχτά για ηλεκτρονική παραγγελία και παρέχουν υποστήριξη στους πελάτες.

Την ερχόμενη περίοδο, θα ενισχύσουμε τις επισκέψεις στους πελάτες, είτε είναι ψηφιακές είτε φυσικές και θα συνεχίσουμε όλα τα έργα.

Ενοικίαση

Συνεχίσαμε να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας, με αρκετά ενοικιαζόμενα μηχανήματα βραχυπρόθεσμης μίσθωσης για γρήγορη παράδοση (ιδίως στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, των τροφίμων και των λιανικών πωλήσεων) αλλά και με ευελιξία σε μακροπρόθεσμες λύσεις ενοικίασης. Στα εργαστήρια και κατά τη διάρκεια παράδοσης στους χώρους των πελατών, τηρούνται αυστηρές διαδικασίες απολύμανσης εξοπλισμού.

Εφοδιασμός

Η λειτουργίες εφοδιασμού μας αυξάνουν την δυναμικότητα τους προκειμένου να ανατοποκριθούν στην αυξημένη ζήτηση των επιχειρήσεων. Η φιλοδοξία μας είναι να έχουμε πλήρη παραγωγή για να διεκπεραιώσουμε όλες τις παραγγελίες το συντομότερο δυνατόν, παραδίδοντας μηχανήματα και εξαρτήματα στον καλύτερο δυνατό βαθμό.

  • Όλες οι μονάδες λειτουργουν και έχει εφαρμοστεί μεγάλη έμφαση σε μικρότερους χρόνους ανταπόκρισης. Μετά το συνηθισμένο κλείσιμο κατά τη διάρκεια των αργειών, η παραγωγική ικανότητα θα προσαρμοστεί στις προβλέψεις.
  • Στο Σουηδικό μας εργοστάσιο στα κεντρικά γραφεία (υπεύθυνο για το 80% των μηχανημάτων) ο χρόνος εργασίας θα ανέλθει στο 80% τον Σεπτέμβριο.
  • Τα εργοστάσια μας στην Ιταλία και τη Γαλλία αυξάνουν τον χρόνο εργασίας τους στο 80% και 100% αντίστοιχα. 
  • Φιλοδοξία μας είναι να παρέχουμε όλες τις παραγγελίες πελατών το συντομότερο δυνατόν.

Συνδεδεμένα μηχανήματα για αύξηση της υποστήριξης

Έχουμε πάνω από 130.000 συνδεδεμένα μηχανήματα μεταξύ των πελατών μας, γεγονός που έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο τους τελευταίους μήνες. Μας επέτρεψε να προσφέρουμε στους πελάτες ευέλικτες λύσεις, καθώς τα συνδεδεμένα μηχανήματα μας ενημερώνουν για τα ποσοστά χρήσης τους και ποιες βιομηχανίες έχουν υψηλότερο φόρτο εργασίας. Με αυτο τον τρόπο προσφέρθηκαν στους πελάτες μηχανήματα βραχυπρόθεσμης μίσθωσης για την κάλυψη περιόδων αιχμής ή ευελιξία όταν τα μηχανήματα τους στέκοντας ακίνητα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με αυτό τον τρόπο παρέχουμε στους πελάτες μας βοήθεια στις καθημερινές τους εργασίες.

Προσωπικό

Ακολουθούμε τις κυβερνητικές οδηγίες σε κάθε χώρα και ενθαρρύνουμε το προσωπικό, όπου έιναι εφικτό, να εργάζεται από το σπίτι, παρέχοντας του την τεχνική υποδομή να το κάνει.

Οι ετγαζόμενοι που παραμένουν στα εργοστάσια, τα γραφεία, τις αποθήκες και τα εργαστήρια καλούνται να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα υγείας και ασφάλειας (κοινωνική απόσταση, αυστηρές διαδικασίες υγιεινής).

Τα διεθνή επαγγελματικά ταξίδια επιτρέπονται μόνο όταν κρίνονται κρίσιμα για την επιχείρηση, με χρήση ηλεκτρονικής σύσκεψης όπου είναι δυνατόν.

Ευχαριστούμε όλους τους χειριστές περονοφόρων που κρατούν τα βασικά αγαθά σε κίνηση.

Ευχαριστούμε όλους τους επαγγελματίες στον τομέα υγειονομικής περίθαλψης για την σκλήρη και θαρραλέα εργασία τους.

Toyota Material Handling Greece