Ημι-αυτοματισμός για τη βελτίωση της απόδοσης κατά τη συλλογή παραγγελιών

Η συλλογή παραγγελιών είναι μια επαναλαμβανόμενη και χρονοβόρα δραστηριότητα, με τους χειριστές να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν συχνά από μηχανήματα για να παραλάβουν εμπορεύματα και να μετακινήσουν τα μηχανήματα τους στην επόμενη τοποθεσία παραλαβής. Πώς μπορείτε να κάνετε αυτή τη διαδικασία πιο αποτελεσματική;

Αυξημένη αποτελεσματικότητα με τηλεχειριζόμενη συλλογή

Τα μηχανήματα συλλογής παραγγελιών της Toyota εξοπλισμένα με το τηλεχειριστήριο T-mote αυξάνουν τη συνολική απόδοση, συμβάλλοντας παράλληλα σε ένα ασφαλέστερο εργασιακό περιβάλλον. Όσο μεγαλύτερη είναι η πυκνότητα συλλογής, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η εξοικονόμηση χρόνου με ένα ημιαυτόματο μηχάνημα συλλογής παραγγελιών.

T-mote

Έως και 20% αυξημένη παραγωγικότητα

Η φιλοσοφία μας για την απομακρυσμένη κίνηση μειώνει το χρόνο που χρειάζεται ένας κύκλος εργασίας, γεγονός που με τη σειρά του αυξάνει την παραγωγικότητα συλλογής των χειριστών και δημιουργεί μια πιο ομαλή ροή συλλογής. Σε σύγκριση με ένα χειροκίνητο μηχάνημα συλλογής παραγγελιών, η χρήση μηχανημάτων με τηλεχειρισμό μπορεί να παρουσιάσει αύξηση έως και 20% στην παραγωγικότητας για τους ίδιους κύκλους συλλογής.

Toyota t-mote τηλεχειρισμός για συλλογή παραγγελιών
T-mote

Έως και 10% μείωση κατανάλωσης ενέργειας

Η ελεγχόμενη επιτάχυνση και η ταχύτητα έχουν ως αποτέλεσμα λιγότερη φθορά των βασικών εξαρτημάτων, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής τους και μειώνοντας το κόστος συντήρησης. Ο έλεγχος της συμπεριφοράς του μηχανήματος οδηγεί επίσης σε μείωση της κατανάλωσης ενέργειας κατά 10%, η οποία επίσης να εξοικονομεί κόστος.

Toyota t-mote τηλεχειρισμός συλλογής παραγγελιών
T-mote

Με επίκεντρο τον χειριστή

Η ελαχιστοποίηση της ανάγκης συνεχούς επιβίβασης και αποβίβασης από το μηχάνημα μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμών και κόπωσης για τον χειριστή. Κρατά επίσης ελεύθερα τα χέρια του χειριστή για την συλλογή αγαθών, καθώς χρησιμοποιεί απλώς ένα μικρό τηλεχειριστήριο με ενεργοποίηση με το δάχτυλο.

Toyota t-mote τηλεχειρισμός συλλογής παραγγελιών
T-mote

Ένας ασφαλέστερος χώρος εργασίας

Το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με σαρωτές ασφαλείας που ανιχνεύουν αντικείμενα έως και 1 m μπροστά από το μηχάνημα και το αναγκάζουν να σταματήσει αυτόματα ή προσαρμόζουν τη διαδρομή του για να αποτρέψουν τον κίνδυνο συγκρούσεων και ατυχημάτων. Στην απομακρυσμένη λειτουργία, το μηχάνημα κινείται με ταχύτητα 4 χλμ./ώρα και μια προειδοποιητική λυχνία αναβοσβήνει για να προειδοποιήσει τους περαστικούς για την κίνηση του. Τα μηχανήματα διαθέτουν μια μικρή οθόνη που υποδεικνύει βασικές παραμέτρους ή προειδοποιήσεις.

Πώς λειτουργεί το T-mote;

Ένας κύκλος συλλογής περιλαμβάνει πολλές δραστηριότητες επιβίβασης και αποβίβασης. Τα μηχανήματα συλλογής παραγγελιών BT Optio με τη λειτουργία τηλεχειρισμού T-mote επιτρέπουν στον χειριστή να μετακινεί το μηχάνημα προς τα εμπρός χωρίς να χρειάζεται να επιβιβαστεί. Ο χειριστής μπορεί απλά να προωθήσει το μηχάνημα σε ένα διάδρομο συλλογής με ένα μικρό τηλεχειριστήριο που λειτουργεί με τα δάχτυλα. Το χειριστήριο φοριέται στον δείκτη και έχει δύο κουμπιά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο αριστερό ή το δεξί χέρι, με ή χωρίς γάντια.

Αυτή η εύκολη και αποτελεσματική λύση επιτρέπει στον χειριστή να περπατά πίσω ή δίπλα στο μηχάνημα, διασφαλίζοντας ότι είναι πάντα έτοιμος να παραλάβει εμπορεύματα από το ράφι και να τα τοποθετήσει στον φορέα φορτίου.

Συχνές ερωτήσεις

Ψάχνετε μηχάνημα συλλογής παραγγελιών;

Ανακαλύψτε τα όλα στο online κατάστημα μας ή εξερευνήστε την βιβλιοθήκη περιεχομένου μας. 

Μηχανήματα συλλογής παραγγελιών Βιβλιοθήκη περιεχομένου