Σύστημα Τηλεχειρισμού Toyota T-mote

Τα μηχανήματα συλλογής παραγγελιών Toyota εξοπλισμένα με τη λειτουργία απομακρυσμένου χειρισμού T-mote αυξάνουν την παραγωγικότητα στις διαδικασίες συλλογής, βελτιώνουν την εργονομία μειώνοντας την κόπωση του χειριστή και συμβάλλουν σε ένα ασφαλέστερο περιβάλλον εργασίας.

Τι είναι το σύστημα τηλεχειρισμού Toyota t-mote?

Η συλλογή των παραγγελιών είναι μια επαναλαμβανόμενη και χρονοβόρα δραστηριότητα, με τους χειριστές να κινούνται συχνά και να απομακρύνονται από τα μηχανήματα προκειμένου να παραλάβουν τα εμπορεύματα και να μεταφέρουν τα μηχανήματα τους στην επόμενη θέση συλλογής.Το μηχάνημα συλλογής παραγγελιών BTOptioOSE250 με τη λειτουργία τηλεχειρισμού t-mote επιτρέπει στο χειριστή να κινεί το μηχάνημα προς τα εμπρός χωρίς να χρειάζεται να ανέβει στο όχημα.Ο χειριστής μπορεί να μετακινήσει το μηχάνημα σε ένα διάδρομο συλλογής με ένα μικρό τηλεχειριζόμενο χειριστήριο στο δάκτυλο.Αυτή η εύκολη και αποτελεσματική λύση επιτρέπει στον
χειριστή να περπατά πίσω ή δίπλα στο όχημα, εξασφαλίζοντας ότι είναι πάντα
έτοιμος να παραλάβει τα αγαθά από το σύστημα αποθήκευσης και να τα τοποθετήσει στον φορέα φορτίου.

Πως θα μπορούσε το T-mote να βοηθήσει στις λειτουργίες της επιχείρησης σας;

  • Παραγωγικότητα

Η ιδέα του απομακρυσμένου ελέγχου μειώνει τον χρόνο που λαμβάνει ένας κύκλος εργασίας, ο οποίος με τη σειρά του αυξάνει την παραγωγικότητα των χειριστών και δημιουργεί μια ομαλότερη ροή συλλογής. Σε σύγκριση με τα χειροκίνητα μηχανήματα συλλογής παραγγελιών η χρήση τηλεχειρισμού μπορεί να επιδείξει αύξηση έως και 20% στα κέρδη παραγωγικότητας για τους ίδιους κύκλους παραλαβής.

  • Εργονομία

Η ελαχιστοποίηση της ανάγκης συνεχούς βηματισμού στο μηχάνημα και η απενεργοποίηση του οχήματος μειώνει τον κίνδυνο τραυματισμών και κόπωσης στον χειριστή. Επίσης, διατηρεί τους χειριστές ελεύθερους για τη συλλογή αγαθών, καθώς χρησιμοποιεί ένα μικρό τηλεχειριστήριο με ενεργοποίηση των δακτύλων.

 

  • Ασφάλεια

Το όχημα είναι εξοπλισμένο με σαρωτές ασφαλείας οι οποίοι ανιχνεύουν αντικείμενα μέχρι 1m μπροστά από το όχημα και προκαλούν αυτόματη διακοπή ή προσαρμογή της διαδρομής για να αποφευχθεί ο κίνδυνος συγκρούσεων και ατυχημάτων. Σε απομακρυσμένη λειτουργία, το όχημα κινείται με ταχύτητα 4km / h και αναβοσβήνει μια προειδοποιητική λυχνία για να προειδοποιήσει τους παρευρισκόμενους για την κίνηση του.

  • Κόστος

Η ελεγχόμενη επιτάχυνση και ταχύτητα έχουν ως αποτέλεσμα τη μικρότερη φθορά των βασικών εξαρτημάτων, την παράταση της διάρκειας ζωής τους και τη μείωση του κόστους service. Ο έλεγχος της συμπεριφοράς του μηχανήματος οδηγεί επίσης σε μείωση της κατανάλωσης ενέργειας κατά 10%, η οποία μπορεί επίσης να μειώσει το λειτουργικό κόστος.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Driver using BT Optio for order picking

Η προσφορά μας

Εξερευνήστε την πλήρη γκάμα των περονοφόρων μηχανημάτων μας, συμπεριλαμβανομένων των reach trucks, παλετοφόρων & μηχανημάτων συλλογής παραγγελιών.

Διαβάστε περισσότερα >

Low level order picker in warehouse

Μηχανήματα Συλλογής Παραγγελιών

Τα μηχανήματα συλλογής παραγγελιών μας είναι ιδανικά για όλα τα επίπεδα συλλογής. Είναι γρήγορα, αποδοτικά και παραγωγικά προσφέροντας εξαιρετική εργονομία.

Διαβάστε περισσότερα >

An autopilot doing horizontal transportation

Αυτοματοποιημένες Λύσεις

Η γκάμα αυτοματοποιημένων μηχανημάτων μας προσφέρει προηγμένες και ευέλικτες λύσεις για πιο αποδοτική και οικονομική διαχείριση υλικών.

Διαβάστε περισσότερα >

BT Staxio in warehouse

Λιανική και αποθήκη

Ζητήστε βοήθεια για να ελαχιστοποιήσετε τις μετακινήσεις εμπορευμάτων και να μεγιστοποιήσετε την ταχύτητα από την παραλαβή μέχρι το τελικό σημείο παράδοσης.

Διαβάστε περισσότερα >