Μακροχρόνια συνεργασία καθόλη τη διάρκεια των έργων αυτοματισμού

Με περισσότερα από 250 έργα αυτοματισμού που έχουμε παραδώσει με επιτυχία και πάνω από 800 αυτόματα οχήματα καθοδήγησης στην Ευρώπη, έχουμε εκτενή εμπειρία στη διαχείριση έργων αυτοματισμού. Με αποκλειστικούς ειδικούς στους αυτοματισμούς που σας καθοδηγούν στις διάφορες φάσεις του έργου, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε την καλύτερη λύση για να επιτύχετε τους στόχους σας.

Εμπειρία από πολλά έργα αυτοματισμού

Είμαστε ειδικοί στις αυτοματοποιημένες λύσεις διαχείρισης υλικών

Η ομάδα ειδικών στους αυτοματισμούς θα σας βοηθήσει να αυτοματοποιήσετε τις διαδικασίες σας με στρατηγικές, ιδέες και λύσεις. Διαβάστε ορισμένες από τις ιστορίες των πελατών μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο τους βοηθήσαμε στο ταξίδι τους στα συστήματα αυτοματισμού.

Τα εμπορεύματα της TORO μεταφέρονται με ασφάλεια με μηχανήματα χωρίς οδηγό από την Toyota

Η TORO χρησιμοποίησε 5 αυτόματα μηχανήματα της Toyota για ταχύτερη και πιο αποδοτική εκτέλεση εργασιών. Τα μηχανήματα λειτουργούν σε συνδυασμό με χειροκίνητα μηχανήματα ή/και χειριστές, καθιστώντας επίσης την ασφάλεια προτεραιότητα.

Μελέτη περίπτωσης TORO >

Προσεκτική διαχείριση των γαλακτοκομικών προϊόντων της Tine με Toyota AGV

Στη νέα αποθήκη της TINE, τα γαλακτοκομικά προϊόντα συλλέγονται αυτόματα σε ιμάντα μεταφοράς και αποθηκεύονται στα ράφια με αυτόματα reach truck της Toyota. Η αυτοματοποίηση αυτής της διαδικασίας είχε πολλά οφέλη για την Tine.

Μελέτη περίπτωσης Tine >

Τα αυτόματα μηχανήματα στοίβαξης (stacker) συνδυάζονται με ασφάλεια με τους οδηγούς περονοφόρων ανυψωτικών στην Coop

Η χρήση αυτόματων μηχανημάτων σε περιβάλλοντα χειροκίνητης αποθήκευσης μπορεί να είναι ένας δύσκολος συνδυασμός. Στην τοπική αποθήκη της Coop στο Trondheim, οι εργαζόμενοι στην αποθήκη έχουν μάθει να εργάζονται με ασφάλεια με τα αυτόματα μηχανήματα στοίβαξης (stacker).

Μελέτη περίπτωσης Coop >

Κάθε φάση του έργου

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχετε διαβάσει μέχρι εδώ;