Αυτοματοποιημένη μεταφορά παλετών χωρίς πιρούνια

Η Toyota προσφέρει έναν αυτοματοποιημένο φορέα ευροπαλετών χωρίς πιρούνια, ιδανικό για επαναλαμβανόμενες μεταφορές από σημείο σε σημείο ή εφαρμογές αναπλήρωσης. Το Autopilot CDI120 είναι συμπαγές, ευέλικτο και διαθέτει αποκλειστικούς σταθμούς διαχείρισης παλετών.

Αυτοματοποιημένος φορέας παλετών CDI120

  • Χωρητικότητα έως 1,2t
  • Ευέλικτο
  • Ιδανικό για χώρους με χαμηλό ύψος

Σταθμός διαχείρισης παλετών

  • Δυνατότητα διέλευσης
  • Μπορεί να τοποθετηθεί στο δάπεδο κάτω από το ράφι

Ο αυτοματοποιημένος φορέας παλετών σε δράση

Χάρη στην ευελιξία του, το Autopilot CDI μπορεί εύκολα να εφαρμοστεί σε διαφορετικές εφαρμογές εντός της αποθήκης ή του κέντρου logistics σας.

Ο φορέας παλετών CDI120 είναι κατάλληλος για αυτοματοποιημένη μεταφορά στο χώρο παραγωγής ή στο κέντρο logistics σας. Μπορεί να ενσωματωθεί σε χειροκίνητες λειτουργίες ή με το στόλο Autopilot μας για να λειτουργεί σε ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα. Το Autopilot CDI μπορεί να παραλάβει και να μεταφέρει παλέτες από το σημείο Α στο Β, όπου για παράδειγμα ένα αυτοματοποιημένο μηχάνημα στοίβαξης θα τις αποθηκεύσει στο ράφι.

Ο σταθμός διαχείρισης παλετών επιτρέπει στον αυτοματοποιημένο φορέα παλετών να υποστηρίζει αποτελεσματικά τη μεταφορά ή την αναπλήρωση από σημείο σε σημείο, βελτιστοποιώντας τη ροή της εφοδιαστικής σας.

 

Ενδιαφέρεστε για τα αυτοματοποιημένα μηχανήματα αποθηκών; >>

Ασφαλής λειτουργία

Το Autopilot CDI120 είναι προγραμματισμένο να λειτουργεί παράλληλα με χειριστές και να ολοκληρώνει όλες τις εργασίες με ασφάλεια. Ο ενσωματωμένος σαρωτής ασφαλείας εντοπίζει εμπόδια κατά μήκος της διαδρομής του και αναλαμβάνει δράση για την αποφυγή συγκρούσεων. Το αυτοματοποιημένο μηχάνημα σαρώνει συνεχώς το περιβάλλον του και τα πεδία ασφαλείας στρέφονται προς την κατεύθυνση οδήγησης για να εξασφαλίσουν τη μέγιστη ασφάλεια.

Ένα μπλε προειδοποιητικό φως ειδοποιεί του χειριστές ανυψωτικών και τους εργαζομένους για την παρουσία του.

Σαρωτής ασφαλείας που χρησιμοποιείται για ασφαλή μεταφορά στην ονομαστική ταχύτητα

Σαρωτής ασφαλείας για ασφαλείς στροφές με τη βέλτιστη ταχύτητα

Ευέλικτες κινήσεις

Ο αυτοματοποιημένος μεταφορέας της Toyota είναι σε θέση να κινείται γύρω από το κέντρο logistic σας με μεγάλη ευελιξία. Χάρη στο σταθμό παραλαβής και απόθεσης, το AGV δεν χρειάζεται να αλλάξει θέση ή να κάνει ελιγμούς για να αποκτήσει πρόσβαση στο φορτίο, μπορεί απλώς να περάσει. Το CDI120 μπορεί εύκολα να πάρει την παλέτα και να συνεχίσει το ταξίδι του σε μια ευθεία γραμμή. Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι ο σταθμός μπορεί να τοποθετηθεί στο πάτωμα κάτω από το ράφι σας, βελτιστοποιώντας τη χρήση του δαπέδου.

Επιπλέον, το Autopilot CDI120 είναι συμπαγές και έχει τη δυνατότητα στροφής σε ένα σημείο. Σε συνδυασμό με το χαμηλό ύψος, αυτό το κατευθυνόμενο μηχάνημα μπορεί να λειτουργήσει σε στενούς χώρους όπου δεν είναι εφικτό να λειτουργούν άλλα AGV ή χειροκίνητα μηχανήματα.

Έξυπνη φόρτιση

Ο αυτοματοποιημένος φορέας CDI120 είναι εξοπλισμένος με μπαταρίες ιόντων λιθίου που είναι έως και 30% πιο ενεργειακά αποδοτικές, ενώ μειώνουν τις εκπομπές CO2. Με τη δυνατότητα αυτόματης φόρτισης, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών προγραμματισμένης φόρτισης και δυνατότητας φόρτισης, το AGV μπορεί να φορτίζει γρήγορα μεταξύ των εργασιών χωρίς να χρειάζεται προσωπικό ή δωμάτια φόρτισης.

Ευέλικτη τοποθέτηση με φυσική πλοήγηση

Το CDI120 διαθέτει τον σαρωτή πλοήγησης κοντά στο δάπεδο για μια συμπαγή σχεδίαση. Χρησιμοποιεί μόνο τη φυσική πλοήγηση για να βρει το δρόμο του στην αποθήκη σας. Αυτή η μέθοδος πλοήγησης χρησιμοποιεί σημεία αναφοράς εντός της αποθήκης, όπως τοίχους, ράφια και σταθερά αντικείμενα, για τον υπολογισμό της θέσης του AGV.

Ο αυτοματοποιημένος φορέας παλετών μπορεί να λειτουργεί μέσω τυπικής φυσικής πλοήγησης βάσει χάρτη με στατικά χαρακτηριστικά και προαιρετικά να χρησιμοποιεί δυναμική φυσική πλοήγηση. Σε αυτήν την περίπτωση, ένα εξελιγμένο λογισμικό μπορεί να χειριστεί ένα περιβάλλον όπου προστίθενται νέα χαρακτηριστικά. Το AGV θα μάθει και θα απομνημονεύσει τα νέα χαρακτηριστικά κατά τη διαδικασία.

Η φυσική πλοήγηση είναι μια εναλλακτική λύση χαμηλότερου κόστους για αποθήκες όπου το περιβάλλον παραμένει αρκετά σταθερό. Το AGV μπορεί να χρησιμοποιήσει το υπάρχον περιβάλλον για να πλοηγηθεί χωρίς την ανάγκη πρόσθετου εξοπλισμού όπως ανακλαστήρες, αποφεύγοντας επιπλέον κόστος και εγκατάσταση πρόσθετου εξοπλισμού.

 

Απόδοση των επενδύσεων

Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τη ροή των αγαθών ελαχιστοποιώντας τις ζημιές, τον χρόνο και το κόστος με την εφαρμογή αυτοματισμού. Οι εργαζόμενοι γίνονται διαθέσιμοι για να χειρίζονται πιο σύνθετες εργασίες αντί για επαναλαμβανόμενες διαδικασίες. Ο αυτοματοποιημένος χειρισμός παλετών απαιτεί επίσης λιγότερη συντήρηση και ενέργεια και συμβάλλει στην παραγωγικότητα και την ασφάλεια, επιτυγχάνοντας απόδοση επένδυσης για το Autopilot CDI120 μέσα σε συνήθως 1 χρόνο.

Περισσότερα για την αυτοματοποίηση βήμα προς βήμα >>

 

 

Πίσω στην σελίδα λύσεων αυτοματοποίησης >>

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχετε διαβάσει μέχρι εδώ;

Τα αυτόματα μηχανήματα στοίβαξης (stacker) συνδυάζονται με ασφάλεια με τους οδηγούς περονοφόρων ανυψωτικών στην Coop

Η χρήση αυτόματων μηχανημάτων σε περιβάλλοντα χειροκίνητης αποθήκευσης μπορεί να είναι ένας δύσκολος συνδυασμός. Στην τοπική αποθήκη της Coop στο Trondheim, οι εργαζόμενοι στην αποθήκη έχουν μάθει να εργάζονται με ασφάλεια με τα αυτόματα μηχανήματα στοίβαξης (stacker).

Μελέτη περίπτωσης Coop >

Προσεκτική διαχείριση των γαλακτοκομικών προϊόντων της Tine με Toyota AGV

Στη νέα αποθήκη της TINE, τα γαλακτοκομικά προϊόντα συλλέγονται αυτόματα σε ιμάντα μεταφοράς και αποθηκεύονται στα ράφια με αυτόματα reach truck της Toyota. Η αυτοματοποίηση αυτής της διαδικασίας είχε πολλά οφέλη για την Tine.

Μελέτη περίπτωσης Tine >