Αποστολή & Παράδοση

Μπορούμε να στείλουμε παραγγελίες μόνο σε Πελάτες με καταχωρημένη διεύθυνση στην Ελλάδα ή την Κύπρο, οι οποίοι μπορούν να μας παρέχουν διεύθυνση αποστολής εντός της Ελλάδας ή της Κύπρου.
Στόχος μας είναι να επεξεργαζόμαστε τις παραγγελίες σας εντός 1-2 εργάσιμων ημερών. Θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, ενώ ένας αντιπρόσωπός μας θα σας καλέσει για να σας ενημερώσει σχετικά με τα στοιχεία της παραγγελίας σας, την επιβεβαίωση της παράδοσης και άλλες πληροφορίες σχετικά με τη παραγγελία σας. Θα σας αποστείλει τα ανωτέρω και μέσω email για να μπορέσετε να τα ελέγξετε και να τα αποθηκεύσετε.
Μέχρι την τελική επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, οι χρόνοι και ημερομηνίες παράδοσης είναι κατά προσέγγιση.
Εκτός αν οριστεί διαφορετικά κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας, όλα τα Προϊόντα που παραγγέλνονται θα συναρμολογούνται από εμάς πριν την αποστολή τους στη διεύθυνση παράδοσης. Εκτός αν οριστεί διαφορετικά κατά την επιβεβαίωση της παραγγελίας, η συναρμολόγηση και τοποθέτηση θα γίνεται από τον Πελάτη, με έξοδα του Πελάτη. Αν ο Πελάτης μας δώσει εντολή να πραγματοποιήσουμε εμείς (ο Προμηθευτής) την συναρμολόγηση, τοποθέτηση ή εγκατάσταση, τότε ισχύουν επιπλέον οι Όροι & Προϋποθέσεις που συμπεριλαμβάνονται με την προσφορά.

Αν κάποια παραγγελία περιλαμβάνει διαφορετικά Προϊόντα, μπορούμε να αποστείλουμε ξεχωριστά τα τεμάχια, πραγματοποιώντας έτσι και ξεχωριστή τιμολόγηση.