Τα πατίνια θα βελτιώσουν την παραγωγικότητα σας

Ορισμένες αποστάσεις στις αποθήκες μπορεί να είναι πολύ μεγάλες για περπάτημα, αλλά πολύ σύντομες για να χρησιμοποιήσετε ένα περονοφόρο όχημα. Αντί αυτού, μπορείτε να πάρετε ένα πατίνι: Με μία μικρή ώθηση θα πάτε από το σημείο Α στο σημείο Β με ελάχιστη προσπάθεια, μεταφέροντας εργαλεία ή άλλο εξοπλισμό στο τρόλεϊ. Η ανάγκη για πατίνια υπάρχει σε κάθε τύπο βιομηχανίας: από την αυτοκινητοβιομηχανία, τα αεροδρόμια, το ηλεκτρονικό εμπόριο έως και την βαριά βιομηχανία. Είναι εξαιρετικά βολικό για να μεταφέρετε εργαλεία ή μικρότερες παραγγελίες.

Ομαλή κίνηση ακόμη και όταν μεταφέρετε βαριά εργαλεία

Το πατίνι εργασίας εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα νοσοκομεία τη δεκαετία του 1970 και είναι τώρα διαθέσιμο ως μία σύγχρονη λύση. Μετά από δεκαετίες κατασκευής, τελειοποιήθηκε η ποιότητα, οι λεπτομέρειες και η λειτουργικότητα του. Γνωρίζουμε ποιοι είναι οι χώροι εργασίας και τις καθημερινές ανάγκες των ανθρώπων που χρησιμοποιούν τα πατίνια. Το μοντέλο 86 έχει το όνομά του από το έτος προέλευσής του, έχοντας τελειοποιηθεί ποιοτικά και λειτουργικά. Κινείται εξαιρετικά ομαλά και είναι εύκολο στο χειρισμό ακόμη και όταν μεταφέρετε βαριά εργαλεία. Ένα αποτελεσματικό φρένο ποδιών ρυθμίζει την ταχύτητα από τον πίσω τροχό, αφήνοντας και τα δύο χέρια ελεύθερα, εξαλείφοντας την ανάγκη για φρένο στο τιμόνι.

Κατασκευασμένο στη Σουηδία

Κατασκευάζεται στη Σουηδία από χάλυβα και ξύλο, το οποίο μπορεί να ανακυκλωθεί και να επανέλθει στην παραγωγική διαδικασία σαν πρώτη ύλη, κάνοντας το πατίνι μια περιβαλλοντικά βιώσιμη λύση. Έρχεται με εγγύηση εφ’ όρου ζωής σε κατασκευαστικά ελαττώματα και οι πελάτες μας τα χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση για δεκαετίες.

Το μόνο μειονέκτημα; Η δημοτικότητά του μεταξύ του προσωπικού. Η λύση: επενδύστε σε λίγα επιπλέον.

Επιλογές από τα πατίνια και τα τρόλεϊ μας