Φωτίστε τον χώρο εργασίας σας

Προϊόντα φωτισμού

Διαθέτουμε ευρεία γκάμα επιλογών φωτισμού με διαφορετικές λειτουργίες, χρώματα και επίπεδα φωτεινότητας - με ανθεκτικό σχεδιασμό για να λειτουργούν σε δύσκολα περιβάλλοντα. Εάν προσπαθείτε να βελτιώσετε την ασφάλεια, τα φώτα μπορούν να χρησιμεύσουν ως σύστημα προειδοποίησης για την πρόληψη ατυχημάτων. Ή για να προσφέρουν στους οδηγούς καλύτερη ορατότητα, ώστε να είναι σε θέση να οδηγούν ασφαλέστερα με περισσότερη αυτοπεποίθηση, βελτιώνοντας τη συνολική τους παραγωγικότητα.

 ... με προβολείς

 Οι προβολείς είναι τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα αξεσουάρ φωτισμού περονοφόρων. Είτε εργάζεστε σε περιβάλλον που ο φωτισμός είναι ανεπαρκής, σε εξωτερικούς χώρους ή κατά τη διάρκεια νυκτερινών βαρδιών, οι προβολείς βοηθούν στο να εξασφαλίσετε την ορατότητα του οδηγού σας.

Διατίθενται σε διαφορετικά επίπεδα φωτεινότητας.

... με πίσω φώτα

 Αυτοί οι τύποι φώτων μπορούν να έχουν διαφορετικές λειτουργίες, όπως φώτα οπισθοπορείας, φώτα φρένου και σήμανση στροφής. Το πλεονέκτημα εδώ είναι ότι δείχνουν ότι λειτουργεί ένα περονοφόρο όχημα, βελτιώνοντας την ορατότητα του οχήματος από πίσω. Αυτό είναι το κλειδί σε πολυάσχολες επιχειρήσεις με μεγάλη κινητικότητα. 

... με ειδικά φώτα

- Μπλε φώτα και άλλα έγχρωμα φώτα LED: σχεδιασμένα να προειδοποιούν οπτικά τους πεζούς και άλλους χειριστές για την ύπαρξη ενός περονοφόρου οχήματος κοντά, προβάλλοντας μια έγχρωμη δέσμη φωτός πριν ή πίσω από το περονοφόρο όχημα. Αυτή είναι μια ιδιαίτερα χρήσιμη λύση ως αντικατάσταση ενός συναγερμού ή σειρήνας σε ένα θορυβώδες περιβάλλον.

- Φώτα που αναβοσβήνουν: λειτουργούν ως προειδοποιητικές λυχνίες, συνήθως διατίθενται σε διαφορετικές ρυθμίσεις που αναβοσβήνουν με ένα εξαιρετικά ανθεκτικό σχεδιασμό.

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα φωτισμού μας

Επιλογές από τα προϊόντα φωτισμού μας