Η Toyota Material Handling Europe πετυχαίνει EcoVadis Platinum – φτάνοντας στο κορυφαίο 1% της κατάταξης

Κάθε χρόνο, η Toyota Material Handling Europe υποβάλλεται σε αξιολόγηση από την EcoVadis η οποία εστιάζει σε θέματα Περιβάλλοντος, Εργασιακά και Ανθρώπινα Δικαιώματα, Αειφόρες Προμήθειες και Δεοντολογία. Τα τελευταία χρόνια η Toyota λαμβάνει Gold βραβείο, αλλά φέτος της χορηγήθηκε Platinum. Αυτό είναι το υψηλότερο δυνατό σκορ, κατατάσσοντας την Toyota Material Handling παράλληλα με το 1% των εταιρειών στον τομέα των 'μηχανημάτων γενικής χρήσης'.

"Το βραβείο EcoVadis Platinum μας δίνει τη δυνατότητα να οικοδομήσουμε εμπιστοσύνη με τους πελάτες μας, τους προμηθευτές μας και άλλους ενδιαφερόμενους και ενθαρρύνει όλους μας στη Toyota Material Handling Europe να συνεχίσουμε να ενσωματώνουμε τη βιωσιμότητα στον τρόπο που εργαζόμαστε", λέει ο Tom Schalenbourg, Διευθυντής Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Toyota Material Handling Europe .

Η EcoVadis προσφέρει διαφάνεια στους πελάτες

Η Toyota Material Handling Europe χρησιμοποιεί τις αξιολογήσεις από την EcoVadis για να εξομαλύνει τη διαφάνεια στους πελάτες της και να αυξήσει την απόδοση στο εσωτερικό της δικτύου. Λόγω της αυξανόμενης παγκόσμιας τάσης για αύξηση της διαφάνειας στην εφοδιαστική αλυσίδα και της ευθύνης, όλο και περισσότερες επιχειρήσεις συμπεριλαμβάνουν αξιολογήσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στις διαδικασίες προμηθειών τους. Η EcoVadis, η κορυφαία εταιρεία αξιολόγησης βιωσιμότητας, παρέχει αξιολογήσεις βιωσιμότητας σε περισσότερους από 61.000 προμηθευτές παγκοσμίως σχετικά με την περιβαλλοντική, κοινωνική και ηθική τους απόδοση. Η ηλεκτρονική της πλατφόρμα επιτρέπει σε 175 πολυεθνικές εταιρείες να έχουν πρόσβαση σε αξιολογήσεις των επιλεγμένων προμηθευτών τους σε 155 χώρες.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ομαδική προσπάθεια

Όλα τα εργοστάσια και οι τοπικές επιχειρήσεις της Toyota Material Handling υποβάλλονται σε αυτή την ετήσια έρευνα, η οποία οδηγεί σε ατομική βαθμολόγηση κάθε επιχείρησης. Μέχρι στιγμής, 16 από τους 26 τοπικούς φορείς έχουν επιτύχει το επίπεδο EcoVadis Gold. Η βαθμολογία Toyota Material Handling Europe λαμβάνει υπόψη όλα τα ευρωπαϊκά δεδομένα και περιλαμβάνει επίσης ορισμένες επιδόσεις της Toyota Industries Corporation (TICO).

Το 2018, η Toyota Material Handling Europe έλαβε επίσης το πρώτο βραβείο Excellence Award από την EcoVadis για την "καλύτερη δέσμευση του ομίλου". Το βραβείο απεύθυνε τη δέσμευση της Toyota για διαφάνεια σχετικά με τις επιδόσεις όλων των τοπικών φορέων, την βαθμολόγηση Gold για το 30% των θυγατρικών και την κορυφαία κατάταξη του 3% στη βιομηχανία.

Βαθμολόγηση Platinum

Η EcoVadis αξιολογεί τέσσερα θέματα, με την βαρύτητα των θεμάτων να ποικίλλει, με το Εργατικό και Ανθρώπινο Δυναμικό να έχει την υψηλότερη βαρύτητα. Η Toyota Material Handling Europe έχει λάβει την ακόλουθη βαθμολογία για κάθε θέμα:

Εργασίας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων - 80/100
Περιβάλλον - 80/100
Ηθική - 70/100
Αειφόρες Προμήθειες - 70/100

Σχετικά με την Toyota Material Handling Europe

Η Toyota Material Handling Europe είναι η ευρωπαϊκή έδρα της Toyota Material Handling Group, η οποία αποτελεί μέρος της Toyota Industries Corporation - ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα του εξοπλισμού διαχείρισης υλικών. Παρέχει σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, σε περισσότερες από 30 ευρωπαϊκές χώρες, πλήρη σειρά ανυψωτικών οχημάτων, εξοπλισμό/υπηρεσίες αποθηκών BT, λύσεις προστιθέμενης αξίας και καινοτομίες. Πάνω από το 95% των μηχανημάτων κατασκευάζονται στα ευρωπαϊκά μας εργοστάσια, στη Σουηδία, τη Γαλλία και την Ιταλία - με όλα τα πρότυπα ποιότητας του Toyota Production System (TPS). Μάθετε περισσότερα για την επίτευξη εξαιρετικής απόδοσης στις λειτουργίες σας.

Σχετικά με την EcoVadis

Η EcoVadis είναι ο πιο αξιόπιστος προμηθευτής αξιολόγησης επιχειρηματικής βιωσιμότητας, υπηρεσιών πληροφοριών και συνεργατικών εργαλείων βελτίωσης της απόδοσης για τις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού. Υποστηριζόμενη από μια ισχυρή πλατφόρμα τεχνολογίας και από μια παγκόσμια ομάδα εμπειρογνωμόνων, οι εύχρηστες scorecards της EcoVadis παρέχουν λεπτομερή εικόνα των περιβαλλοντικών, κοινωνικών και ηθικών κινδύνων σε 188 κατηγορίες αγορών και 150 χώρες. Η Toyota Material Handling Europe συγκαταλέγεται στις περισσότερες από 45.000 επιχειρήσεις στο δίκτυο EcoVadis, οι οποίες συνεργάζονται με μια μεθοδολογία για την αξιολόγηση, τη συνεργασία και τη βελτίωση της απόδοσης με στόχο την προστασία των εμπορικών σημάτων, την προώθηση της διαφάνειας και της καινοτομίας και την επιτάχυνση της ανάπτυξης. Μάθετε περισσότερα στο www.ecovadis.com.