Η Toyota Material Handling Greece απέκτησε την πιστοποιήση Great Place to Work®

H Toyota Material Handling Greece με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι απέκτησε την Πιστοποίηση του Great Place to Work®, (CERTIFIED by Great Place to Work®) μετά από μια μεθοδική και διεξοδική αξιολόγηση η οποία πραγματοποιήθηκε από τον οργανισμό Great Place to Work® Hellas.

Η Πιστοποίηση αυτή βασίζεται κατά κύριο λόγο, στην άμεση, ανώνυμη και εμπιστευτική  αξιολόγηση την οποία πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι της εταιρείας σχετικά με την εμπειρία τους από το εργασιακό τους περιβάλλον.

Η πιστοποίηση είναι σημαντική για εμάς για αρκετούς λόγους. Βελτιώνει την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη, διασφαλίζοντας ότι πελάτες, συνεργάτες και ενδιαφερόμενοι έχουν εμπιστοσύνη στην επιχείρηση. Η διασφάλιση της ποιότητας και η συνεπής παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων ή υπηρεσιών είναι για εμάς προτεραιότητα.

Η πιστοποίηση είναι ζωτικής σημασίας για μια επιχείρηση, καθώς αποδεικνύει ότι το περιβάλλον εργασίας είναι εξαιρετικό για όλους.

Επίσης πρέπει να την αντιληφθούμε ως ένα ισχυρό μήνυμα για τους μελλοντικούς υποψήφιους εργαζομένους. Όταν μια εταιρεία είναι CERTIFIED by Great Place to Work®, αυτό δείχνει όχι μόνο ότι το περιβάλλον εργασίας είναι εξαιρετικό για τους υπάρχοντες εργαζομένους αλλά και ότι αξίζει να εξετάσουν την εταιρεία ως μελλοντικό εργοδότη. Το πιστοποιημένο περιβάλλον εργασίας υποδηλώνει την αφοσίωση της εταιρείας στην ευημερία των εργαζομένων και στην ποιότητα των προϊόντων ή υπηρεσιών, κάτι που μπορεί να είναι ελκυστικό για όσους αναζητούν μια σταθερή και αξιόπιστη επαγγελματική πορεία.

Πατήστε εδώ για να γίνετε μέλος της ομάδας μας

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας