Ο Ernesto Domínguez διορίστηκε νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Material Handling Europe

Η Toyota Material Handling Europe είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον Ernesto Domínguez, τρέχων Διευθύνοντα Σύμβουλο της Toyota Material Handling France, ως νέο Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Toyota Material Handling Europe.

Η Toyota Material Handling Europe υιοθετεί τον Αυτοματισμό και τη Συνδεσιμότητα ως ζωτικής σημασίας στοιχεία της βασικής της δραστηριότητας. Ο σκοπός τους είναι να μεταφέρουν τον κόσμο και τις επιχειρήσεις των πελατών τους προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον, όπου η αναμονή και η σπατάλη είναι ιστορία. Επιπλέον στόχος είναι η δημιουργία προκλήσεων όσον αφορά την υιοθέτηση νέων επιχειρηματικών μοντέλων, την αύξηση των ικανοτήτων και την προώθηση των επενδύσεων.

Ο Ernesto Domínguez, γεννημένος το 1966 στην Tarragona της Ισπανίας, εντάχθηκε στην Toyota Material Handling Spain (πρώην BT España) το 2000 ως Διευθύνων Σύμβουλος. Το 2016, ο Ernesto δέχθηκε την πρόκληση να αναλάβει τη Toyota Material Handling France ως Διευθύνων Σύμβουλος της, όπου κατέχει έως σήμερα το αξίωμά.

"Ο Ernesto Domínguez έχει αποδείξει την ικανότητά του ως ηγέτης σε ένα νέο πλαίσιο, μέσω της ισχυρή υποστήριξή του για την εντατικοποιημένη στρατηγική μας και της αποφασιστικότητα του να επιτύχουμε καθορισμένους στόχους. Ανυπομονούμε να μας δείξει τον δρόμο προς το μέλλον ", λέει ο Terry Unnai, Πρόεδρος της Toyota Material Handling Europe.

Ο Ernesto Domínguez θα αναλάβει το νέο του ρόλο ως Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Toyota Material Handling Europe από την 1η Απριλίου 2020.

«Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι, αναπτύσσοντας την παραδοσιακή μας επιχειρηματική δραστηριότητα για να παραμείνουμε χρήσιμοι για τους σημερινούς πελάτες μας ενώ παράλληλα αναπτύσσουμε την επιχείρηση και τις σχέσεις μας προς νέους τομείς. Είμαι πραγματικά τιμημένος και ταπεινός που αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις μας και προσβλέπουμε να τις συναντήσουμε σε στενή συνεργασία με τους πελάτες μας, τους συνεργάτες μας και τους αφοσιωμένους συναδέλφους μου σε όλη την Ευρώπη ", λέει ο Ernesto Domínguez.

Ο διορισμός του Ernesto Domínguez ακολουθεί την απόφαση του Matthias Fischer να αποχωρήσει από την Toyota Material Handling Europe. Κατά τη διάρκεια των οκτώ ετών του Matthias ως Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, η Toyota έχει αυξήσει τις πωλήσεις της κατά 53%. Ο Matthias Fischer θα αποχωρήσει επισήμως στις 31 Μαρτίου 2020, αλλά στην πράξη έχει ήδη αφήσει τα λειτουργικά του καθήκοντα. Ο Terry Unnai, Πρόεδρος της Toyota Material Handling Europe, είναι από τις 4 Φεβρουαρίου 2020 προσωρινός Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, ο οποίος διαχειρίζεται μόνο διοικητικά καθήκοντα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με:
Jonas Lindell, Επικεφαλής Εταιρικών Επικοινωνιών, Toyota Material Handling Europe
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: Jonas.lindell@toyota-industries.eu
Τηλ .: +46 (0)70 351 24 38