Κάντε την μετάβαση σε αποδοτικότερες λειτουργίες με το νέο ηλεκτρικό Toyota Traigo80

Η Toyota Material Handling Europe λανσάρει μια νέα γενιά ηλεκτρικών ανυψωτικών περονοφόρων αντίβαρου 80 Volt. Φτιαγμένα με ανθεκτικό και στιβαρό σχεδιασμό, για χρήση τόσο σε εφαρμογές βαρέως τύπου τόσο σε εσωτερικό όσο και εξωτερικό χώρο. Τα μοντέλα κυμαίνονται από 2 έως 3,5 τόνους και είναι διαθέσιμα με ενεργειακά αποδοτική μπαταρία ιόντων λιθίου και εξαιρετική εργονομία για αυξημένη παραγωγικότητα. Επιτρέπουν στους πελάτες μας να κάνουν τη μετάβαση στην καθαρή ηλεκτρική λειτουργία και να απολαμβάνουν εξαιρετικές επιδόσεις με μηδενικές εκπομπές ρύπων. Το νέο Toyota Traigo80 συμβάλλει σε ασφαλέστερη, πιο ήσυχη, πιο άνετη και οικονομικά αποδοτική διαχείριση υλικών.

Το νέο Toyota Traigo80 προσφέρει μια γκάμα μοντέλων χωρητικότητας μεταξύ 2 και 3,5 τόνων και ύψους ανύψωσης έως 6,5 μέτρα. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ ενός compact σχεδιασμού πλαισίου για λειτουργίες σε περιορισμένους χώρους ή ενός μεγαλύτερου πλαισίου με μεγαλύτερη μπαταρία για πιο εκτεταμένη χρήση. Επιπλέον, δύο νέα μοντέλα με πλαίσιο για χειρισμό μεγαλύτερων φορτίων με κέντρο φορτίου 600mm έχουν προστεθεί στην γκάμα για να υποστηρίξουν λειτουργίες με μεγαλύτερα φορτία.

Με το μεταλλικό εξωτερικό και το βαρέως τύπου πλαίσιο, το Traigo80 έχει σχεδιαστεί για σκληρά περιβάλλοντα. Για ανώτερη απόδοση σε εξωτερικούς χώρους και βέλτιστη άνεση χειριστή, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν την πλήρως κλειστή καμπίνα για προστασία από τις καιρικές συνθήκες, σε συνδυασμό με προστατευμένους κινητήρες για να εξασφαλίσουν αντοχή σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

«Το νέο ηλεκτρικό ανυψωτικό μηχάνημα αντίβαρου Toyota Traigo80 επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν τη μετάβαση προς τη βελτιωμένη παραγωγικότητα και αποδοτικότητα, χωρίς συμβιβασμούς στην αξιοπιστία ή την αντοχή, ακόμη και στις πιο εντατικές λειτουργίες σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Έχουμε μια σαφή δέσμευση για τη βιωσιμότητα και τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των προϊόντων μας, οπότε πιστεύουμε ότι αυτή η νέα γκάμα ηλεκτρικών μηχανημάτων θα παίξει σημαντικό ρόλο καθώς προχωράμε μπροστά», λέει ο Jose Maria Gener, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων & Μάρκετινγκ στην Toyota Material Handling Europe.

 

Κάντε την μετάβαση στην υψηλότερη ενεργειακή απόδοση

Η ηλεκτρική γκάμα των 80 Volt διατίθεται με διάφορες ενεργειακές λύσεις: μπαταρίες ιόντων λιθίου, μόλυβδου-οξέος ή κυψέλες καυσίμου(Fuel Cell). Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν δύο έξυπνα ενεργειακά πακέτα, με βάση τις μπαταρίες ιόντων λιθίου υψηλής πυκνότητας της Toyota που επιτρέπουν τη μέγιστη ενεργειακή απόδοση μειώνοντας ταυτόχρονα τις εκπομπές CO2 και το ενεργειακό κόστος. Μέσω των ενεργειακών πακέτων οι πελάτες μπορούν να υπολογίζουν τον ιδανικό συνδυασμό μπαταρίας και φορτιστή που ταιριάζει στα πρότυπα των λειτουργιών τους, λαμβάνοντας υπόψη τους χρόνους λειτουργίας και τα προγραμματισμένα διαλείμματα κατά τη διάρκεια της κανονικής βάρδιας εργασίας. Στις περισσότερες εφαρμογές, αυτό επιτρέπει τη συνεχή λειτουργία κατά τη διάρκεια πολλαπλών βαρδιών χωρίς να χρειάζεται αλλαγή μπαταρίας, εξοικονομώντας έτσι το κόστος των πρόσθετων μπαταριών και την αλλαγή εξοπλισμού. Για παράδειγμα, ένα νέο Traigo80 εξοπλισμένο με μια μικρή μπαταρία ιόντων λιθίου μπορεί να λειτουργήσει μια πλήρη βάρδια 8 ωρών, με μόνο δύο διαλείμματα φόρτισης 15 λεπτών κατά τη διάρκεια των κύριων περιόδων λειτουργίας και 45 λεπτά επιπλέον φόρτισης κατά τη διάρκεια του διαλείμματος γεύματος κατά τη βάρδια. Τα μηχανήματα Traigo80 με μπαταρία ιόντων λιθίου δεν χρειάζονται συντήρηση μπαταρίας και έχουν πολύ υψηλότερη ενεργειακή απόδοση.

Η άλλη ενεργειακή λύση για το Traigo80 θα είναι το υδρογόνο, το οποίο επιτρέπει λειτουργίες χωρίς εκπομπές και μπορεί να τροφοδοτηθεί γρήγορα σε λίγα μόνο λεπτά. Τα μοντέλα Traigo80 θα είναι έτοιμα για υδρογόνο, για χρήστες που έχουν ήδη το πλεονέκτημα της παροχής υδρογόνου. Το νέο ηλεκτρικό μηχάνημα 80 Volt προσφέρει εύκολη και γρήγορη αλλαγή μπαταρίας στο πλάι - με τη βοήθεια ενός παλετοφόρου - για τους χρήστες που θέλουν να επιλέξουν μπαταρία μόλυβδου-οξέος. Το Traigo80 έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί στις πιο βαριές εφαρμογές και να καταναλώνει 15% λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, χάρη στους βελτιωμένους κινητήρες και εξαρτήματα.

 

Κάντε την μετάβαση στην βελτιωμένη εργονομία και παραγωγικότητα

Η νέα καμπίνα χειριστή έχει σχεδιαστεί εργονομικά και διαθέτει νέο ρυθμιζόμενο υποβραχιόνιο και πολλές δυνατότητες αποθήκευσης. Ο χώρος του χειριστή περιλαμβάνει τώρα μια προαιρετική ενσωματωμένη έγχρωμη οθόνη αφής που παρέχει βασικές πληροφορίες οδήγησης, όπως το ύψος ανύψωσης, το βάρος φορτίου και τη θέση του ιστού. Η οθόνη είναι τοποθετημένη σε κοντινή απόσταση για να εξασφαλίσετε ασφαλείς και αποτελεσματικές λειτουργίες. Διατίθεται επίσης και η τυπική οθόνη πολλαπλών λειτουργιών με κουμπιά.

Οι χειριστές μπορούν επίσης να επιλέξουν από μια εντελώς νέα γκάμα χειριστηρίων που ταιριάζουν καλύτερα στον τρόπο οδήγησής τους: μίνι μοχλοί, ένα χειριστήριο πολλαπλών λειτουργιών ή μοχλοί πολλαπλών λειτουργιών που βελτιστοποιούν την εργονομία και την παραγωγικότητα σε όλη τη βάρδια. Η πλήρως αιωρούμενη καμπίνα μειώνει τον θόρυβο και τους κραδασμούς για ακόμα μεγαλύτερη άνεση. Για βέλτιστη απόδοση και ασφάλεια του χειριστή, το Toyota Traigo80 θα είναι εξοπλισμένο με λειτουργίες υποβοήθησης, μεταξύ των οποίων το γνωστό και αποδεδειγμένο Σύστημα Ενεργής Ευστάθειας (SAS) της Toyota. Το SAS παρακολουθεί συνεχώς το βάρος φορτίου, το ύψος ανύψωσης και την ταχύτητα του μηχανήματος για να διατηρεί τη σταθερή λειτουργία του.

 

Κάντε την μετάβαση στις μετρήσιμες και βελτιωμένες λειτουργίες

Το Toyota Traigo80 θα είναι διαθέσιμο ως συνδεδεμένο smart truck, επιτρέποντας στους πελάτες να παρακολουθούν και να βελτιώνουν τη λειτουργία τους στους τομείς της ασφάλειας, παραγωγικότητας και οικονομικής απόδοσης. Η Toyota Material Handling συνεχίζει το ταξίδι με τον ενσωματωμένο εξοπλισμό τηλεματικής που ήταν ήδη στον βασικό εξοπλισμό όλων των μηχανημάτων αποθηκών από το 2018. Τώρα, νέες δυνατότητες είναι επίσης διαθέσιμες για την γκάμα ανυψωτικών μηχανημάτων αντίβαρου, ξεκινώντας από τα νέα Traigo80.

Αυτές οι δυνατότητες περιλαμβάνουν μια νέα οθόνη με μια νέα λειτουργία προλειτουργικού ελέγχου. Επιπλέον, ο εξοπλισμός νέας γενιάς δίνει περισσότερες πληροφορίες για τη βελτίωση της παραγωγικότητας, κατανοώντας πότε το μηχάνημα κινείται με ή χωρίς φορτίο. Παρακολουθεί επίσης την κατάσταση της μπαταρίας ιόντων λιθίου ή μόλυβδου-οξέος, βελτιώνοντας όχι μόνο τη συνολική διάρκεια ζωής, αλλά αυξάνει επίσης την ασφάλεια της μπαταρίας.

Η μετάβαση στα νέα μηχανήματα Traigo80 θα σας βοηθήσει να επωφεληθείτε από τα πολυάριθμα πλεονεκτήματά τους: υψηλές επιδόσεις χωρίς εκπομπές ρύπων, βελτιωμένη εργονομία για τους χειριστές σας, αυξημένη ασφάλεια και άνεση και ακόμη πιο αθόρυβη λειτουργία με μειωμένο κόστος.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας