Η Toyota Material Handling Greece λαμβάνει το EcoVadis Gold για την εξαιρετική της απόδοση στη βιωσιμότητα

Η EcoVadis, ο κορυφαίος ανεξάρτητος φορέας αξιολογήσεων βιωσιμότητας, αξιολογεί τις εταιρείες παγκοσμίως με βάση τις περιβαλλοντικές, κοινωνικές και ηθικές επιδόσεις τους. Η Toyota Material Handling Greece, ως μέρος της Toyota Material Handling Europe, υποβάλλεται κάθε χρόνο σε αξιολόγηση από την EcoVadis, η οποία εστιάζει σε θέματα Περιβάλλοντος, Εργασιακών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Βιώσιμων Προμηθειών και Ηθικής & Δεοντολογίας.

Η Toyota Material Handling Greece, ηγέτιδα δύναμη στον τομέα της διαχείρισης υλικών και λύσεων εφοδιαστικής αλυσίδας, έλαβε το EcoVadis Gold τον Μάιο του 2024. Αυτή η διάκριση αναγνωρίζει την αφοσίωση της εταιρείας στην εταιρική κοινωνική ευθύνη και την βιώσιμη ανάπτυξη.

Το EcoVadis Gold απονέμεται στο 5% των εταιρειών που επιδεικνύουν εξαιρετική απόδοση στις πρακτικές τους για την βιωσιμότητα. Η Toyota Material Handling Greece έχει δεσμευτεί να προωθεί την βιωσιμότητα σε όλες τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, από την εισαγωγή και τη διανομή, μέχρι την παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας και συντήρησης.

Είμαστε περήφανοι για αυτήν την επίτευξη και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την προώθηση της βιωσιμότητας στην εταιρεία μας και στην ευρύτερη κοινότητα. Ευχαριστούμε την EcoVadis για την αναγνώριση των συνεχών προσπαθειών μας.

Στην Toyota Material Handling, με περισσότερα από 100 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας μεταξύ της Toyota και της BT, είμαστε περήφανοι να είμαστε παγκοσμίως η νούμερο ένα εταιρεία στην παραγωγή καινοτόμου και υψηλής ποιότητας εξοπλισμού διαχείρισης υλικών.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Επικοινωνήστε μαζί μας