Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Είμαστε ειδικοί στο κλάδο σας

Τα μηχανήματα και οι λύσεις μας χρησιμοποιούνται σε όλους σχεδόν τους τομείς και χώρους. Προσπαθούμε να κατανοήσουμε τις προσωπικές σας ανάγκες για να παρέχουμε πάντα ποιότητα, αξιοπιστία και ατομικές λύσεις που ικανοποιούν απόλυτα τις απαιτήσεις σας.

Λύση για κάθε εφαρμογή

Traigo with high component protection

Αντιδιαβρωτικά μηχανήματα για εφαρμογές στην αλιεία

 • Προδιαγραφές για περιβάλλοντα αλιείας
 • Υψηλή προστασία εξαρτημάτων
 • Υψηλή αντοχή

Προσφέρουμε μηχανήματα με υψηλή προστασία για τα εξαρτήματα, τα οποία αντέχουν στη διάβρωση και μπορούν να αντιμετωπίσουν αντίξοα περιβάλλοντα. Αυτά τα μοντέλα, όπως το Traigo 48, είναι ιδανικά για διαβρωτικά, υγρά περιβάλλοντα και περιβάλλοντα με υψηλή συγκέντρωση αλατιού.

Automated trucks loading cheese

Παραγωγή τροφίμων

 • Πληρούν τις απαιτήσεις υγιεινής
 • Είναι εύκολα στη συντήρηση
 • Διατίθεται μεγάλη γκάμα ανοξείδωτων μηχανημάτων

Για βιομηχανίες στις οποίες η υγιεινή είναι υψηλή προτεραιότητα, όπως για τη βιομηχανία τροφίμων, προσφέρουμε ανοξείδωτα μηχανήματα που καθαρίζονται εύκολα. Επιπρόσθετα, τα αυτόματα μηχανήματά μας διασφαλίζουν τη συμμετοχή μικρότερου αριθμού εργαζομένων στην επεξεργασία τροφίμων, για συμμόρφωση με ακόμη υψηλότερα πρότυπα υγιεινής.

Μάθετε περισσότερα για τα αυτόματα μηχανήματα >

Traigo 80 in front of a container

Βιομηχανία ποτών

 • Έως 5 τόνοι με ανυψωτική ικανότητα 600 mm
 • Υψηλή ταχύτητα κίνησης και ανύψωσης
 • Ενεργειακή απόδοση

Για τον χειρισμό πολλαπλών παλετών και βαριών φορτίων, προσφέρουμε μοντέλα με μεγάλο χρόνο λειτουργίας που τα καθιστά κατάλληλα για τον χειρισμό ποτών. Αυτά τα μηχανήματα, όπως το Traigo 80, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εφαρμογές σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο.

Δείτε την πλήρη σειρά >

Woman packing goods on hand pallet truck

Εκτύπωση και συσκευασία

 • Εύκολα στη χρήση
 • Συμπαγή 
 • Ευέλικτα

Εξοπλισμένα με ιδιαίτερα χρήσιμο πάγκο εργασίας, τα μοντέλα Highlifter μπορούν να χειριστούν ελαφριά φορτία. Επιπρόσθετα, τα συμπαγή ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα μας, όπως το LWE130 και το HWE100, είναι επίσης κατάλληλα για εφαρμογές σε τυπογραφεία χάρη στην ικανότητα εκτέλεσης ελιγμών.

Μάθετε περισσότερα για τα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα >

Truck being used in a cold store

Μεγάλη γκάμα

 • Μεγάλη γκάμα προϊόντων
 • Ιδανικό για περιβάλλοντα παραγωγής τροφίμων και λιανικής πώλησης
 • Έως -30°C

Προσφέρουμε μια πλήρη σειρά προϊόντων για εκτέλεση εργασιών σε περιβάλλον ψύχους ή ψυκτικές αποθήκες, με αποτέλεσμα να μπορούμε να υποστηρίζουμε πελάτες στον τομέα παραγωγής τροφίμων και λιανικής. Από χειροκίνητα παλετοφόρα έως μηχανήματα πολύ στενών διαδρόμων, αυτόματες λύσεις αποθήκευσης και συστήματα ραφιών: με τη μεγάλη γκάμα προϊόντων που έχουν αναπτυχθεί για εκτέλεση εργασιών σε ψυκτικούς θαλάμους, είμαστε ειδικοί σε αυτές τις μοναδικές εφαρμογές. Επίσης, προσφέρουμε θερμαινόμενες καμπίνες στα μηχανήματά μας, ώστε να εκτελούν εργασίες άνετα και για περισσότερες εργάσιμες ημέρες, καθώς και λάδι κατάλληλο για περιβάλλοντα με θερμοκρασία κάτω από τους -10°C.

Truck driving outdoors

Μηχανήματα με αντι-εκρηκτική προστασία

 • Συμμόρφωση με τις απαιτήσεις ATEX
 • Για όλα σχεδόν τα οχήματα πετρελαίου και τα ηλεκτροκίνητα μηχανήματα
 • Για εξάλειψη του κινδύνου εκρήξεων

Προσφέρουμε μεγάλη γκάμα μηχανημάτων με αντι-εκρηκτική προστασία σε συνεργασία με τον συνεργάτη μας Pyroban. Για τον σκοπό αυτό, έχουμε αφαιρέσει την πηγή ανάφλεξης, διατηρώντας παράλληλα τον αρχικό εργονομικό σχεδιασμό και την απόδοση του μηχανήματός σας.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Woman sitting at desk with laptop

Χρηματοδοτήστε το μηχάνημά σας

Η ολοκληρωμένη σειρά λύσεων χρηματοδότησης σας προσφέρει ηρεμία, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στις βασικές επιχειρηματικές σας δραστηριότητες.

Διαβάστε περισσότερα >

Σύστημα Παραγωγής της Toyota

Εφαρμόζουμε τη μέθοδο λιτής παραγωγής στην παραγωγή μας και λειτουργούμε σύμφωνα με ένα σύστημα έλξης (pull), το οποίο σημαίνει ότι παράγουμε μόνο ό,τι παραγγέλνετε.

Διαβάστε περισσότερα >
Driver using BT Optio for order picking

Η σειρά προϊόντων μας

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά περονοφόρων ανυψωτικών, στην οποία περιλαμβάνονται μηχανήματα reach truck, παλετοφόρα και μηχανήματα συλλογής παραγγελιών.

Διαβάστε περισσότερα >
Service technician servicing a Toyota truck

Service

Χάρη στα πλάνα service μας, η επιχείρησή σας παραμένει σε πλήρη λειτουργία και μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα μηχανήματά σας, ανεξαρτήτως μάρκας, ώστε να προγραμματίζετε τις διαδικασίες σας με απόλυτη βεβαιότητα.

Διαβάστε περισσότερα >