Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Σύστημα Παραγωγής της Toyota

Εφαρμόζουμε τη μέθοδο λιτής παραγωγής στην παραγωγή μας και λειτουργούμε σύμφωνα με ένα σύστημα έλξης (pull), το οποίο σημαίνει ότι παράγουμε μόνο ό,τι παραγγέλνετε. Με τον τρόπο αυτό, μπορούμε να παράγουμε όλα τα προϊόντα εγκαίρως, δημιουργώντας ομαλή ροή εργασιών. Φυσικά, κάνουμε διαρκείς ελέγχους ποιότητας και βελτιώνουμε τις διαδικασίες μας στην πορεία.

Πώς το TPS μπορεί να βοηθήσει τις διαδικασίες σας

 • Υψηλή ποιότητα    
 • Συμφέρουσα επένδυση  
 • Έγκαιρη παράδοση 
 • Φιλικό προς το περιβάλλον
 • Υγεία και ασφάλεια

Με τη βοήθεια του TPS μπορούμε να παράγουμε υψηλής ποιότητας και οικονομικά αποδοτικά προϊόντα που παραδίδονται εγκαίρως. Η παραγωγή μας σέβεται το περιβάλλον, η οποία περιλαμβάνει την ανακύκλωση των προϊόντων μας στο τέλος της διάρκειας ζωής τους. Παράλληλα, δημιουργούμε έναν ασφαλή χώρο εργασίας, τόσο για τους εργαζομένους όσο και για τους πελάτες μας.

Πώς το TPS εγγυάται μηχανήματα υψηλής ποιότητας

 • Έγκαιρη παραγωγή    
 • Jidoka: αποκαλύπτουμε τα προβλήματα  
 • Kaizen: συνεχής βελτίωση  

Σχεδιάζουμε όλα μας τα μηχανήματα με γνώμονα την καινοτομία και τις μελλοντικές τάσεις στον τομέα logistics, και συνεχίζουμε να επενδύουμε στην έρευνα και στην ανάπτυξη. Τα μηχανήματά μας κατασκευάζονται σύμφωνα με το Toyota Production System, με πάνω από το 95% των προϊόντων μας να κατασκευάζονται στα δικά μας ευρωπαϊκά εργοστάσια στη Σουηδία, στη Γαλλία και στην Ιταλία. Μπορείτε να μείνετε ήσυχοι ότι τα μηχανήματα που αγοράζετε από εμάς έχουν υποβληθεί σε εκτενείς ελέγχους και σε service καθ' όλη τη διάρκεια ζωής τους από εμάς, σύμφωνα με το Toyota Service Concept, για εγγυημένη ποιότητα. 

Woman working in the factory

Τι σημαίνει το σύστημα TPS για τα μέλη της ομάδας μας

 • Μια ισχυρή κουλτούρα για την ασφάλεια και την ποιότητα
 • Σαφώς καθορισμένες αρμοδιότητες
 • Η ευκαιρία να εργαστείτε σε διαφορετικούς σταθμούς και να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας

Χάρη στη μακροχρόνια εμπειρία μας από την εφαρμογή του TPS, μπορούμε να σας προσφέρουμε την ποιότητα που αξίζετε. Επίσης, είμαστε βέβαιοι ότι αναθέτουμε στους εργαζομένους μας σαφείς αρμοδιότητες που τους ενθαρρύνουν να βελτιώνονται και να αναπτύσσονται διαρκώς.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Driver using BT Optio for order picking

Η σειρά προϊόντων μας

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά περονοφόρων ανυψωτικών, στην οποία περιλαμβάνονται μηχανήματα reach truck, παλετοφόρα και μηχανήματα συλλογής παραγγελιών.

Διαβάστε περισσότερα >
Manager looking at I_Site on iPad

Διαχείριση στόλου I_Site

Το I_Site συνδέει τα μηχανήματα του στόλου σας, συλλέγει δεδομένα, παρέχει μια επισκόπηση του τι συμβαίνει και σας λέει τι να κάνετε για να βελτιστοποιήσετε τις διαδικασίες σας.

Διαβάστε περισσότερα >
Clock illustration in the foreground, a truck in the background

Toyota Service Concept

Εκφράζουμε το πάθος μας για το service με το Toyota Service Concept, μια δομημένη προσέγγιση για βελτιστοποίηση των υπηρεσιών μας.

Διαβάστε περισσότερα >
Picture of text on whiteboard

The Toyota Way

Αποστολή μας είναι να σας παρέχουμε εξαιρετική απόδοση στις διαδικασίες διαχείρισης υλικών σας, και για τον λόγο αυτό, εφαρμόζουμε ένα σύνολο αξιών που ονομάζεται «the Toyota Way».

Διαβάστε περισσότερα >