Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Man at Meira Nova driving a Li-ion truck

Υποψηφιότητες για ανυψωτικά μηχανήματα Toyota

Υποψήφια από την επιτροπή IFOY είναι τρία περονοφόρα μηχανήματα αντίβαρου και ένα ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο της Toyota να κερδίσουν το βραβείο 2015 IFOY για τις εξαιρετικές δυνατότητες και την αποτελεσματικότητα τους.

Μία χρονιά καινοτομιών

To 2014 ήταν το έτος της καινοτομίας για την Toyota Material Handling, με περισσότερα λανσαρίσματα από ποτέ, σε μια αξιόλογη παρουσία στο μεγαλύτερη intralogistics έκθεση στον κόσμο – τη CeMAT 2014. Τώρα η Toyota είναι υποψήφια σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες με τέσσερα προϊόντα στο φημισμένο Διεθνή Διαγωνισμό Forklift Truck of the Year 2015. «Μόνο τα καλύτερα έχουν προκριθεί όσον αφορά την καινοτομία στον τελικό γύρο», λέει η Anita Wurmser, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής IFOY.

Το νέο Tonero HST LPG με υδροστατική μετάδοση προτάθηκε στα περονοφόρα οχήματα έως 3,5 τόνων της κατηγορίας, το BT Levio P-series ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο ανταγωνίζεται στην κατηγορία μηχανημάτων αποθήκης, ενώ το Traigo 80 4.0 - 5.0t ηλεκτροκίνητο περονοφόρο  και το περονοφόρο ανυψωτικό μηχάνημα αντίβαρου diesel Tonero 3.5 - 8.0t, είναι υποψήφιο στην κατηγορία ανυψωτικό μηχάνημα αντίβαρου από 3,5 τόνους.

Ο νικητής σε κάθε κατηγορία θα επιλεγεί τον Μάρτιο από τη διεθνή κριτική επιτροπή και φημισμένους δημοσιογράφους logistics από 13 χώρες. Ποια μηχανήματα τελικά θα επιλεγούν για το βραβείο IFOY 2015 θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τα αποτελέσματα της δοκιμής IFOY και του ελέγχου Καινοτομίας IFOY, που όλα τα υποψήφια μηχανήματα πρέπει να υποβληθούν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας IFOY από τις 20 έως τις 26 Φεβρουαρίου στο Osnabruck, στη Γερμανία.

Το βραβείο IFOY αξιολογεί την πρωτοποριακή ποιότητα, την τεχνολογία, το σχεδιασμό, την εργονομία, το χειρισμό, την ασφάλεια, την αποτελεσματικότητα του κόστους και της  βιωσιμότητας, για να αναφέρουμε μόνο μερικά από τα σχετικά κριτήρια.

Το 2014 η Toyota Material Handling είναι η μόνη εταιρεία στον κλάδο των περονοφόρων ανυψωτικών που λαμβάνει μέρος για δύο βραβεία IFOY: ένα για το ηλεκτροκίνητο περονοφόρο  Traigo 80, και ένα δεύτερο για την εξαιρετική λύση διαχείρισης στόλου I_Site.

Οι νικητές IFOY θα ανακοινωθούν και τα βραβεία θα απονεμηθούν στις 5 Μαΐου στο Μουσείο της BMW στο Μόναχο.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Driver using BT Optio for order picking

Η σειρά προϊόντων μας

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά περονοφόρων ανυψωτικών, στην οποία περιλαμβάνονται μηχανήματα reach truck, παλετοφόρα και μηχανήματα συλλογής παραγγελιών.

Διαβάστε περισσότερα >
Manager looking at I_Site on iPad

Διαχείριση στόλου I_Site

Το I_Site συνδέει τα μηχανήματα του στόλου σας, συλλέγει δεδομένα, παρέχει μια επισκόπηση του τι συμβαίνει και σας λέει τι να κάνετε για να βελτιστοποιήσετε τις διαδικασίες σας.

Διαβάστε περισσότερα >
Driver on lithium-ion truck in warehouse

Μοναδική σειρά μπαταριών ιόντων λιθίου

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου έχει αποδειχθεί ότι έχουν μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση κατά 30% σε σύγκριση με τις μπαταρίες μολύβδου-οξέος, μειώνοντας σημαντικά τις εκπομπές CO2.

Διαβάστε περισσότερα >

Σύστημα Παραγωγής της Toyota

Εφαρμόζουμε τη μέθοδο λιτής παραγωγής στην παραγωγή μας και λειτουργούμε σύμφωνα με ένα σύστημα έλξης (pull), το οποίο σημαίνει ότι παράγουμε μόνο ό,τι παραγγέλνετε.

Διαβάστε περισσότερα >