Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Toyota Tonero 3.5 τόνων μεταφορά φορτίου

Η μπύρα συνεχίζει να ρέει στην Hofbräu München χάρη στα ανυψωτικά μηχανήματα της Toyota

Τα μηχανήματα αντίβαρου Toyota Tonero στηρίζουν τους πελάτες μας σε όλη την Ευρώπη και τους βοηθάνε να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους. Τα μηχανήματα αυτά βελτιώνονται συνεχώς τα τελευταία δέκα χρόνια, ακούγοντας τις προτάσεις των πελατών μας.

Πληροφορίες

  • Εταιρία: Hofbräu München
  • Τοποθεσία: Μόναχο, Γερμανία
  • Βιομηχανία: Ζυθοποιία
  • Εφαρμογές: Φόρτωση & εκφόρτωση
  • Βάρδιες: 3

Για την Hofbräu München

Με έτος ίδρυσης το 1589, το ζυθοποιείο της Hofbräu München ορίζει την κουλτούρα μπύρας στο Μόναχο και εξακολουθεί να αυξάνεται με ετήσιο ρυθμό 5%. Κάθε χρόνο, η Hofbräu München παράγει περίπου 33 εκατομμύρια λίτρα μπύρας, από τα οποία τα μισά εξάγονται σε περίπου 40 χώρες παγκοσμίως. Για να ανταποκριθεί στη μεγάλη ζήτηση, ιδιαίτερα κατά την καλοκαιρινή περίοδο αιχμής, η Hofbräu München σχεδιάζει λεπτομερώς πως μπορεί να προσθέσει αξία στην εφοδιαστική της αλυσίδα. 

Η μπύρα παρασκευάζεται, συσκευάζεται, αποθηκεύεται και φορτώνεται στο εργοτάξιο, ενώ όλη η διαχείριση γίνεται από ανυψωτικά μηχανήματα Toyota. Τα ηλεκτρικά μηχανήματα αντίβαρου Toyota Traigo και τα μηχανήματα αντίβαρου εσωτερικής καύσης Toyota Tonero ξεφορτώνουν περίπου 2.000 παλέτες την ημέρα και γεμίζουν τα φορτηγά ώστε να στείλουν το προϊόν στους πελάτες το συντομότερο δυνατό.

Μηχάνημα αντίβαρου εσωτερικής καύσης Toyota Tonero

Ικανοποιώντας τις υψηλότερες απαιτήσεις

Για να μην διψάσει κανείς, ειδικά το καλοκαίρι, η παραγωγή λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, σε 3 βάρδιες, με τα ανυψωτικά μηχανήματα να ξεπερνούν τις 2.000 ώρες χρήσης. "Τα ανυψωτικά μηχανήματα στο κέντρο διανομής μας πρέπει να καλύπτουν μεγάλες αποστάσεις, ενώ θα ανυψώνουν και θα κατεβάζουν συνεχώς φορτία. Γι' αυτό είναι ζωτικής σημασίας να μπορούν να αντέξουν το βαρύ φόρτο εργασίας και να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις μας", εξηγεί ο Jürgen Breitsameter, Materials & Logistics Manager στην Hofbräu München.

 

Άνεση οδηγού - ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες

“Για εμάς, είναι πολύ σημαντικό οι οδηγοί μας να έχουν άνεση και σωστή εργονομία, κάτι που θα επηρεάσει θετικά την υγεία τους”, προσθέτει ο Breitsameter. “Για να μπορούν να εργάζονται σε εξωτερικούς χώρους κατά την διάρκεια των κρύων μηνών του χειμώνα, έχουμε προσθέσει θερμαινόμενα καθίσματα σε όλα τα μηχανήματα”. 

Περονοφόρο ανυψωτικό μηχάνημα Toyota Tonero με σύστημα διαχείρισης στόλου I_Site

Απλά ασφαλές και αποδοτικό με το I_Site

Για να μπορέσει να βελτισοποιήσει την ροή των εργασιών, η Hofbräu München αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το σύστημα διαχείρισης στόλου I_Site. Η διαδικτυακή πύλη τους παρέχει πληροφορίες σχετικά με την χρήση των μηχανημάτων, τους οδηγούς, τους ελέγχους ασφαλείας, τα συμβόλαιά τους και τις συγκρούσεις.

“Το γεγονός ότι μπορούμε να παρακολουθούμε τόσο εύκολα και αποτελεσματικά τα πάντα από το γραφείο ή το κινητό μας είναι απλά καταπληκτικό. Το να βλέπεις, για παράδειγμα, τις ώρες λειτουργίας ενός μηχανήματος με το πάτημα ενός κουμπιού είναι πολύ μεγάλο πλεονέκτημα όταν κάνεις τον έλεγχο απογραφής στο τέλος του έτους”.

Εμπιστοσύνη στην Toyota 

Η Hofbräu München επέλεξε να υπογράψει συμβόλαιο μακροχρόνιας μίσθωσης με την Toyota, συμπεριλαμβανομένου πακέτου Full Service. "Μπορούμε απλά να καλέσουμε τον τεχνικό μας όποτε προκύψει κάτι: είναι τελείως ευέλικτο και μπορούμε απλά να πληρώνουμε το σταθερό μηνιαίο κόστος, κάτι που μας διευκολύνει αρκετά. Όσο περνάνε τα χρόνια, η εμπιστοσύνη μας στην Toyota αυξάνεται όλο και περισσότερο, αφού οι υπηρεσίες που παρέχει είναι απλά εξαιρετικές", καταλήγει o Breitsameter.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Manager looking at I_Site on iPad

Διαχείριση στόλου I_Site

Το I_Site συνδέει τα μηχανήματα του στόλου σας, συλλέγει δεδομένα, παρέχει μια επισκόπηση του τι συμβαίνει και σας λέει τι να κάνετε για να βελτιστοποιήσετε τις διαδικασίες σας.

Διαβάστε περισσότερα >
Μηχάνημα αντίβαρου εσωτερικής καύσης

Μηχανήματα αντίβαρου εσωτερικής καύσης

Σχεδιασμένα για ελαφριά, μεσαία και βαριά φορτοεκφόρτωση, αυτά τα μηχανήματα προσφέρουν ταχύτερη επιτάχυνση και ταχύτητες ανύψωσης αυξάνοντας την παραγωγικότητα.

Διαβάστε περισσότερα >
EC counterbalanced truck loading

Ηλεκτροκίνητα μηχανήμτα αντίβαρου

Τα ηλεκτροκίνητα μηχανήμτα αντίβαρου είναι κατάλληλα για εργασίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Διαβάστε περισσότερα >
Traigo being used to move barrels

Ειδικοί στον κλάδο σας

Προσπαθούμε να κατανοήσουμε τις προσωπικές σας ανάγκες για να παρέχουμε πάντα ποιότητα, αξιοπιστία και ατομικές λύσεις που ικανοποιούν απόλυτα τις απαιτήσεις σας.

Διαβάστε περισσότερα >