Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Έκθεση CeMAT 2018 – Σκέψου Όπως η Toyota

THINK : LIKE : TOYOTA

ΣΚΕΨΟΥ : ΟΠΩΣ : Η ΤΟΥΟΤΑ είναι το θέμα της Toyota Material Handling στην έκθεση CeMAT 2018 (χώρος P32). Η Toyota θα μοιραστεί την προσέγγισή της για τα ‘lean logistics’ με βάση το Toyota Production System, αντικατοπτρίζοντας την δέσμευση της εταιρίας στην συνολική βελτίωση της αποδοτικότητας των διαδικασιών logistics για τους πελάτες της σε όλη την Ευρώπη.

«Η εταιρία μας είναι γνωστή για την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των παραγωγικών διαδικασιών της, και το Toyota Production System είναι το πρότυπο για πολλούς κατασκευαστές παγκοσμίως, σε πολλούς διαφορετικούς κλάδους» εξηγεί ο Matthias Fischer, Πρόεδρος και CEO της Toyota Material Handling Europe. «Χρησιμοποιούμε τις ίδιες αρχές και τις εφαρμόζουμε στις διαδικασίες logistics, με τους ίδιους στόχους – να μειώσουμε τις απώλειες (“waste”) και να μεγιστοποιήσουμε την προστιθέμενη αξία και την συνολική ποιότητα. Αυτό σημαίνει τα σωστά αγαθά, στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή. Στόχος μας είναι να δουλέψουμε μαζί με τους πελάτες μας, να μοιραστούμε τον τρόπο σκέψης μας και να τους βοηθήσουμε να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητά τους σε κάθε στάδιο της διαδικασίας – εξού και το θέμα μας, Think : Like : Toyota.»

Η Toyota θα παρουσιάσει νέες εξελίξεις στην έκθεση CeMAT 2018, καθώς και μια αναπαράσταση του πως οι αυτοματισμοί εισάγονται σταδιακά και στα δικά της εργοστάσια.

«Έχουμε το πλεονέκτημα ότι είμαστε οι δικοί μας δοκιμαστικοί πελάτες», συνεχίζει ο Matthias Fischer. «Ο όμιλος Toyota χρησιμοποιεί περισσότερα από 16,500 μηχανήματα σε περισσότερα από 650 εργοστάσια παγκοσμίως – οπότε μοιραζόμαστε τις ίδιες ευκαιρίες και προκλήσεις με τους πελάτες μας. Πιστεύουμε ότι οι ηγέτες πρέπει να δίνουν το παράδειγμα.»

Τα συστήματα τηλεματικής θα είναι ένα ακόμα σημείο στο οποίο θα επικεντρωθεί η Toyota, παρουσιάζοντας της νέες εξελίξεις για το σύστημα Toyota I_Site, το οποίο θεωρείται η ηγετική πλατφόρμα διασύνδεσης ανυψωτικών μηχανημάτων στην αγορά, έχοντας περίπου 60.000 συνδεδεμένα ανυψωτικά μηχανήματα και περισσότερους από 250.000 οδηγούς. Ανάμεσα στα πλεονεκτήματά του, είναι η ικανότητα να συνδεθεί με την νέα κινητή πλατφόρμα των τεχνικών της Toyota. Η σύνδεση του συστήματος I_Site με την νέα κινητή πλατφόρμα των τεχνικών έχει οδηγήσει σε μια άνευ προηγουμένου αύξηση της αποτελεσματικότητας των μηχανημάτων, μείωση των χρόνων μη λειτουργίας (downtime), εξαλείφοντας ακόμα περισσότερο την απώλεια πόρων.

Η Toyota θα παρουσιάσει και μερικά από τα νεότερα σχέδια ανυψωτικών μηχανημάτων, ενώ μέσω τις εικονικής πραγματικότητας θα δώσει την ικανότητα στους πελάτες της να σχεδιάσουν και να οραματιστούν έναν lean χώρο αποθήκευσης και παραγωγής.

Στο κέντρο του χώρου της Toyota θα υπάρχει το «Logiconomi Forum», με καθημερινές ενημερώσεις και σημαντικούς ομιλητές, με κύριο θέμα τις lean διαδικασίες, την συνδεσιμότητα, την ασφάλεια, τις καινοτομίες του μέλλοντος και τους αυτοματισμούς. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και την σημαντική ομιλία του κου.Sam Nomura από την Ιαπωνία, ηγετική φυσιογνωμία και ειδικό στον lean τρόπο σκέψης της Toyota.

Η έκθεση CeMAT θα πραγματοποιηθεί από τις 23 μέχρι τις 27 Απριλίου στο Αννόβερο, στη Γερμανία. Η Toyota Material Handling Europe θα συμμετάσχει και θα παρουσιάσει όσα προαναφέραμε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο P32.
Για περισσότερες πληροφορίες: https://toyota-forklifts.gr/cemat-2018/

 

 

22 Μαρτίου 2018

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Shadows of a Swarm truck

Η τεχνολογία του μέλλοντος

Οι έξυπνες διαδικασίες logistics και η φιλοσοφία Logiconomi σας παρέχουν λύσεις που είναι διαθέσιμες σήμερα και παρουσιάζουν το όραμά μας για το μέλλον. 

Διαβάστε περισσότερα >
Picture of text on whiteboard

The Toyota Way

Αποστολή μας είναι να σας παρέχουμε εξαιρετική απόδοση στις διαδικασίες διαχείρισης υλικών σας, και για τον λόγο αυτό, εφαρμόζουμε ένα σύνολο αξιών που ονομάζεται «the Toyota Way».

Διαβάστε περισσότερα >

Σύστημα Παραγωγής της Toyota

Εφαρμόζουμε τη μέθοδο λιτής παραγωγής στην παραγωγή μας και λειτουργούμε σύμφωνα με ένα σύστημα έλξης (pull), το οποίο σημαίνει ότι παράγουμε μόνο ό,τι παραγγέλνετε.

Διαβάστε περισσότερα >