Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Σύστημα διαχείρισης στόλου I_Site: 50.000 συνδεδεμένα ανυψωτικά μηχανήματα

Η Toyota Material Handling ετοιμάζεται να γράψει ιστορία! Σύντομα, φτάνουμε τον στόχο των 50.000 συνδεδεμένων ανυψωτικών περονοφόρων μηχανημάτων παγκοσμίως, καθιστώντας μας όχι μόνο τον μεγαλύτερο κατασκευαστή περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων, αλλά και τον ηγέτη σε θέματα τηλεματικής και καινοτομίας. Η Toyota συνδέει τα μηχανήματα των πελατών της μέσω της βραβευμένης λύσης διαχείρισης στόλου I_Site.

Ο Product Manager του I_Site, Marcus Löwendahl εξηγεί τη δύναμη της διαχείρισης στόλου και της τηλεματικής στην διαχείριση υλικών

"Το σύστημα διαχείρισης στόλου I_Site  απευθύνεται σε όλους τους πελάτες μας, οι οποίοι θέλουν να μειώσουν τα κόστη τους, να βελτιώσουν την παραγωγικότητά τους και να αυξήσουν την διαχείριση της ασφάλειας στις logistics δραστηριότητές τους - είτε είναι πελάτες με ένα μόνο περονοφόρο ανυψωτικό μηχάνημα είτε διαθέτουν μεγάλο στόλο περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων σε πολλαπλές τοποθεσίες παγκοσμίως. Πάρα πολλοί πελάτες μας παγκοσμίως, έχοντας ως γνώμονα την ασφάλεια, έχουν μειώσει δραματικά τον αριθμό των ατυχημάτων στον χώρο εργασίας με την εισαγωγή του I_Site."

 

Ε: Τι είναι η διαχείριση του στόλου στα logistics;

Marcus: Πρόκειται για τη διαχείριση των περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων σας και των οδηγών σας! Κάθε περονοφόρο ανυψωτικό μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με μια τηλεματική συσκευή η οποία επικοινωνεί μέσω του δικτύου τηλεπικοινωνιών με έναν server και παρέχει στον πελάτη ζωτικής σημασίας πληροφορίες σχετικά με την απόδοση των περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων και των οδηγών τους. Τα δεδομένα αυτά είναι προσβάσιμα μέσω της διαδικτυακής πύλης ή της εφαρμογής για smartphone, η οποία είναι ιδανική όταν μετακινείστε ή εργάζεστε εξ αποστάσεως.

 

Ε: Γιατί είναι σημαντική η διαχείριση του στόλου περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων;

Marcus: Η χρήση ενός συστήματος διαχείρισης στόλου έχει πολλά οφέλη σε τέσσερις βασικούς τομείς:

  • ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ: Μείωση κόστους ζημιών/ατυχημάτων, βελτιστοποίηση μεγέθους του στόλου και του αριθμού των οδηγών
  • ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ: Βελτιστοποιημένη χρήση μηχανήματων, βελτιωμένη απόδοση οδηγών, λήψη ειδοποιήσεων σε πραγματικό χρόνο
  • ΥΓΕΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Έλεγχος πρόσβασης οδηγών, έλεγχος διπλωμάτων και αδειών οδήγησης, έλεγχος πριν από τη λειτουργία του μηχανήματος, παρακολούθηση κραδασμών στο μηχάνημα, κλείδωμα μηχανήματος μετά από έντονο κραδασμό, διαδικασίες επαναφοράς κλειδώματος μηχανήματος
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μηχανημάτων, βελτιστοποιημένη χρήση μπαταρίας και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, μείωση «νεκρών» χρόνων σε μηχανήματα ντίζελ & υγραερίου.

Ε: Πώς προβλέπετε να εξελιχθεί στο μέλλον η διαχείριση στόλου στις εφοδιαστικές αλυσίδες;

Marcus: Με βάση τις τάσεις που βλέπουμε σήμερα, σε λίγα χρόνια από τώρα όλα τα περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα θα είναι συνδεδεμένα - καθώς και πολλά άλλα "πράγματα" στην κοινωνία. Θα μπορούμε επίσης να συνδέσουμε και άλλα οχήματα και μηχανήματα στις διαδικασίες εφοδιαστικής αλυσίδας των πελατών μας. Το σύστημα θα παρέχει όλες αυτές τις πληροφορίες στους χρήστες με πιο έξυπνους τρόπους, πιο αποτελεσματικούς και ευέλικτους, σε πραγματικό χρόνο ή ακριβώς τη στιγμή που θέλετε εσείς και με τον τρόπο που θέλετε εσείς.

 

Ε: Πώς νιώθεις για αυτόν τον σταθμό ορόσημο για το I_Site;

Marcus: Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι να δούμε ποιος θα είναι ο πελάτης μας που το περονοφόρο ανυψωτικό του μηχάνημα θα είναι το υπ’ αριθμό 50.000 συνδεδεμένο μηχάνημα! Είναι πράγματι ένας σταθμός ορόσημο στην ιστορία των περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων μας, αφού κανένας από τους ανταγωνιστές μας δεν είναι ακόμη καν κοντά σε ένα παρόμοιο παγκόσμιο αποτύπωμα. Ταυτόχρονα όμως, ο αριθμός συνδεδεμένων μηχανημάτων αυξάνεται τόσο γρήγορα που σύντομα θα μπορέσουμε να γιορτάσουμε 100.000 και ακόμη και 500.000 συνδεδεμένα περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα.

Τι λένε οι πελάτες μας:

Η Cloetta είναι μια ηγετική εταιρεία ζαχαροπλαστικής στη Σκανδιναβία και την Ολλανδία, κατασκευάζοντας προϊόντα σοκολάτας και καραμέλες, και πουλώντας τα σε περισσότερες από 50 αγορές παγκοσμίως. Οι εγκαταστάσεις τους στο Ljungsbro (Σουηδία) χρησιμοποιούν το I_Site περισσότερο από έναν χρόνο και είναι πολύ χαρούμενοι με την επιλογή τους. Ολόκληρος ο στόλος τους στο Ljungsbro, που αποτελείται από 51 περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα, είναι εφοδιασμένος με I_Site, και περιλαμβάνει και Pre-Operational Check (έλεγχο πριν τη λειτουργία του μηχανήματος). Ο Lars Jonsson, Project and Fleet Manager στο εργοστάσιο σοκολάτας της Cloetta στη Σουηδία, λέει: «Είμαστε πολύ εντυπωσιασμένοι από το σύστημα διαχείρισης στόλου I_Site, ειδικά την δυνατότητα παρακολούθησης της ασφάλειας και τη δυνατότητα ελέγχου πρόσβασης των οδηγών. Το I_Site ήταν ένας από τους κύριους λόγους για τον οποίο επιλέξαμε την Toyota ως προμηθευτή περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων πριν από ένα χρόνο».

Περισσότερα για τη διαχείριση στόλου I_Site

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Manager looking at I_Site on iPad

Διαχείριση στόλου I_Site

Το I_Site συνδέει τα μηχανήματα του στόλου σας, συλλέγει δεδομένα, παρέχει μια επισκόπηση του τι συμβαίνει και σας λέει τι να κάνετε για να βελτιστοποιήσετε τις διαδικασίες σας.

Διαβάστε περισσότερα >

Η Albert Heijn στηρίζεται στο I_Site

Χάρη στο I_Site, ολόκληρος ο στόλος της Albert Heijn ελέγχεται από την Toyota Material Handling, μειώνοντας τα κόστη συντήρησης και ζημιών στις υποδομές στο ελάχιστο.

Διαβάστε περισσότερα
Driver using BT Optio for order picking

Η σειρά προϊόντων μας

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά περονοφόρων ανυψωτικών, στην οποία περιλαμβάνονται μηχανήματα reach truck, παλετοφόρα και μηχανήματα συλλογής παραγγελιών.

Διαβάστε περισσότερα >
Shadows of a Swarm truck

Τεχνολογία του μέλλοντος

Οι έξυπνες διαδικασίες logistics ("Smart Logistics") και η φιλοσοφία Logiconomi σας παρέχουν λύσεις που είναι διαθέσιμες σήμερα και παρουσιάζουν το όραμά μας για το μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα >