Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Πιο έξυπνη διαχείριση υλικών με τα αυτόματα μηχανήματα της Toyota

Η Toyota Material Handling παρουσιάζει στην Ευρωπαϊκή αγορά την νέα και διευρυμένη γκάμα αυτόματων μηχανημάτων αποθήκης. Αυτή η γκάμα αυτόματων μηχανημάτων υποστηρίζει την “lean” προσέγγιση της Toyota και έχει σχεδιαστεί για να παρέχει αυτοματοποιημένες λύσεις σε επαναλαμβανόμενες εργασίες διαχείρισης παλετών. Τα αυτόματα μηχανήματα παρέχουν βελτιωμένες λύσεις, είτε επιλέξετε μια πιο σταδιακή μετάβαση (“step-by-step”), είτε την μια πλήρη μετατροπή του στόλου μηχανημάτων, πετυχαίνοντας νέες διαστάσεις παραγωγικότητας. Η νέα σειρά μηχανημάτων με Autopilot περιλαμβάνει ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα (LAE250), μηχανήματα στοίβαξης (SAE160), μηχανήματα reach trucks (RAE160-250), μηχανήματα συλλογής παραγγελιών (OAE120CB) και μηχανήματα έλξης βαριού τύπου (TAE500), καλύπτοντας έτσι τις πιο συνηθισμένες διαδικασίες: μεταφορά παλετών, στοίβαξη παλέτας επί παλέτα, αποθήκευση σε ψηλά επίπεδα και ρυμούλκηση.

Οι αυτοματισμοί βελτιστοποιούν την ροή των αγαθών, ενώ ταυτόχρονα ελαχιστοποιούν τις ζημιές, και εξοικονομούν χρόνο και κόστος. Οι εργαζόμενοι μπορούν να απασχοληθούν σε πιο πολύπλοκα καθήκοντα αντί στις επαναλαμβανόμενες διαδικασίες. Η αυτοματοποιημένη διαχείριση παλετών απαιτεί λιγότερη συντήρηση και κατανάλωση ενέργειας, και συμβάλλει στην αύξηση της παραγωγικότητας και της ασφάλειας στον χώρο εργασίας, πετυχαίνοντας απόδοση επένδυσης (ROI) συνήθως στα δύο (2) έτη.

 

Πλοήγηση με ακρίβεια

Τα αυτόματα μηχανήματα της Toyota είναι εξοπλισμένα με δύο τεχνολογίες πλοήγησης που έχουν εξαιρετική ακρίβεια και προσαρμόζονται άμεσα στο περιβάλλον: ανακλαστική πλοήγηση ή φυσική πλοήγηση, ή ο συνδυασμός και των δύο ως διπλή πλοήγηση. Με τη διπλή πλοήγηση, τα μηχανήματα μπορούν να χρησιμοποιούν ανακλαστήρες για μια περιοχή και τον χώρο της αποθήκης ως αναφορά για μια άλλη.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα?

 

RAE αυτόματο μηχάνημα reach truck της Toyota

 

Χειρισμός παλετών με ασφάλεια και ακρίβεια

Τα μηχανήματα με Αυτόματο Πιλότο είναι προγραμματισμένα να ολοκληρώνουν με ασφάλεια όλα τα καθήκοντα που θα τους αναθέσετε, ενώ δουλεύουν κανονικά δίπλα στους υπόλοιπους χειριστές σας. Οι σαρωτές ασφαλείας και οι μονάδες ανίχνευσης εμποδίων που είναι ενσωματωμένα στα αυτόματα μηχανήματα αποτρέπουν τις συγκρούσεις, αντιδρώντας με τον κατάλληλο τρόπο στα εμπόδια που βρίσκονται στη διαδρομή των αυτόματων μηχανημάτων. Αισθητήρες ανίχνευσης και μέτρησης φορτίου, καθώς και κάμερες μηχανικής όρασης εξασφαλίζουν ακόμα περισσότερη ακρίβεια και ασφάλεια στη διαχείριση φορτίων.

 

Ευφυής επικοινωνία

Όλα τα μηχανήματα με Αυτόματο Πιλότο ελέγχονται από το σύστημα “Order Manager” που έχει σχεδιαστεί από την Toyota. Το λογισμικό αυτό λειτουργεί είτε αυτόνομα είτε σε συνδυασμό (ως τρόπος επικοινωνίας) με συστήματα διαχείρισης αποθήκης και παραγωγής. Το “Order Manager” παρακολουθεί την αποθήκευση εμπορευμάτων, τις παραγγελίες, την κίνηση και τη ροή τους χάρη στον ευφυή τρόπο ελέγχου του στόλου και την σύνδεση με το ERP / WMS σας.

 

Έξυπνη φόρτιση

Τα μηχανήματα με Αυτόματο Πιλότο μπορούν να εξοπλιστούν με μπαταρίες ιόντων λιθίου, οι οποίες είναι μέχρι 30% πιο ενεργειακά αποδοτικές ενώ ταυτόχρονα μειώνουν τις εκπομπές CO2. Παρέχοντας τη δυνατότητα αυτόματης φόρτισης, τα αυτόματα μηχανήματα μπορούν να φορτίζονται γρήγορα μεταξύ των καθηκόντων που τους αναθέτετε, χωρίς να χρειάζεται να δεσμεύετε προσωπικό ή χώρους φόρτισης, καθιστώντας έτσι την φόρτιση τους πλήρως αυτοματοποιημένη. 

 

Η σειρά μηχανημάτων με Αυτόματο Πιλότο αποτελείται από τα μηχανήματα αποθήκης της Toyota και υποστηρίζεται πλήρως από το δίκτυο service της Toyota Material Handling. Για να εξασφαλιστεί η μέγιστη απόδοση της επένδυσης σας (ROI), συμπεριλαμβάνονται διάφορες επαγγελματικές υπηρεσίες, από υποστήριξη σε ότι έχει να κάνει με το σύστημα έως την αλλαγή του τρόπου διαχείρισης των αιτημάτων και προληπτική συντήρηση του συστήματος.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Αυτόματα μηχανήματα Toyota

Automated solutions

Η σειρά αυτοματοποιημένων μηχανημάτων και μεταφορέων φορτίων μας προσφέρει προηγμένες και ευέλικτες λύσεις για πιο αποτελεσματικό και αποδοτικό χειρισμό εμπορευμάτων.

Διαβάστε περισσότερα >
Shadows of a Swarm truck

Τεχνολογία του μέλλοντος

Οι έξυπνες διαδικασίες logistics ("Smart Logistics") και η φιλοσοφία Logiconomi σας παρέχουν λύσεις που είναι διαθέσιμες σήμερα και παρουσιάζουν το όραμά μας για το μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα >

Σύστημα Παραγωγής της Toyota

Εφαρμόζουμε τη μέθοδο λιτής παραγωγής στην παραγωγή μας και λειτουργούμε σύμφωνα με ένα σύστημα έλξης (pull), το οποίο σημαίνει ότι παράγουμε μόνο ό,τι παραγγέλνετε.

Διαβάστε περισσότερα >
Driver using BT Optio for order picking

Η σειρά προϊόντων μας

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά περονοφόρων ανυψωτικών, στην οποία περιλαμβάνονται μηχανήματα reach truck, παλετοφόρα και μηχανήματα συλλογής παραγγελιών.

Διαβάστε περισσότερα >