Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Traigo 48 loading goods outside

Το νέο Toyota Traigo 48 φτάνει τα υψηλότερα επίπεδα παραγωγικότητας προσφέροντας κορυφαία ενεργειακή απόδοση

Η Toyota Material Handling παρουσίασε το νέο Toyota Traigo 48, το οποίο προσφέρει κορυφαία ενεργειακή απόδοση, ενώ είναι πολύ παραγωγικό σε εντατικές εφαρμογές.

Η Toyota έχει πάντα στο μυαλό τους πελάτες της και συνεχίζει να αγωνίζεται για την αύξηση των επιπέδων παραγωγικότητας που ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Μέσα από εκτεταμένη έρευνα, οι πιο πρόσφατες τεχνολογίες και νέες συνιστώσες εφαρμόζονται σε ένα συμπαγές αμάξωμα. Μαζί με εργονομική αναβάθμιση, αυτό βελτιστοποιεί την εμπειρία του οδηγού. Με αυτό τον τρόπο οι πελάτες μπορούν να υπολογίζουν σε μια μεγαλύτερη διάρκεια ζωής-λειτουργίας χωρίς συμβιβασμούς στην παραγωγικότητα, ακόμα και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές.
Το νέο Traigo 48-volt ηλεκτροκίνητο περονοφόρο έρχεται με νέο σύστημα διεύθυνσης ηλεκτρικό για εύκολη οδήγηση και ανάδραση δύναμης, εξασφαλίζοντας ακριβή έλεγχο σε όλες τις ταχύτητες οδήγησης. Αυτό το περονοφόρο προσφέρει επίσης βελτιωμένο έλεγχο με πλήρη στάση σε ράμπα και ακριβή τοποθέτηση με και χωρίς φορτίο.
Τα μοντέλα 3 τροχών είναι τώρα διαθέσιμα από 1,5 έως 2,0 τόνους και είναι εξαιρετικά ευέλικτα σε κλειστούς χώρους. Τα μοντέλα 4 τροχών, που διατίθενται από 1,6 έως 2,0 τόνους, μπορούν να χειριστούν εντατικές εργασίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και διαθέτουν τώρα ένα βελτιωμένο κύκλο στροφής. Αυτά τα ευέλικτα και ευπροσάρμοστα ανυψωτικά μηχανήματα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλες τους χώρους της αποθήκης, παρέχοντας εξαιρετική απόδοση σε όλες τις εφαρμογές διαχείρισης φορτίου. Είναι επίσης εξοπλισμένα με το μοναδικό Σύστημα Ενεργητικής Σταθερότητας (SAS) της Toyota και Toyota κινητήρες εναλλασσόμενου ρεύματος για να ενισχύσουν την ασφάλεια και την παραγωγικότητα.
Η σειρά ανυψωτικών μηχανημάτων 48-volt θέτει νέα πρότυπα στην ενεργειακή απόδοση, καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια, ενώ αυξάνει τις επιδόσεις. Αυτά τα μοντέλα είναι επίσης διαθέσιμα με μπαταρία Li-ion προαιρετικά, μπαταρία τεχνολογίας που προσφέρει την δυνατότητα γρήγορης φόρτισης ανά πάσα στιγμή. Αυτή η επαναστατική διαχείριση της μπαταρίας εξαλείφει την ανάγκη για αλλαγή μπαταρίας σε εφαρμογές που περιλαμβάνουν πολλές βάρδιες.
«Στόχος μας ήταν να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας και με το Traigo 48 παρέχουμε κορυφαία παραγωγικότητα μέσω της αύξησης της απόδοσης και της χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας. Το Traigo 48 είναι επίσης ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός όσον αφορά την εργονομία χάρη στην προσφορά των μπαταριών ιόντων λιθίου, ως βασική επιλογή, η οποία μειώνει την ανάγκη για αλλαγή μπαταρίας σε πολλές επιχειρήσεις ", λέει ο David Backx, Product Management Counterbalanced Trucks της Toyota Material Handling Ευρώπη.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα?

 

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Toyota Tonero loading outdoors

Μικρότερες επιχειρήσεις

Είμαστε υπερήφανοι που μας χρησιμοποιούν και μικρότερες επιχειρήσεις. Δείτε τι μπορεί να κάνει για εσάς, τις μικρές επιχειρήσεις, η Toyota.

Διαβάστε περισσότερα >
EC counterbalanced truck loading

Ηλεκτροκίνητα μηχανήμτα αντίβαρου

Τα ηλεκτροκίνητα μηχανήμτα αντίβαρου είναι κατάλληλα για εργασίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Διαβάστε περισσότερα >
Close up on SAS logo on truck

Σύστημα ενεργής ευστάθειας (SAS)

Αυτή η καινοτομία υποστηρίζει την ασφάλεια και βοηθά στη μείωση του κόστους οδηγών και βλαβών για την επιχείρηση.

Διαβάστε περισσότερα >
Man using a BT Levio to move goods out of a truck

Μεταφορά και διανομή

Αποστολή μας είναι να υποστηρίζουμε εσάς που δραστηριοποιήστε στον τομέα μεταφορών και διανομής με μηχανήματα που σας βοηθούν να εργάζεστε πιο παραγωγικά και με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Διαβάστε περισσότερα >