Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Man using a Levio truck in industry environment

Το νέο BT Levio LWE130 και το νέο BT Staxio HWE100 - απλά έξυπνα

Το BT Levio LWE130 και το BT Staxio HWE100 είναι ηλεκτροκίνητα μηχανήματα αποθήκης που μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε μια ευρεία γκάμα εφαρμογών χαμηλότερης έντασης. Είναι ιδανικά για εργασίες σε περιορισμένους χώρους, όπως χώρους λιανικής πώλησης, καταστήματα και σούπερ μάρκετ, αλλά και νοσοκομεία, κυρίως χάρη στο χαμηλό επίπεδο θορύβου.

Ιδανικά για περιορισμένους χώρους

Το BT Levio LWE130 και το BT Staxio HWE100 είναι ηλεκτροκίνητα μηχανήματα αποθήκης που μπορεί να χρησιμοποιηθούν σε μια ευρεία γκάμα εφαρμογών χαμηλότερης έντασης. Είναι ιδανικά για εργασίες σε περιορισμένους χώρους, όπως χώρους λιανικής πώλησης, καταστήματα και σούπερ μάρκετ, αλλά και νοσοκομεία, κυρίως χάρη στο χαμηλό επίπεδο θορύβου.

 Το μικρό μέγεθος των μηχανημάτων αυτών τα κάνει ιδανικά για χρήση πάνω σε φορτηγά. Επιπλέον, το μοντέλο LWE130 μπορεί να μεταφέρει φορτία μέχρι 1,3 τόνους με ευκολία σε μικρές έως μεσαίες αποστάσεις με ταχύτητα έως 5,5 χλμ/ώρα, ενώ το μοντέλο HWE100 μπορεί να στοιβάξει έως και 1 τόνο σε ύψος έως 2 μέτρα.

Ενσωματωμένος φορτιστής

 Το BT Levio LWE130 & το BT Staxio HWE100 έρχονται με ένα ενσωματωμένο φορτιστή για γρήγορη και εύκολη φόρτιση, συνδέοντας τα απλά σε μια πρίζα. Το LWE130 προσφέρει επίσης τη δυνατότητα ενός συστήματος φόρτισης εντός του οχήματος. Η φόρτιση εντός του οχήματος διαθέτει έξυπνο σύστημα ελέγχου και λειτουργεί μόνο όταν η μηχανή του φορτηγού βρίσκεται σε λειτουργία.

Τόσο το BT Levio LWE130 και το BT Staxio HWE100 είναι εξοπλισμένα με επαναστατικό κινητήρα εναλλασσόμενου ρεύματος χαμηλής συντήρησης που προσφέρει ανθεκτικότητα και αντοχή, καθώς και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Αυτά τα μηχανήματα έχουν επίσης σχεδιαστεί για να εύκολο και αποτελεσματικό service.

Φιλικό προς το χρήστη και διαισθητικό

Για βέλτιστη άνεση του οδηγού, το BT Levio LWE130 και το BT Staxio HWE100 είναι φιλικά προς το χρήστη και διαισθητικά χάρις στην πιο αθόρυβη λειτουργία τους και τις προγραμματιζόμενες παραμέτρους του οδηγού. Για να εξασφαλιστεί η ασφαλής και αποτελεσματική διαχείριση υλικών, και τα δύο μοντέλα έχουν σχεδιαστεί για να είναι συμβατά με το σύστημα διαχείρισης στόλου I_Site που παρακολουθεί για παράδειγμα άδεια χρήσης του χειριστή (με κωδικό PIN), τη χρήση του μηχανήματος και ανιχνεύει πιθανές επιπτώσεις του μηχανήματός σας σε πραγματικό χρόνο.

Το μηχάνημα στοίβαξης HWE100 προσφέρει επίσης αυτόματη ρύθμιση ύψους, μια επιλογή που χρησιμοποιεί ένα φωτοκύτταρο για την παρακολούθηση του ύψους της κορυφής του φορτίου. Καθώς τα φορτία μετακινούνται εντός και εκτός, το ύψος των περονών ρυθμίζεται αυτόματα σε ένα άνετο επίπεδο για το χειριστή. Η τοποθέτηση είναι επίσης εύκολη με αυτό το ηλεκτροκίνητο μηχάνημα στοίβαξης.

 

«Τα προηγούμενα μοντέλα BTLevioLWE130 και BTStaxioHWE100 έχουν ήδη αποδείξει τις δυνάμεις τους και είναι πλέον διαθέσιμα με παραμέτρους χειριστή, κωδικό πρόσβασης PINκαι τη λειτουργία Click-2-Creep. Έχουμε επίσης βελτιώσει αυτά τα μηχανήματα με νέα χαρακτηριστικά, προσφέροντας στον πελάτη όχι μόνο μειωμένα επίπεδα θορύβου και πιο αποτελεσματική φόρτιση, αλλά και βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης.»

Johan Bäckström
Product Manager

Θέλετε να μάθετε περισσότερα?

 

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Driver on lithium-ion truck in warehouse

Η μοναδική μας σειρά ιόντων-λιθίου

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου έχουν αποδειχθεί ότι είναι κατά 30% περισσότερο ενεργειακά αποδοτικές σε σχέση με τις μπαταρίες μολύβδου, μειώνοντας σημαντικά τις εκπομπές CO2.

Διαβάστε περισσότερα >
Powered pallet truck in industry

Ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα

Αυτά τα μηχανήματα είναι γρήγορα και ισχυρά, με έμφαση στην ασφάλεια και την ευκολία χρήσης σε μία μεγάλη γκάμα χρήσεων σε εφαρμογές διαχείρισης υλικών.

Διαβάστε περισσότερα >
Powered stackers in warehouse

Μηχανήματα στοίβαξης

Η σειρά BT Staxio προσφέρει εξαιρετικά ευέλικτα ηλεκτροκίνητα μηχανήματα στοίβαξης (stacker) πεζού χειριστή, με πλατφόρμα, με όρθιο και καθήμενο επιβαίνοντα χειριστή

Διαβάστε περισσότερα >

Σύστημα Παραγωγής της Toyota

Εφαρμόζουμε τη μέθοδο λιτής παραγωγής στην παραγωγή μας και λειτουργούμε σύμφωνα με ένα σύστημα έλξης (pull), το οποίο σημαίνει ότι παράγουμε μόνο ό,τι παραγγέλνετε.

Διαβάστε περισσότερα >