Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Woman driving a Staxio stacker in warehouse

Μια νέα σειρά ηλεκτροκίνητων μηχανήματων στοίβαξης (stacker) υψηλής απόδοσης από την Toyota

Η Toyota Material Handling παρουσιάζει στην ευρωπαϊκή αγορά μια πλήρη νέα σειρά ηλεκτροκίνητων μηχανήματων στοίβαξης (stacker) με πλατφόρμα. Το νέο BT Staxio P-series περιλαμβάνει 11 μοντέλα από 1,2 έως 2,0 τόνους και μοιράζεται πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το βραβευμένο BT Levio P-Series ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο που εγκαινιάστηκε με επιτυχία πέρυσι.

Σχεδιασμένο για οριζόντια μεταφορά και στοίβαξη σε απαιτητικές εφαρμογές η προσαρμόσιμη σειρά BT Staxio SPE προσφέρει το κατάλληλο μοντέλο για κάθε εφαρμογή. Τα μοντέλα SPE120 / 140/160/200 με σταθερό βραχίονα στήριξης για χειρισμό παλετών ανοιχτού τύπου, τα μοντέλα SPE120L / 140L / 160L / 200L με ανυψούμενο βραχίονα στήριξης για χρήση σε ανισόπεδο δάπεδο ή χειρισμό διπλής παλέτας, το SPE140S με ανοικτό βραχίονα στήριξης να συνεργαζεται με διαφορετικά μεγέθη παλετών και τα διπλά stackers (SPE200DN / 200D) με μια ειδική «στενή» έκδοση για απαιτητικές εφαρμογές φόρτωσης / εκφόρτωσης. Με εξαιρετική ευελιξία, αυτή η σειρά σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση πραγματικά σε όλα τα σημεία της αποθήκης σας.

Performance stacker in warehouse

Συμπαγές, αξιόπιστο και σχεδιασμένο για εντατική εργασία το νέο BT Staxio P-series φθάνει τα 6 m ύψος ανύψωσης - το υψηλότερο στην κατηγορία του - και τα 10χλμ ταχύτητα κίνησης για γρήγορη διακίνηση. Τα νέα μοντέλα έχουν αυξημένη υπολειμματική ανυψωτική ικανότητα σε σύγκριση με τα προηγούμενα η οποία είναι κορυφαία στην κατηγορία τους. Αυτό επιτυγχάνεται με την προηγμένη τεχνολογία που αποδίδει εξαιρετική σταθερότητα κατά την ανύψωση. Το SPE έχει κατασκευαστεί ιδανικά για τον χειριστή, με χαμηλά επίπεδα θορύβου και ελάχιστους κραδασμούς, με σύστημα διεύθυνσης (τιμόνι) 180°, μηχανοκίνητο με εργονομική λαβή και ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος, διασφαλίζει την άψογη  συνεργασία χειριστή - μηχανήματος.

 

Η ασφάλεια ενισχύεται από το σύστημα Totalview που προσφέρει εξαιρετική ορατότητα των περονών μέσα από τον ιστό σε οποιοδήποτε ύψος. Λύσεις προστασίας του χειριστή αποτελούμενες από αναδιπλούμενα πλαϊνά προστατευτικά, σταθερά πλαϊνά προστατευτικά ή υποστήριξη πλάτης χειριστή και ελέγχος της ταχύτητας στις στροφές, όλα υποστηρίζουν την ομαλή και ασφαλή διακίνηση των εμπορευμάτων. 

Stacker being used outside

Ταυτόχρονα η Toyota Material Handling επεκτείνει και την σειρά BT Staxio W με 7 νέα μοντέλα. Η νέα βαρέου τύπου σειρά ηλεκτροκίνητων μηχανημάτων στοίβαξης πεζού χειριστή SWE περιλαμβάνει μοντέλα 1,40, 1,45, 1,6 και 2,0 t που προσφέρουν τις ίδιες δυνατότητες όσον αφορά την παραγωγικότητα, την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την εργονομία όπως αυτές της νέας έκδοσης ηλεκτροκίνητων μηχανημάτων στοίβαξης με πλατφόρμα. Και οι δύο νέες σειρές είναι διαθέσιμες σε εκδόσεις για χρήση σε περιβάλλον ψύχους (cold store).

"Τα νέα μας μηχανήματα BT Staxio SWE και SPE είναι ιδανικά για εφαρμογές υψηλής απόδοσης και είναι πραγματικά multitaskers. Έχουν σχεδιαστεί να λειτουργούν με ασφαλές, παραγωγικό, αλλά και ενεργειακά αποδοτικό τρόπο. Αυτά τα μηχανήματα διατίθενται επίσης σε έκδοση ιόντων λιθίου για τη βέλτιστη χρήση ενέργειας και σχέσης κόστους-αποτελεσματικότητας», λέει ο Martin Mimer, Product Management Warehouse Trucks στην Toyota Material Handling Europe.

''Τα νέα μηχανήματα BT Staxio παραδίδονται επίσης με Toyota I_Site, βελτιστοποιώντας την ασφάλεια και την παραγωγικότητα για τους πελάτες μας.''

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Manager looking at I_Site on iPad

Διαχείριση στόλου I_Site

Το I_Site συνδέει τα μηχανήματα του στόλου σας, συλλέγει δεδομένα, παρέχει μια επισκόπηση του τι συμβαίνει και σας λέει τι να κάνετε για να βελτιστοποιήσετε τις διαδικασίες σας.

Διαβάστε περισσότερα >
Powered stackers in warehouse

Μηχανήματα στοίβαξης

Η σειρά BT Staxio προσφέρει εξαιρετικά ευέλικτα ηλεκτροκίνητα μηχανήματα στοίβαξης (stacker) πεζού χειριστή, με πλατφόρμα, με όρθιο και καθήμενο επιβαίνοντα χειριστή

Διαβάστε περισσότερα >
Powered pallet truck in industry

Ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα

Αυτά τα μηχανήματα είναι γρήγορα και ισχυρά, με έμφαση στην ασφάλεια και την ευκολία χρήσης σε μία μεγάλη γκάμα χρήσεων σε εφαρμογές διαχείρισης υλικών.

Διαβάστε περισσότερα >
Driver on lithium-ion truck in warehouse

Μοναδική σειρά μπαταριών ιόντων λιθίου

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου έχει αποδειχθεί ότι έχουν μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση κατά 30% σε σύγκριση με τις μπαταρίες μολύβδου-οξέος, μειώνοντας σημαντικά τις εκπομπές CO2.

Διαβάστε περισσότερα >