Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Charging station with BT Optio

New Energy Now - Toyota Material Handling Europe presents its unique and expanded Lithium-ion range

Η Toyota Material Handling συνεχίζει την εστίασή της στην καινοτομία και τις ενεργειακές λύσεις, επεκτείνοντας το εύρος ηλεκτροκίνητων μηχανημάτων με μπαταρίες λιθίου. Αυτή η επέκταση περιλαμβάνει συσσωρευτές 48-Volt σε reach truck και σε ηλεκτροκίνητα μηχανήματα αντίβαρου. Τώρα με το ευρύτερο φάσμα των μηχανημάτων στην αγορά με μπαταρίες ιόντων-λιθίου, η Toyota Material Handling μπορεί με βεβαιότητα να παρέχει λύσεις σε ένα ευρύτερο φάσμα βιομηχανιών στον τομέα της παραγωγής και των logistics.

Η πρώτη σειρά με μπαταρίες ιόντων-λιθίου, που αναπτύχθηκε από την Toyota Material Handling Europe το 2013, αποτελούταν από τρία μηχανήματα αποθήκης: τα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα BT Levio LWE & LPE και το BT Optio OSE μηχάνημα συλλογής παραγγελιών. Τώρα πέντε νέες σειρές έχουν ενταχθεί στην οικογένεια ιόντων-λιθίου: τα ηλεκτροκίντα παλετοφόρα (BT Staxio SPE & SWE), τα reach truck (BT Reflex ΚΚΕ), τα οχήματα ρυμούλκησης (BT Movit TSE) και το Traigo 48, το πρώτο μηχάνημα αντίβαρου με μπαταρίες ιόντων-λιθίου.

 «Επενδύοντας στην τεχνολογία ιόντων-λιθίου είναι μια επένδυση στο μέλλον», λέει ο Craig Walby, διευθυντής διαχείρισης προϊόντων της Toyota Material Handling Europe. «Για τους δική μας πελάτες προσφέρουμε χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και την απλούστευουμε τις διαδικασίες της διαχείρισης υλικών με περιβαλλοντικά συνειδητό τρόπο.»

Η τεχνολογία της μπαταρίας ιόντων λιθίου είναι ιδιαίτερα ευεργετική σε επιχειρήσεις με πολλές βάρδιες. Δεδομένου ότι αυτές οι μπαταρίες επιτρέπουν την ευκαιριακή φόρτιση, η αλλαγή μπαταρίας δεν είναι πλέον απαραίτητη, ούτε και οι εφεδρικές μπαταρίες ή οι ξεχωριστοί χώροι φόρτισης. Αντ 'αυτού, τα μηχανήματα μπορούν να επαναφορτιστούν γρήγορα κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων. Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου επίσης, δεν χρειάζονται συντήρηση, μειώνοντας τις διακοπές λειτουργίας στο ελάχιστο, η οποία οδηγεί σε υψηλότερη παραγωγικότητα στην επιχείρηση.

Lithium-ion batteries also have proven to be 30% more energy-efficient than lead-acid batteries, significantly reducing CO2 emissions as well as energy costs. The durability over time of Lithium-ion batteries compared to lead-acid batteries ensures a lifecycle that is 3 to 4 times longer, which makes them a good investment, economically and ecologically.

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου έχουν επίσης αποδειχθεί ότι είναι κατά 30% περισσότερο ενεργειακά αποδοτικές από τις μπαταρίες μολύβδου-οξέος, μειώνοντας σημαντικά τις εκπομπές CO2, καθώς και το κόστος της ενέργειας. Η ανθεκτικότητα των μπαταριών ιόντων λιθίου στην πάροδο του χρόνου σε σύγκριση με μπαταρίες του μολύβδου εξασφαλίζουν ένα κύκλο ζωής που είναι 3 έως 4 φορές περισσότερο, πράγμα που τις κάνει μια καλή επένδυση, οικονομικά και οικολογικά.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Driver on lithium-ion truck in warehouse

Η μοναδική μας σειρά ιόντων-λιθίου

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου έχουν αποδειχθεί ότι είναι κατά 30% περισσότερο ενεργειακά αποδοτικές σε σχέση με τις μπαταρίες μολύβδου, μειώνοντας σημαντικά τις εκπομπές CO2.

Διαβάστε περισσότερα >
Reach truck in warehouse

Μηχανήματα Reach trucks

Η σειρά των ισχυρών ανυψωτικών οχημάτων reach προσφέρει υψηλή επιτάχυνση και εξαιρετική οδηγική ικανότητα για βέλτιστη κίνηση παλετών.

Διαβάστε περισσότερα >
Powered stackers in warehouse

Μηχανήματα στοίβαξης

Η σειρά BT Staxio προσφέρει εξαιρετικά ευέλικτα ηλεκτροκίνητα μηχανήματα στοίβαξης (stacker) πεζού χειριστή, με πλατφόρμα, με όρθιο και καθήμενο επιβαίνοντα χειριστή

Διαβάστε περισσότερα >
EC counterbalanced truck loading

Ηλεκτροκίνητα μηχανήμτα αντίβαρου

Τα ηλεκτροκίνητα μηχανήμτα αντίβαρου είναι κατάλληλα για εργασίες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Διαβάστε περισσότερα >